• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ikramiye bende kac tedaviden sonra ilk kez rapor cikartim dedim ondada devlet katsayilari yuzde ikiyuz artirdi artik ne karim olacak anlamadim baslamisken devam ettireyim dedimm

ortalama nekadar zamandir cikartmaya calisiyorsun cnm

kararlılar listeye girer kararsızlar giremez diye birşey yok tabiki:1:
ben ordan bakınca çok mu kararlı görünüyorum acaba:1:
kararsızlar kraliçesiyim ben bir kere:12::12::12:
lucrinsiz olmaz tabiki tedavi dediğin öyle hemen bitmez uzuuuun uzuuunnn sürmeli:1::1:
şimdi ben seni nasıl ekleyim listeye yaş olmuş 32 8 yıldır bebeği yok yazııkkkkk falanmı diyim :1::1:

tabii en uzunundan töbee töbeee:1:
yaş 32 doğru yazık kısmıda doğru ama 9.senesinden ay almış hatunum ben..
yazdım ya SONRADAN OLMA PKO VE PROLAKTİNLİ yazz..:9:
ağlancak halime gülüyom bide MİYOM var onuda unutmayalım bu bi teşhis değil ama:9:
:14::14::14::14::14:ve son 3 senede bunlar çıkmışş deee maalesefff...
baya zor benim işim galibaa:26:hamdolsun yinedeee derdimi verene.. takdirr..:5:

ağlancak halime gülüyom bide MİYOM var onuda unutmayalım bu bi teşhis değil ama:9:

gerçeğimiz ortada canım 7/24 bununla yaşıyoruz özümüzde depresif bir ruh hali olsada unutmak için burda elimizden geleni yapıyoruz hemde bebek konuşurken unutmaya çalışıyoruz...sonradan olan şeylerde artık sorun olarak haneye işleniyor bir kere yazacam işte:1::1:

neysee duygu karmaşası yaşadım kafam dağıldı uykum kaçtııı
gideyim döneyim kitaplarımaa nasılsa yarın tatil erken kalkmıycam çalışayım az kaldııı finaleee:10:

kdr arkadaşım :) prolaktinin kaç?çok mu yüksek? Benim 2 ay önce 35 ti dostinexle 13'e düşürdük...Bu ay yine kontrol var bakalım ne olmuş tosuncuk :1:

sensiz olarmı heralde yazacamda senin durum muallakta o sebepten şeyetmedim...
eskiyi bırak artık yeni yıl geldi yeni umutlarla inşallah doğuranlar doğurdu aferin onlara hiç üşenmeden ikincilere gebe kalmaya başladılar bizde bu yıl birincilerle başlayacaz işte yetişcez onlara taammıııı..

koskoca bir yılda tüp bebek denemeden durcan sen yok efenim inanmam..
gerçi ben 1 yıl dayanmışım yaaa:53::53::53:ocakta negatifi görmüştüm ben:19::19:
sen kararını ver ekleyim:1:

çıkar tabii:16::16:
çatlatma iğnesinin etkisi var en azından 20 li bi değer çıkar:1::1:
benim 2.denememde yumiler çatlatma iğnesine rağmen çatlamamışlardı daktır hemen kan aldırdı benden acaba çatlama iğnesi etki etmedimiki diye opu günü gebeydim ben:1::1::1:değerim 73 çıkmıştı:1::1::1:
Ozaman bende yaptırayım 1günde olsa o mutluluğu tadayım bari :27:Vay be ne iğneymiş :1:

kdr arkadaşım :) prolaktinin kaç?çok mu yüksek? Benim 2 ay önce 35 ti dostinexle 13'e düşürdük...Bu ay yine kontrol var bakalım ne olmuş tosuncuk :1:

canım ben şöyle diyeyim benim tüplerden sonra adet gecikmelerimde pro çıktı karşıma hemde çok yüksek şekilde..
doktor takip ediyodu düşünce briaz ilaç vermiyodu..
bu kezde yine olmadım arkdaşım kanımı aldı baktı hastanenin değer aralığı çok yüksek nasıl desem son değer 390 falan benim nerdeyse 1000 lere yakın çıktı:53::53:
ve ben ertesi gün adet oldum...
ve hala gitmedim doktora adet bitti göğüslerim ağrıyor arada galiba düşmedii ..
hapı ısrarla vermiyo o doktora gitmiycem galiba yan etkisi fazla ama şifamsa versin yani..
belkide bu sorunum benim adetim gecikmediği zamanlardada azda olse yükseliyo gebe kalamıyom kilo veremiyorumm pufff:50:

canım ben şöyle diyeyim benim tüplerden sonra adet gecikmelerimde pro çıktı karşıma hemde çok yüksek şekilde..
doktor takip ediyodu düşünce briaz ilaç vermiyodu..
bu kezde yine olmadım arkdaşım kanımı aldı baktı hastanenin değer aralığı çok yüksek nasıl desem son değer 390 falan benim nerdeyse 1000 lere yakın çıktı:53::53:
ve ben ertesi gün adet oldum...
ve hala gitmedim doktora adet bitti göğüslerim ağrıyor arada galiba düşmedii ..
hapı ısrarla vermiyo o doktora gitmiycem galiba yan etkisi fazla ama şifamsa versin yani..
belkide bu sorunum benim adetim gecikmediği zamanlardada azda olse yükseliyo gebe kalamıyom kilo veremiyorumm pufff:50:

Peki bişey sorucam?Sen de PRL yüksekliğini göğüslerden mi anlıyosun? Mesela evlendiğimden beri adetime yakın göğüs uçlarım sızlıyodu hatta ben bunu gebeliğe yoruyodum çünkü hiç ağrımazdı.(ohhh hamileyim ne güzel diyodum :))) 3 kez ovitrelle vuruldum hepsinde vurulduğumun ertesi günü 3 gün boyunca göğüs uçlarım sızladı.Ne zaman dostinex kullandım 2 aydır göğüslerim sızlamıyor.
O yüzden sordum :40::40:

diğer topiğede fazla bakmadım bugün hala ses yok dimi:5::5::5:
değeri hamile değeri o nedenle hamile diye yazdım değer düşmeden gebelik sonlandı diyemeyiz...

Özellikle hergün sayfasına bakıyorum son giriş tarihi hep aynı gelmemiş hiç :(
Kızcağız çok yıkıldı ALLAH yardımcısı olsun

Bu arada bencede başka doktora görün derim ben...Neden diye sorarsan daha değerim 35 iken çaktı doktinexi bana ki değer çok yüksek değildi...Hatta dedi ki dr PRL çikolata kistlerinle tepkimeye giriyor ve gebe kalmanı engelliyor olabilir dedi.

Özellikle hergün sayfasına bakıyorum son giriş tarihi hep aynı gelmemiş hiç :(
Kızcağız çok yıkıldı ALLAH yardımcısı olsun

ben bugün sesi çıkar diye düşünmüştürm kan verir duramaz dedim ya kan verdi değeri kötü diye gelmiyor ya da gerçekten gelmicek uzun bir süre:50::50::50:

Terapi gibi yaw burası...Çenem düştü yine :1::32:
Biz tüp bebekçiler mor çatısı gibi bişey kursak ya :37:

Terapi gibi yaw burası...Çenem düştü yine :1::32:
Biz tüp bebekçiler mor çatısı gibi bişey kursak ya :37:

kurduk gitti $08_04.jpg :1::1:

Listemiz yarın güncellenecektir efenim listeye dahil olmak isteyenler yazabilirler arz ederim:42:

Back