2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sensiz olarmı heralde yazacamda senin durum muallakta o sebepten şeyetmedim...
eskiyi bırak artık yeni yıl geldi yeni umutlarla inşallah doğuranlar doğurdu aferin onlara hiç üşenmeden ikincilere gebe kalmaya başladılar bizde bu yıl birincilerle başlayacaz işte yetişcez onlara taammıııı..

ama burayada girersem 2014de mecbur tüp bebek denemem şart olucak
görüyomusun hiçte niyetim yoktuuu ama artık layık olmalıyımm:44:

koskoca bir yılda tüp bebek denemeden durcan sen yok efenim inanmam..
gerçi ben 1 yıl dayanmışım yaaaocakta negatifi görmüştüm ben
sen kararını ver ekleyim

Bak şimdiden gaza geldim yarın gidiyorum Çıkarmı acaba Şaka biyana hemen haber veririm

çıkar tabii
çatlatma iğnesinin etkisi var en azından 20 li bi değer çıkar
benim 2.denememde yumiler çatlatma iğnesine rağmen çatlamamışlardı daktır hemen kan aldırdı benden acaba çatlama iğnesi etki etmedimiki diye opu günü gebeydim bendeğerim 73 çıkmıştı

ben geldimm..bugün kocam evde olduğundan gelemedim....akşama doğru da dışarı çıktık dolaştık biraz geldik yemek çay derken oturabildim pc başına..
lahana diyetindeyimm 2. günümm...ben diyete girdim benim koca coştu elinde dambıllar spor yapıyoruz bacaklarım koptu yaww...gün içinde 2 kere yürüdüm zaten..bayaa da mekik çektimm şimdi gene tepemde hadi alt karın çalış diyo deli mi neee

esneme hareketleri yapmadan sakın spora direk dalma

bu arada geçmişi okuyabildiğim kadarı ile hatibulut geçmiş olsun...çokkk üzüldüm...melindam şimdiden hayırlı olsun cnm... didem ada tebrikler.... bir anne daha var artık aramızda.... darıs başımıza :)

yazacaksın diye bekliyorum biliyomusun sormayada korkuyorum:18::18::18:

cnmbi önceki sayfada yazdım... sanırım gözünden kaçmış... son bi yumurtamız var bakalım.. eger bölünür coğalır ise gel diyeceklermiş pazartesiye... allahtan ümit kesilmez asla isyan etmiyorum ama her aşamasında ayağım tökezledi... her adımda biraz gücüm kırıldı.. bugün ise artık olmayacakmış gibi düşünüyorum...

aaaa ben beklerken yazacan diye yazmışsın ve burda olmama rağmen kaçırmışım
şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam nasibinde varsa bir taneside seni anne yapar canım..
o kadar hakediyorsun ki anneliği canı gönülden önce transferinin olmasını sonra gebelik haberini bekliyorum diliyorum istiyorum...
doktor bitti denemeden bitmez...
unuttunmu neler yaşadın tam bitti derken bi umutla yolla düştün yine...

Kızlar biliyorum hepimizin derdi var ama size yazmak istedim...Bugün yine duygu patlaması yaşadım...daha doğrusu umutsuzluk patlaması...birden yaşlar süzülüverdi gözlerimden tutamadım...Allahım hepimize birer evlat nasip etsin...Fazla değil 1 tane...Hiçbirimizin fazlasında gözü yok

yaptım esneme harketlerini aamaa ne kadar esnetebilecem ki tembel vücudumuu ben hiç de hazzetmem spor olaylarındana yata yata kilo vermenin yolu yok mu acep

hep diyorum tembeller plates yapmalı diye bende platesten başkasını yapamam..
çok faydasını gördüm bi dönem tekrar başlasam iyi olacak sıkılaşıyorsun form tutuyor vücut tavsiye ediyorum..

dr bitti derse de tıbben biter Allah tan ümit kesilmez... Biz ondan diliyoruz... dr lar bahanesi vesilesi işin tabi cnm... azimliyim ... 2014 te anne olacağım... çok istiyorum evet ama bugün eve döndüğümde insanların acır gözle bakışları acımlarından daha zor geldi...

ahhh o insanlar
tedavide yaşananlar bir yanda bir de 3.şahıslarla olan psikolojik savaş..
evet çoook yorucu ama ne güzel demişsin 2014 anne olacağım diye bu inanç seni anne yapacak Allahın izniyle

tabiki bize yazacaksın geyik muhabbeti için toplaşmadık canım derdimiz belli zor dönemlerden geçen kadınlarız biz ve her an canımızın sıkılması mümkün biri gelir birini görürsün birinden haber alırsın gebeliğe anneliğe dair vs..beni anne çocuk reklamları bile bunaltır oldu sinir oluyorum artık canımın sıkılması için reklamlar bile yetiyor düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…