• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hazır olman mantıklı iyi düşünmüşsün canım yalnız raporu alacağın yer bazı işlemlerin kendilerinde yapılmasını şart koşabiliyorlar mesela rahim filmi çekilmişsindir kabul etmiyoruz burdaki rahim filmi olacak diyebilirler buna hazırlıklı ol..böyle birşey olmayada bilir.ben yaşamadım mesela 2 raporumda evrakları tamamlayınca hemen çıkarıldı sende de çabucak sorunsuz olmasını diliyorum..evraklara ek olarak birşey yok canım bende bunları vermiştim..

sağol canım benim inşallah öyle olur.... benden bir gün sonra Ozlem_Ahmet aradı mesela marta randevu verdiler... o yüzden iyi değerlendirmem lazım. ben hazırlıklı gideyim de onlar çevirirse yapcak bi şey yok derim :)

Kızlarrr iyi akşamlar topic'in delisi geldii :52::52::36::36:
Kocam yattı ben PC başına :23::23::23:
Yarın büyük gün doktorumla görüşüp ilk adetimle 2. tüp bebeğe doğru yol alıcaz inşallah :3:

sağol canım benim inşallah öyle olur.... benden bir gün sonra Ozlem_Ahmet aradı mesela marta randevu verdiler... o yüzden iyi değerlendirmem lazım. ben hazırlıklı gideyim de onlar çevirirse yapcak bi şey yok derim :)

aaaa özlem e mart sana hemen randevu kesinlikle değerlendirmek lazım..muayane olursun en azından ne istiyorlar öğrenirsin onlar yönlendirirler seni sonrası için..aslında bursalı kızlar var yarın burda olurlar sormak lazım rapor çıkarmada sorun oluyormu diye...gerçi biz onlara sorana kadar yarın sen öğrenirsin:1:

Kızlarrr iyi akşamlar topic'in delisi geldii :52::52::36::36:
Kocam yattı ben PC başına :23::23::23:
Yarın büyük gün doktorumla görüşüp ilk adetimle 2. tüp bebeğe doğru yol alıcaz inşallah :3:

adama ne yaptında erkenden yattı garibim çene çene çene bıktırdın dimi o da uykuda buldu huzuru yazık:1:
yarın ki görüşmeyi çok merak ediyorum bakalım doktormu seni ikna etcek yoksa senmi doktoru:1:

aaaa özlem e mart sana hemen randevu kesinlikle değerlendirmek lazım..muayane olursun en azından ne istiyorlar öğrenirsin onlar yönlendirirler seni sonrası için..aslında bursalı kızlar var yarın burda olurlar sormak lazım rapor çıkarmada sorun oluyormu diye...gerçi biz onlara sorana kadar yarın sen öğrenirsin:1:
bu hazırlıklarımı da onların sayesinde öğrendim zaten, sağolsun....

adama ne yaptında erkenden yattı garibim çene çene çene bıktırdın dimi o da uykuda buldu huzuru yazık:1:
yarın ki görüşmeyi çok merak ediyorum bakalım doktormu seni ikna etcek yoksa senmi doktoru:1:
Eşime söyledim önce bizim doç. arkadaşı ara o yolunu yapsın dedi...Biz karı koca çatlağız ayol :23::23::24:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok az kaldı aktif sürece girmene çok heyecanlıyım ben inşallah bu kez olacak inşallah...
sıkma bunaltma kendini herşeyi dört dörtlük yaptıkta ne oldu sen yapılması gereken herşeyi yaptın öncesinde gerisi tıp ve Allahın takdiri...ne tatlısı yapcan..kurabiyemden yaptınmı benim..yeşil editör demek evet canım tüp bebek özel bölümünün editörüyüm artık.

cnm editorluk icin tebrikler cok havali:))
kesinlikle sana katiliyorum asla sikmanin faydasi yok ben esimle 2013 Nisan ile 2013 Ekim arasi tam 7 ay tup bebek hazirlik doktoruna gittim o doktor ne ye derse onu yedik ictik tonlada ilac kullandik aylarca tonla seyi kisitladi harfiyen uyduk hic fayda etmedi tam tersi yumurta sayim bir taneye dustu ve esimin sperm sayisida hic yukselmemisti yine elde var sifir en iyisi keyfine bakmak:))

cnm editorluk icin tebrikler cok havali:))
kesinlikle sana katiliyorum asla sikmanin faydasi yok ben esimle 2013 Nisan ile 2013 Ekim arasi tam 7 ay tup bebek hazirlik doktoruna gittim o doktor ne ye derse onu yedik ictik tonlada ilac kullandik aylarca tonla seyi kisitladi harfiyen uyduk hic fayda etmedi tam tersi yumurta sayim bir taneye dustu ve esimin sperm sayisida hic yukselmemisti yine elde var sifir en iyisi keyfine bakmak:))

sağol canım:16::16::16:
bazı takviyelerle tedaviyi desteklemek olumlu etkiliyor mutlaka ama abartmamak lazım nasip işi bir yerden sonra...
hiç bişey yapmadan gebe kalanları görüyoruz ben test gününü beklerken boşanma kararı alan bir çift biliyorum testi pozitif olmuştu gerilim yaşarken tutmuş bebeği düşün artık.

sağol canım:16::16::16:
bazı takviyelerle tedaviyi desteklemek olumlu etkiliyor mutlaka ama abartmamak lazım nasip işi bir yerden sonra...
hiç bişey yapmadan gebe kalanları görüyoruz ben test gününü beklerken boşanma kararı alan bir çift biliyorum testi pozitif olmuştu gerilim yaşarken tutmuş bebeği düşün artık.

evet cnm iyi beslenmek ama abartmamak gerekliymis yasaya yasaya ogreniyoruz iste. hersey kismet artik

Kuzum tebrik ederim editör olmuşsun kesinlikle hakediyosun sayfaların cok güzel iyiki varsın zor zamanlarımızda hem destek hem moral oldun Rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin o zamanda tüp bebek anneleri topiğinde buluşuruz bu seferde cocuklarımızın yediklerinden yaptıklarından bahsederiz :16::16:

Kızlarrrrr bugün transferimin 2. Günü kasıklarımda cok ağrı var Regli gibi cok korkuyorum bişeymi oldu :43:Geçmezse yarın Dr arayacağım 1. Denemede hiç böyle birşey yoktu ondan korktum :18:Başına böyle bişey gelen varmı:26:

güldencim, editörlüğün hayırlı uğurlu olsun... neşenle enerjinle bilginle çok çok haketmiştin zaten :)

iyiyim canım sen nasılsın ?

ben maglum beklemedeyım :1:

iyiyim canım..
beklemede olsan nolcakki asıl bekleyen benim ocakta bir yıl olcak son tüpün üzerinden 1 yıl geçmiş gitmiş beklemedeyim hala:1:

egunal cnm saol iyiki hulusi hocayı önermişsin

hamilelik takvimi görüyorum hamilesiiinnnnnn harika bir haber bu hulusi hoca bebeğimi geliyor yine çok sevindim çok tebrik ederim canım..:16::16::16:

Back