Listemiz yarın güncellenecektir efenim listeye dahil olmak isteyenler yazabilirler arz ederim
yazdım gitti arkadaşım
yaşım 25, pkoluyum, 6,5 yıllık evliyim 1. denemem beylikdüzü medicanada pozitifti ama bebişimin kalp atışı olmadığı için kasımda kürtaj oldum. Donmuşlarımla şubat-mart gibi 2. denememi yaptırıcam
arkadaslar elimde tup bebek te kullanilmak uzere hormon ilaclari var.ilgilenen varsa msj bekliyorum.menogon orgalutran ve ovitrelle
canım nasılsın dek gelemiyoruz epeydir gündüzleri ne zaman geliceksin yeter be hasretliğimiz
Canım benımnasıl olayım herbırmıze duacıyım bugün mısafırlıkteydık geç geldık yarında mısafırım var onlara hazırlıkla uğraşıyorum topomızı de okuyorum yone her bırımızın mutluluklarını uzuntulerını paylaşmaya çalışıyorum hadtayken evı bıraz ıhmal ettım tabı ıslerımı bıtırmeye çalışıyorum ondan sonra gunduzlerı de gelmeye çalışıyorum ınsallah öpüyorum sızlerı
bırak geçmişi okumayı bir türlü dek gelemiyoruz ama..
bak uykuya geçiş yapacam saat olmuş nerdeyse 1 seni gördüm diye kalıyorum şu an acele sesime gel
ay canım gülşenim ya kendı uykumu düzene koyamadıgım gıbı senınkını de bozulma saol canım ıyı gecler
Iyı geceler hanımlar tatlı ruyalar
Güldencım kusura bakma canım 1 sanattır mesajlarımı düzeltmeye çalışıyorum telefon full sıte olara kaldıramadı Msj düzeltmede yapamıyor senınde uyku duzenını bozucammuyumadın mı daha
Günaydın hanımlar
Mutlu pazarlar herkese...
Erkenden kalktım mükellef bir kahvaltı hazırladım yedik içtik şimdide sizinleyim
Yok artıkkkkkkkkkk ben daha tam uyanamadım kahvaltı hazırlamak zor geliyor bizim kız maşallah hazırlamış bile :)))
Buarada günaydın fıstık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?