arkadaşımm benide direk yazaydın listeye yaa..
nasılsa siz nereye ben oraya misalii gebe kalamayan olarak...
hey gidii senin topiğine ilk girişim geldii aklıma....
çok gebe haberi vardı girmiştim tabi onlar doğdu şimdi ikincileri oluyor sırayla kendiliğinden ..
ama inşaallah duam 2014 topiiğinden gebe ilan edilmek olsun..
ama burayada girersem 2014de mecbur tüp bebek denemem şart olucak
görüyomusun hiçte niyetim yoktuuu ama artık layık olmalıyımm:44:
Bak şimdiden gaza geldim yarın gidiyorumÇıkarmı acaba Şaka biyana hemen haber veririm
çok tatlı ama değilmiii
ben geldimm..bugün kocam evde olduğundan gelemedim....akşama doğru da dışarı çıktık dolaştık biraz geldik yemek çay derken oturabildim pc başına..
lahana diyetindeyimm 2. günümm...ben diyete girdim benim koca coştu elinde dambıllar spor yapıyoruz bacaklarım koptu yaww...gün içinde 2 kere yürüdüm zaten..bayaa da mekik çektimm şimdi gene tepemde hadi alt karın çalış diyo deli mi neee
yazacaksın diye bekliyorum biliyomusun sormayada korkuyorum:18::18::18:
esneme hareketleri yapmadan sakın spora direk dalma
cnmbi önceki sayfada yazdım... sanırım gözünden kaçmış... son bi yumurtamız var bakalım.. eger bölünür coğalır ise gel diyeceklermiş pazartesiye... allahtan ümit kesilmez asla isyan etmiyorum ama her aşamasında ayağım tökezledi... her adımda biraz gücüm kırıldı.. bugün ise artık olmayacakmış gibi düşünüyorum...
iyi akşamlar kızlar.... tüm gün giremedim... malum 15 gündür evden uzak memleketi gezdim :)) ancak ev temizliği... bugün merkezden aradılar... üç yumurtanın ikisi iptal biri döllenmiş ... bölünür hücre çoğalır ise pazartesi gel diycekler ... yada başka bahara...
yaptım esneme harketleriniaamaa ne kadar esnetebilecem ki tembel vücudumuu ben hiç de hazzetmem spor olaylarındana yata yata kilo vermenin yolu yok mu acep
aaaa ben beklerken yazacan diye yazmışsın ve burda olmama rağmen kaçırmışım
şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam nasibinde varsa bir taneside seni anne yapar canım..
o kadar hakediyorsun ki anneliği canı gönülden önce transferinin olmasını sonra gebelik haberini bekliyorum diliyorum istiyorum...
doktor bitti denemeden bitmez...
unuttunmu neler yaşadın tam bitti derken bi umutla yolla düştün yine...
dr bitti derse de tıbben biter Allah tan ümit kesilmez... Biz ondan diliyoruz... dr lar bahanesi vesilesi işin tabi cnm... azimliyim ... 2014 te anne olacağım... çok istiyorum evet ama bugün eve döndüğümde insanların acır gözle bakışları acımlarından daha zor geldi...
Kızlar biliyorum hepimizin derdi var ama size yazmak istedim...Bugün yine duygu patlaması yaşadım...daha doğrusu umutsuzluk patlaması...birden yaşlar süzülüverdi gözlerimden tutamadım...Allahım hepimize birer evlat nasip etsin...Fazla değil 1 tane...Hiçbirimizin fazlasında gözü yok
kızlar eşim geldi eve... biraz onunla ilgilenmeliyim... hepinizi öpüyorum..
ben helva kavurmaya gidiyom duramayacam yarım saate gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?