2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Listemiz yarın güncellenecektir efenim listeye dahil olmak isteyenler yazabilirler arz ederim

yazdım gitti arkadaşım
yaşım 25, pkoluyum, 6,5 yıllık evliyim 1. denemem beylikdüzü medicanada pozitifti ama bebişimin kalp atışı olmadığı için kasımda kürtaj oldum. Donmuşlarımla şubat-mart gibi 2. denememi yaptırıcam

süpersin canım yarın ekleyeceğim
çok geçmiş olsun bu kez bebeğin sağlıkla gelsin ve annesiyle kalsın inşallah...
dondurulmuş embriyonun olmasıda çok iyi tekrar ilaç yüklemesi yapılmadan daha kısa sürede bebeğine kavuşacaksın hep özlemini çektiğim durumdur dondurulmuş embriyo.3 tüp bebek denememde de dondurulacak embriyom kalmadı

Listemiz güncellenmiştir yalnız kısa süre oldu topik açılalı 54 kişi olmuşuz diğer topiklerde de bir sürü arkadaş var ne kadar çok kadın var anne olamayan Rabbim hepinizin yolunu açık etsin kolay eylesin inşallah...

bırak geçmişi okumayı bir türlü dek gelemiyoruz ama..
bak uykuya geçiş yapacam saat olmuş nerdeyse 1 seni gördüm diye kalıyorum şu an acele sesime gel

arkadaslar elimde tup bebek te kullanilmak uzere hormon ilaclari var.ilgilenen varsa msj bekliyorum.menogon orgalutran ve ovitrelle

canım nasılsın dek gelemiyoruz epeydir gündüzleri ne zaman geliceksin yeter be hasretliğimiz

Canım benım nasıl olayım herbırmıze duacıyım bugün mısafırlıkteydık geç geldık yarında mısafırım var onlara hazırlıkla uğraşıyorum topomızı de okuyorum yone her bırımızın mutluluklarını uzuntulerını paylaşmaya çalışıyorum hadtayken evı bıraz ıhmal ettım tabı ıslerımı bıtırmeye çalışıyorum ondan sonra gunduzlerı de gelmeye çalışıyorum ınsallahöpüyorum sızlerı

çok şükür ses geldi iyiymişsin çok şükür gezenti zuhal olmuş hatun..
bende seni öpüyorum ve kaçıyorum artık..

Hanımlar size doyum olmaz ben yatıyorum artık.
Bebeksiz son gecelerimiz olsun inşallah...
İyi geceler

bırak geçmişi okumayı bir türlü dek gelemiyoruz ama..
bak uykuya geçiş yapacam saat olmuş nerdeyse 1 seni gördüm diye kalıyorum şu an acele sesime gel

ay canım gülşenim ya kendı uykumu düzene koyamadıgım gıbı senınkını de bozulma saol canım ıyı gecler
Iyı geceler hanımlar tatlı ruyalar

Güldencım kusura bakma canım 1 sanattır mesajlarımı düzeltmeye çalışıyorum telefon full sıte olara kaldıramadı Msj düzeltmede yapamıyor senınde uyku duzenını bozucamm uyumadın mı daha

Monıcagallerım pazartesı yıne test yaptıracaksın değil mi ınsallah değersin yukselmıstır canım

Günaydın hanımlar
Mutlu pazarlar herkese...
Erkenden kalktım mükellef bir kahvaltı hazırladım yedik içtik şimdide sizinleyim

ay canım gülşenim ya kendı uykumu düzene koyamadıgım gıbı senınkını de bozulma saol canım ıyı gecler
Iyı geceler hanımlar tatlı ruyalar

gülşen miiii
telefonun azizliği olsa gerek

Güldencım kusura bakma canım 1 sanattır mesajlarımı düzeltmeye çalışıyorum telefon full sıte olara kaldıramadı Msj düzeltmede yapamıyor senınde uyku duzenını bozucamm uyumadın mı daha

bak bugün uykumu alamadım senin yüzünden geç yattım zaten erken kalkıyorum az uyumuş oldum kötü oldu bilemiyorum yani
bir gecede senin için uykusuz kalayım canım ne olacak

Günaydın hanımlar
Mutlu pazarlar herkese...
Erkenden kalktım mükellef bir kahvaltı hazırladım yedik içtik şimdide sizinleyim

Yok artıkkkkkkkkkk ben daha tam uyanamadım kahvaltı hazırlamak zor geliyor bizim kız maşallah hazırlamış bile :)))
Buarada günaydın fıstık :))

Yok artıkkkkkkkkkk ben daha tam uyanamadım kahvaltı hazırlamak zor geliyor bizim kız maşallah hazırlamış bile :)))
Buarada günaydın fıstık :))

çalıştığım dönemlerden kalma alışkanlık canım erken kalkıyorum eşimde erkencidir biz ailecek uyku nedir bilmiyoruz

Gunaydınlaaaaar iyi pazarlarrrr
Güldencım Bu telefon 30 yıllık ısmını degıstırıp Gülşen yapmaya kararlı
Aman bozma canım sonra zor düzene gırıyor ben hala duzeltmedım geç yatınca erken kalkılmıyor uyku yetmıyor canım

kızlar bugün transferimin 7. günü dr 9. günü kan tahlili vermemi istemişti amam bugün ben dayanamayıp bugün sabah evde test yaptım veeeee ikinci çizgi silik çıktı yani pozitif akşamda kan tathlili yaptırmayı düşünüyorum ayyy ya tam sevinemiyorum inş kandada değerler güzel çıkar dua edin nolur rabbim istiyen herkese tez zamanda nasip etsin inş benim hamileliğiminde devamı gelir 2 kayıp yaşadıktan sonra inananın tam sevinemiyorum rabbim yardımcımız olsun hiç birimizin umudunu boşa çıkarmasın

Eylemcım tebrıkler ederım Rabbım evladını kucağına almyayı nasıl etsın ınsallah ıdrar tesirinde
çıktığına göre değerın ıyı olmalı dıye bıkıyorum Allah yavruna kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…