ben geldimm..bugün kocam evde olduğundan gelemedim....akşama doğru da dışarı çıktık dolaştık biraz geldik yemek çay derken oturabildim pc başına..
lahana diyetindeyimm 2. günümm...ben diyete girdim benim koca coştu elinde dambıllar spor yapıyoruz bacaklarım koptu yaww...gün içinde 2 kere yürüdüm zaten..bayaa da mekik çektimm şimdi gene tepemde hadi alt karın çalış diyo deli mi neee
cnmbi önceki sayfada yazdım... sanırım gözünden kaçmış... son bi yumurtamız var bakalım.. eger bölünür coğalır ise gel diyeceklermiş pazartesiye... allahtan ümit kesilmez asla isyan etmiyorum ama her aşamasında ayağım tökezledi... her adımda biraz gücüm kırıldı.. bugün ise artık olmayacakmış gibi düşünüyorum...
dışarısı çok soğuk yürüyüşle zor ısındık..ama bir de civarda doğru dürüst bir park falan olsa ama şansımaa burda da yok...Dışardaki parklarda spor yapsaydınız açık havada misss :))
hep diyorum tembeller plates yapmalı diye bende platesten başkasını yapamam..
çok faydasını gördüm bi dönem tekrar başlasam iyi olacak sıkılaşıyorsun form tutuyor vücut tavsiye ediyorum..
Gitti bütün üzüntüm...Çünkü canımı çektirdinBen de yapcam bananeee
Kızlar aranızda Florence nightingale(kadıköy)Ferticenter için bilgisi olan var mı? Ben tavsiye üzerine gidicem ama içim içimi yemiyo değil :18::18:
son zamanlarda yorum duymadım ama eski topikte tedavi olanlar vardı hiç kötü yorum okumadım o dönem
dışarısı çok soğuk yürüyüşle zor ısındık..ama bir de civarda doğru dürüst bir park falan olsa ama şansımaa burda da yok...
pilates diyosunn..haklısın aslındaa netten açıp pilates leslie ve zumbaa yapmalıyımm..bakalım hafta içi başlarım az kaldı büyük görümcekin nişanınaa kadar birkaç kilo gitse kardır...tedavime deçeyrek kaldı inşaallah...tüm evraklarım hazır sadece kocişin muayenesi ve kan testleri kaldı çarşamba da onu halledecez randevu aldık..sonra inşaallah raporu bekleyecez...ekstra bişey çıkarmazlarsa:18::18:
Tüp bebek sürecine ilk girdiğimde sebepsiz infertilite teşhisi kondu daha sonra pko lu olduğum ancak düzenli regl gördüğüm için bunun sorun sayılmayacağı söylendi.Ciddi bir sorun görünmemesine rağmen 8 yılda sadece bir doğal yolla gebeliğim var o da dış gebelikle sonlandı.
Canımcım yazdıktan sonra araştırdım ben deGerçekten 10 kişiden sadece 1'i kötü yorum yazmış Gelsin yeni yıl yeni yıl yeni yıllllll Hhahahaha yedim sonunda...
Allah yar ve yardımCINIZ Olsun Rabbim sizede bana da ve isteyen herkese analığı taddırsın inşAllah
olsun muallakta olsam yaz gitsin amannnsensiz olarmı heralde yazacamda senin durum muallakta o sebepten şeyetmedim...
eskiyi bırak artık yeni yıl geldi yeni umutlarla inşallah doğuranlar doğurdu aferin onlara hiç üşenmeden ikincilere gebe kalmaya başladılar bizde bu yıl birincilerle başlayacaz işte yetişcez onlara taammıııı..
koskoca bir yılda tüp bebek denemeden durcan sen yok efenim inanmam..
gerçi ben 1 yıl dayanmışım yaaaocakta negatifi görmüştüm ben
sen kararını ver ekleyim
enişteye noldu kızz enerji patlaması yaşıyor hala karın çalış diyooben geldimm..bugün kocam evde olduğundan gelemedim....akşama doğru da dışarı çıktık dolaştık biraz geldik yemek çay derken oturabildim pc başına..
