2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin inşallah bu yıl bebeklerimiz gelmeyi düşünüyorlardır hatta yola çıkmışlardır sinirleniyorum yani

inşaallah bende fena kızıyorum gelsinler sıpalarımızın popolarına vurucam
inş. canım kaderimizde mevlam yazmıştır artık bizim zamanımız gelmiştir bilinmezkii...

Son düzenleme:

Aydinlatayim hemen benim fazla sayida yumurtam olmus o yuzden progestoron hormonum cok yukselmis doktorum bu ay dinlenmemi ve regli sonrasi transeferin daha saglikli sonuc verecegini soyledi bende simdi regliyi bekliyorum bu hafta ici olmam gerekiyor :) 11 emriyom donduruldu tahminimce bu ay sonu transferim olucak.

inşaallah bende fena kızıyorum gelsinler sıpalarımızın popolarına vurucam
inş. canım kaderimizde mevlam yazmıştır artık bizim zamanımız gelmiştir bilinmezkii...

hulusi hoca turquoisse yide gebe bıraktı nedir bizim bu talihsizliğimiz yaa ben doktorumu seviyorum illaki onda olcak diyorum sonra 2 kez gittin gülden artık başkası olmalı diyorum kal geliyor bilemiyorum...ama ben kendimi biliyorsam yine hulusi daktırıma giderim böyle arayış içinde görünsemde öyle olcak biliyorum

acaba o östrojen hormonun olabilirmiki:26:
anlattığın durum ohss gibi... iğnelerin yan etkisine benziyor...
iğne vururken e2 değeri takip edilir yani östrojene bakılır kanda 5000 li değerleri geçiyorsa toplama işlemi yapılır ve dondurulur embriyolar sonraki aylarda transfer yapılır...progesteron değerinin yükselmesini ilk kez duyuyorum daha neler öğrenmek zorunda kalacaz bakalım evlatsızlıktan

Son düzenleme:

Bana progesteron dendi hatta ertesi gun tekrar hemsirem ile gorustum oda oyle dedi ohss olmadim ondaki belirtiler cok farkliydi bende siskinlik az oldu birazda kasilmalar oldu ohss da daha farkli ve cok rahatsiz edici belirtiler var bende ilk oyle olucam sandim ama olmadim cok sukur.

Tabiki oses türrkiye
Hala karadayı mı var
Boşama kız o tv seyretmezse sen bize nasıl takılacan:13:

bilmemmiii o ohss nin belirtilerini yaşattıklarını bu sebeple 4 gün hastanede yattım ben 1 ayı aşkın sürede gebe gibi şiş gezdimdemekki dediğin gibi başka bir durum yaşamışsın canım...

Tabiki oses türrkiye
Hala karadayı mı var
Boşama kız o tv seyretmezse sen bize nasıl takılacan:13:

bencede o ses Türkiye ama illaki karadayı yani başka odada tv var bırakmıyoki onda izleyim hem yanında durcam hemde o ne isterse onu izlicez ben hem tv izlerim hemde sizinle takılırım bişi diyemez o kadaarrrrrr:126::113::86:

bilmemmiii o ohss nin belirtilerini yaşattıklarını bu sebeple 4 gün hastanede yattım ben 1 ayı aşkın sürede gebe gibi şiş gezdimdemekki dediğin gibi başka bir durum yaşamışsın canım...

Evet bende cok araştırdim cok zor bi durum cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsin hatta kimse yasamasin o sislik 3 gun beni nasil rahatsiz etti sen 1 ay cekmissin

yazmicakmısın hiç
ben seni takipteyim ama yaşadıklarını biliyorum az da olsa gel artık aramıza yütfeennnn

Daha adamın dizi dibinden ayrılamıyo diğer odaya gidemiyo
Birdee hava binbeşyüz okadar:86:

Evet bende cok araştırdim cok zor bi durum cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsin hatta kimse yasamasin o sislik 3 gun beni nasil rahatsiz etti sen 1 ay cekmissin

aynen kimse yaşamasın ben bi de orta şiddette yaşadım ağır olanlardan su çekiliyor iğneyle
her tedavimde de ohss nin kıyısından dönüyorum iğneyi vururum e2 değerim fırlar yapacak bişey yok maalesef gerilim dolu tedavi sürecim oluyor

kızma datlum:18::18:
yoktum bugün evde anneme gittim yeni geldim hemen attım kendimi kk yabi geldim kaç sayfa gitmiş konu maşallah

kızmam ben sanaaa
anne günündü demek bende gitmek istiyorum lakin mahsur kaldım evde arabada sorun var eşim kişisi kışlık lastikleri taktırmamış buz ve kar olunca kullanım dışı oldu yarın onun çaresina bakılacak sonra giderim inşallah..

topiğin acil çıkış kapısını kullanıyorum ve kaçıyorum behlülüm beni bekler gideyim hemen
yarın görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…