• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet yaa uzun çook:25::25: bide bu süreci tedavi başına çarparsak oooo:52: hayatımız tedaviyle geçiyo:52:
Allahtan o kadar ilaçlar iğneler kullandım ama çook şükür kilo almadım bazı arkadaşlar iğnelerin kilo yaptığını söylüyor
:28::28:

Günaydın kizlar bugün temizlik günü hafta ici ise haftasonu temizlige bizim cilemiz hic bitmicek galiba

Canim kac yasindasin benimde canim cok aciyor hatta şu spekulum denilen alrti raktiramadigim için transferim bile anestezili oluyor ama abartacak kadar bir zorkugu yok Rabbim baska dert vermesin baskalarihastaligi için yapiyor iğneleri biz ise mucizemiz için yapiyoruz cokta heyecan verici bir surec ustelik[/QUO

doğru söylüyorsun canım. ama inan abartmıyorum acayip korkuyorum eşime boşanalım ben yaptıramacağım bile dedim.canım yanacak korkusu bebeğin de eşimin de önüne geçiyor.30 yaşındayım bu arada.peki sen yaptırmaya hemen karar verebildin mi?

test yapma günü hakkında ilerleyen zamanlarda görüşelim zira bekleme süreci çok gel gitli herşeyi yaptırtır insana:1::1:

iyi akşamlar tüp
iyi akşamlar lucrin
iyi akşamlar gonal f
iyi akşamlar ultrason
iyi akşamlar yumurtaEki Görüntüle 903939
iyi akşamlar endometrium:94:
iyi akşamlar opu:18:
iyi akşamlar transferEki Görüntüle 903940 Eki Görüntüle 903941
iyi akşamlar test günü :52:
iyi akşamlar hamilelik:49::emir_bebek:

:27::27::27::27::1:
1. Denemede son güne kadar beklemiştim inşallahh. Bundada beklerim:37:Ne uzun süreç geçiyoruz süper olmuş :16:

​arkadaslar ben 5.tüp bebege basladım bugun transferın 5. gunu ALLAH rızası için banada bı dua edermısınız cok ama cok korkuyorum yıne negatıf olacak dıye

gönlünü ferah tut cnm cım korkacak bir şey yok herşey güzel olacak pozitif düşün dinlen bol bol, merdivenlerden uzak dur mümkün olduğunca inip çıkma..güzel haberlerini bekliyoruz..

evet yaa uzun çook:25::25: bide bu süreci tedavi başına çarparsak oooo:52: hayatımız tedaviyle geçiyo:52:
Allahtan o kadar ilaçlar iğneler kullandım ama çook şükür kilo almadım bazı arkadaşlar iğnelerin kilo yaptığını söylüyor
:28::28:

bende kilo almadım aksine veriyordum tedavi sürecinde sadece iğne vurduğum yerlerde şişlik oluyordu...

1. Denemede son güne kadar beklemiştim inşallahh. Bundada beklerim:37:Ne uzun süreç geçiyoruz süper olmuş :16:

inşallah beklersin canım bencede en doğrusu son güne kadar beklemek asıl sonucu o gün öğreniyoruz fazla test yapmanın alemi yok durabiliyorsak sonuna kadar durmalıyız..ama bazı durumlarda arkadaşlar bekleme sürecinde çok geriliyorlar eziyete dönüşüyor tedavi o zamanda erken yaptırmak en güzeli..

bende kilo almadım aksine veriyordum tedavi sürecinde sadece iğne vurduğum yerlerde şişlik oluyordu...

inşallah beklersin canım bencede en doğrusu son güne kadar beklemek asıl sonucu o gün öğreniyoruz fazla test yapmanın alemi yok durabiliyorsak sonuna kadar durmalıyız..ama bazı durumlarda arkadaşlar bekleme sürecinde çok geriliyorlar eziyete dönüşüyor tedavi o zamanda erken yaptırmak en güzeli..
Doğru diyosun kuzum Dr 2 Ocak dedi bi bildiği varki ogünü söylüyor o yüzden strese gerek görmüyorum ama biranda gaza gelirsem tut beni :27::27:

merhaba arkadaşlar kan testi sonucum 93.86 ya yükselmiş doktorum cok ıyı bır sonuç dedi ve 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdı .. ben sizlere teşekkür edememiştim iyi dilekleriniz için .. çok teşekkürler arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin inş. ama sunu söylemeliyim kı ne kadar çok kafaya takarsanız o kadar olmuyor ben bu sefer çok olumsuzdum olmiyacagından da o kadar çok emindim ki exstra bi çaba göstermedim .. dışarı da çıktım yemek de yaptım hatta ev bile süpürdüm .. ve her zaman hayırlısını diledim .. transverden sonra çıkarken embrologum bana evde yatıp kafayı yıyecegıne cık dışarı gez dolaş ama kendını yorma demiştii sürekli bunu düşünürsen etkılendıgını ve olmadığını cok gördük ammaaannn dıyenler ise tek seferde gebe kalıyolar demişti.. umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar iyiki varsınızz:16::16::16:

cnm cok cok sevindim aynı doktordayız seni takip ediyordum, inşallah kesenide göreceğiz, sonrada kucağına aldığını paylaşırsın bizlerle.. yinede birazcık dikkatli ol hayatım insan korkuyor.. maşallah diyeyim :))

Doğru diyosun kuzum Dr 2 Ocak dedi bi bildiği varki ogünü söylüyor o yüzden strese gerek görmüyorum ama biranda gaza gelirsem tut beni :27::27:

işte o bir anda gaza gelmeler olabilir burda birini görürsün test yapmış pozitifi görmüş onun gazı bile yeter sana:1::1::1::1:
tutcam ben seni ama söylemen lazım gidiyom diye:4::4::4::1:

arkadaşımm benide direk yazaydın listeye yaa..:9:
nasılsa siz nereye ben oraya misalii gebe kalamayan olarak...
hey gidii senin topiğine ilk girişim geldii aklıma....
çok gebe haberi vardı girmiştim tabi onlar doğdu şimdi ikincileri oluyor sırayla kendiliğinden ..
ama inşaallah duam 2014 topiiğinden gebe ilan edilmek olsun..:16:

Son düzenleme:
ama burayada girersem 2014de mecbur tüp bebek denemem şart olucak :9::9:
görüyomusun hiçte niyetim yoktuuu ama artık layık olmalıyımm:44:

izmirde nerde yaptırdın canım?
Su hastanesinde yaptırdım canım İstanbul eurofertilin izmir şubesi Dr cok iyi ve emriyoskop cihazı var izmirde birtek orda o yüzden burayı tercih ettim cok mükemmel personel Dr Allah korusun tutmazsa 3. Denemeyide orda düşünüyorum

işte o bir anda gaza gelmeler olabilir burda birini görürsün test yapmış pozitifi görmüş onun gazı bile yeter sana:1::1::1::1:
tutcam ben seni ama söylemen lazım gidiyom diye:4::4::4::1:
Bak şimdiden gaza geldim yarın gidiyorum :27:Çıkarmı acaba :1:Şaka biyana hemen haber veririm :16::16:

iyi akşamlar kızlar.... tüm gün giremedim... malum 15 gündür evden uzak memleketi gezdim :)) ancak ev temizliği... bugün merkezden aradılar... üç yumurtanın ikisi iptal biri döllenmiş ... bölünür hücre çoğalır ise pazartesi gel diycekler ... yada başka bahara...

Back