lahana diyetindeyimm 2. günümm...ben diyete girdim benim koca coştu elinde dambıllar spor yapıyoruz bacaklarım koptu yaww...gün içinde 2 kere yürüdüm zaten..bayaa da mekik çektimm şimdi gene tepemde hadi alt karın çalış diyo deli mi neee
aynen başlarkende ısınma şart az ayakta ısının sonra yatın yere sonra esneyin ..esneme hareketleri yapmadan sakın spora direk dalma
eşimin beyin cerraahı randevusu 31 aralıktaa..ama ben zeynep kamilin ürolojisinden de randevu aldım..sadece onun muayenesi kaldı..ocağa sarkmadan test ve muayene işleri bitisn istyorumm napiimm..ne zman birşeyleri ertelesem kanunu kurallaarı prosedürü değişiyor..milletin b,rayda çıkardığı rapor bana eziyet oluyor bu da nazara gelmesin diyee işimi ertelemiyorum bu sefer napiimm...hee platese başlangıçta lastik kullanılıyor değil mi bol bol esneme hareketleri yaparız...zaten topla çalışmayı düşünemiyorumm evde topla berbaer yuvarlanırım zaardaha da bişi çıkarmasınlar ya fenalık geldi ne çektin be rapor çıkaracam diye
önemli olan eşinin sonuçları şimdi tüp daha sonra tabiki inşallah sorunsuz rahat rahat tüpe gideceksiniz hemde raporla uygun fiyata..
plates konusuna gelince sadece lastiğini kullansan yeter bence aletsiz yapılan diğer harekerlere bak netten inan çok faydasını görceksin yaparsan..
maaşallah hiç de sıkıntın yokmuşş P li hatunn ..bu ara derslerinle kursunla oyalan düşüne artık prolaktini pkoyu...ama düşürmek için de ilacını kullan ihmal etme ki yoğunluk bittiğinde hazır ve de nazır ol yenibir serüvene benceebide biliyosun biz uzun lucrinli hatunuz başlamamız sonuç almamız en az 3 ayyani ben yine sonunda yakalarım ..
inşaallah gerek kalmazda bu pko prolaktin düzelirse kalırım en doğalından organiğindenn belkii
maaşallah tüm bende yok dediklerim başıma gelmiş anam ben büyükte konuşmazdım ama..
tüm P...leri topladımm:26:
evet tam yarım saat sonra huzurlanırınızdayım miissss gibi tereyağ ve un koktu ev
eşimin beyin cerraahı randevusu 31 aralıktaa..ama ben zeynep kamilin ürolojisinden de randevu aldım..sadece onun muayenesi kaldı..ocağa sarkmadan test ve muayene işleri bitisn istyorumm napiimm..ne zman birşeyleri ertelesem kanunu kurallaarı prosedürü değişiyor..milletin b,rayda çıkardığı rapor bana eziyet oluyor bu da nazara gelmesin diyee işimi ertelemiyorum bu sefer napiimm...hee platese başlangıçta lastik kullanılıyor değil mi bol bol esneme hareketleri yaparız...zaten topla çalışmayı düşünemiyorumm evde topla berbaer yuvarlanırım zaar
maaşallah hiç de sıkıntın yokmuşş P li hatunn ..bu ara derslerinle kursunla oyalan düşüne artık prolaktini pkoyu...ama düşürmek için de ilacını kullan ihmal etme ki yoğunluk bittiğinde hazır ve de nazır ol yenibir serüvene benceeinşaallah hayatında birşeyler yoluna giiryor hem derslere başladın hem de lisans okuyorsun maaşallah bebişin de bu güzelliklerle beraber gelir kucağına..
olsun muallakta olsam yaz gitsin amannnhemde başlara ama şartsa kararlılar yazılıyosa yazma tabi benii...
eskiyi bırakıyorum mecburum napıcam başka..bende 2012 kasım sonu ve 2013 eylül negatif almış hatunum vayy be..
yani ben tahmini birsenede iki tüp denemişim
maddi olarak bizi zorladıda son deneme ama nasip canımız sağolsun...
inşaallah canım yetişelimm hemd eçifter gidelimki anca yetişirizzz
bende inanmıyorumbağımlılık yapıyor bi zaman sonra olmadıkça deniyoruzz...
ilk 6 ay kesin deneyememde bu belli bu tempoda şimdi öğrencilik zorken çalışmada girdi araya..
sadece bi ihtimal 15 tatilde istanbulda bi görüşme yapabülürüz odaa belkii..
:26::26:
enişteye noldu kızz enerji patlaması yaşıyor hala karın çalış diyoo
bende son hafta yapamadım ama haftada 3 akşamda olsa zumba yapıyodum çok etkili ama bırakıp ilk yaptığımın ertesi günü çok hamlıyorum...kolya gelsin sizee...dambıllardan bendede varr..ne yokk kiii
aynen başlarkende ısınma şart az ayakta ısının sonra yatın yere sonra esneyin ..
ayy tarife bakkkk
bide biliyosun biz uzun lucrinli hatunuz başlamamız sonuç almamız en az 3 ayyani ben yine sonunda yakalarım ..
inşaallah gerek kalmazda bu pko prolaktin düzelirse kalırım en doğalından organiğindenn belkii
maaşallah tüm bende yok dediklerim başıma gelmiş anam ben büyükte konuşmazdım ama..
tüm P...leri topladımm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?