Amin inşallah bu yıl bebeklerimiz gelmeyi düşünüyorlardır hatta yola çıkmışlardır sinirleniyorum yani
hoşgeldin tatlım hemen ekliyorum listemize
neden dondurulmuş transferi oluyorsun peki ilk deneme demişsin döllenme olduktan sonra transfer yapılmayıp dondurma işlemimi yapıldı ama benim aklım karıştı aydınlat beni
inşaallah bende fena kızıyorum gelsinler sıpalarımızın popolarına vurucam
inş. canım kaderimizde mevlam yazmıştır artık bizim zamanımız gelmiştir bilinmezkii...
Hosgeldin canim aramizaaa :) doktorun kimm? Bende bahceci de tedaviye basliycamm insallah
Aydinlatayim hemen benim fazla sayida yumurtam olmus o yuzden progestoron hormonum cok yukselmis doktorum bu ay dinlenmemi ve regli sonrasi transeferin daha saglikli sonuc verecegini soyledi bende simdi regliyi bekliyorum bu hafta ici olmam gerekiyor :) 11 emriyom donduruldu tahminimce bu ay sonu transferim olucak.
acaba o östrojen hormonun olabilirmiki:26:
anlattığın durum ohss denen iğnelerin yan etkisine benziyor...
iğne vururken e2 değeri takip edilir yani östrojene bakılır kanda 5000 li değerleri geçiyorsa toplama işlemi yapılır ve dondurulur embriyolar sonraki aylarda transfer yapılır...progesteron değerinin yükselmesini ilk kez duyuyorum daha neler öğrenmek zorunda kalacaz bakalım evlatsızlıktan
yok arkadaş ben bu adamı bebe yapmadan boşicam..
pazartesi karadayı
perşembe kurtlar vadisi
pazar tatar ramazan dizilerine beni mahkum ettiği için kendisini şiddetle kınıyorum...
delikanlı abiler silahlar vs..içim şişti aynı tarz dizilerden banada günah ama dimiiiiii
Canim diger topikte goruyodum seni ben bahcecide Burcak hanimin hastasiyim cok memnunum ondan ve asiye hemsireden cok tatli ikiside ve ilgililer.sen gorusmeye gittinmi kimi dudunuyorsun?
Bana progesteron dendi hatta ertesi gun tekrar hemsirem ile gorustum oda oyle dedi ohss olmadim ondaki belirtiler cok farkliydi bende siskinlik az oldu birazda kasilmalar oldu ohss da daha farkli ve cok rahatsiz edici belirtiler var bende ilk oyle olucam sandim ama olmadim cok sukur.
Tabiki oses türrkiye
Hala karadayı mı var
Boşama kız o tv seyretmezse sen bize nasıl takılacan:13:
bilmemmiii o ohss nin belirtilerini yaşattıklarını bu sebeple 4 gün hastanede yattım ben 1 ayı aşkın sürede gebe gibi şiş gezdimdemekki dediğin gibi başka bir durum yaşamışsın canım...
iyi akşamlar en güzel anne aday adayları
bencede o ses Türkiye ama illaki karadayı yanibaşka odada tv var bırakmıyoki onda izleyim hem yanında durcam hemde o ne isterse onu izlicez ben hem tv izlerim hemde sizinle takılırım bişi diyemez o kadaarrrrrr:126::113::86:
kızma datlum:18::18:iyi akşamlar canımcım nerdeydin bütün gün hesap ver bakalım
Evet bende cok araştırdim cok zor bi durum cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsin hatta kimse yasamasin o sislik 3 gun beni nasil rahatsiz etti sen 1 ay cekmissin
Daha adamın dizi dibinden ayrılamıyo diğer odaya gidemiyo
Birdee hava binbeşyüz okadar:86:
kızma datlum:18::18:
yoktum bugünevde anneme gittim yeni geldim hemen attım kendimi kk ya bi geldim kaç sayfa gitmiş konu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?