- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
Bişi merak ettim cnm hemen adet oldunmu benim 3 gün olacak hala adet olmadım
bitanem bugün transferin 9.günüydü.kan sonucunu yeni öğrendim henüz adet olmadım bende merak ediyorum ne zaman olurum diye ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişi merak ettim cnm hemen adet oldunmu benim 3 gün olacak hala adet olmadım
​arkadaslar ben 5.tüp bebege basladım bugun transferın 5. gunu ALLAH rızası için banada bı dua edermısınız cok ama cok korkuyorum yıne negatıf olacak dıye
Canim geçmiş olsun insan böyle durumlarda soyleyecek birşey bulamiyor inşallah birdahaki sefere bebeğin de gelir verende "O" alanda "O" nun hazinesi bol vermekle bitmez inşallah bizlerede cennet meyvelerimizi gonderecek.kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
Tebrikler canim Rabbim tamamina erdirsinmerhaba arkadaşlar kan testi sonucum 93.86 ya yükselmiş doktorum cok ıyı bır sonuç dedi ve 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdı .. ben sizlere teşekkür edememiştim iyi dilekleriniz için .. çok teşekkürler arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin inş. ama sunu söylemeliyim kı ne kadar çok kafaya takarsanız o kadar olmuyor ben bu sefer çok olumsuzdum olmiyacagından da o kadar çok emindim ki exstra bi çaba göstermedim .. dışarı da çıktım yemek de yaptım hatta ev bile süpürdüm .. ve her zaman hayırlısını diledim .. transverden sonra çıkarken embrologum bana evde yatıp kafayı yıyecegıne cık dışarı gez dolaş ama kendını yorma demiştii sürekli bunu düşünürsen etkılendıgını ve olmadığını cok gördük ammaaannn dıyenler ise tek seferde gebe kalıyolar demişti.. umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar iyiki varsınızz
Hayırlı olsun canım inşallah yaklaşık 10 gün sonra hamileyimmmmmmm diye bagirirsinKızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim 1tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
Kızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim 1tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım
İnşallahhhh kuzum sonu güzel olur test tarihi 2ocak nasipse o zamana kadar hiç test yapmıcam azcık tadını çıkarayım Güzel dileklerin için çok TSK ederim moral kaynağısınayyy sen şimdi hamilemisinnnnn
tek taşını aldın demek...
aksi ispatlanana kadar hamilesin artık Allah sağlıklı gebelik versin inşallah...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh canım benimCanim geçmiş olsun insan böyle durumlarda soyleyecek birşey bulamiyor inşallah birdahaki sefere bebeğin de gelir verende "O" alanda "O" nun hazinesi bol vermekle bitmez inşallah bizlerede cennet meyvelerimizi gonderecek.
Tebrikler canim Rabbim tamamina erdirsin
Hayırlı olsun canım inşallah yaklaşık 10 gün sonra hamileyimmmmmmm diye bagirirsin
canım benim çook sevindim senin adınainş keseyi görürsün kalp atışınıda duyarsın minnakınınmerhaba arkadaşlar kan testi sonucum 93.86 ya yükselmiş doktorum cok ıyı bır sonuç dedi ve 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdı .. ben sizlere teşekkür edememiştim iyi dilekleriniz için .. çok teşekkürler arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin inş. ama sunu söylemeliyim kı ne kadar çok kafaya takarsanız o kadar olmuyor ben bu sefer çok olumsuzdum olmiyacagından da o kadar çok emindim ki exstra bi çaba göstermedim .. dışarı da çıktım yemek de yaptım hatta ev bile süpürdüm .. ve her zaman hayırlısını diledim .. transverden sonra çıkarken embrologum bana evde yatıp kafayı yıyecegıne cık dışarı gez dolaş ama kendını yorma demiştii sürekli bunu düşünürsen etkılendıgını ve olmadığını cok gördük ammaaannn dıyenler ise tek seferde gebe kalıyolar demişti.. umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar iyiki varsınızz
Mart ayı gibi ben ikinci tüp bebeği denicem arada 2 ay var ben o süre içinde normal yollarda gebe kalmayı denicem
Bi sorum olacak kimisi yumurta çatladığını anlıyor ben anlamıyorum derece alsam o zaman anlarmıyım vücut ısısına göre ?
Güldenim sanki tüp bebek günlüğünde böyle bi konu geçmişti diye hatırlıyorum kesin sen bu konu hakkında bi bilgin vardı :)
İnşallahhhh kuzum sonu güzel olur test tarihi 2ocak nasipse o zamana kadar hiç test yapmıcam azcık tadını çıkarayım Güzel dileklerin için çok TSK ederim moral kaynağısın
bilmemmi yaw ben herşeyi biliyom ya
kasıklarında ağrı olabilir
çamaşırında ıslaklık hissedersin bir kaç gün sonunda da uzayan şeffaf yumurta akı gibi bir akıntı olur dikkat edersen görebilirsin tuvalet kullan bunun için.
vücut ısısı artar yarım ya da bir derece ama bu yanıltıcı olabilir herhangi bir hastalık soğukalgınlığında da hafif ateşin çıkabilir ve yumurtluyorum sanabilirsin...tam net olmamakla birlikte bu yöntemi kullanabilirsin her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan önce ölçüm yapıyorsun..
en garanti yöntemde ovulasyon testleridir..nette çok uygun fiyata satılıyor ben geçen yıl 20 teste kargo dahil 20 tl vermiştim..
bu testi adet bitiminden sonra hergün bir tane olmak şarıyla yapıyorsun idrar testi gibi ikinci çizginin en koyu olduğu gün yumurtluyorsun demektir..
İnşallahhhh kuzum sonu güzel olur test tarihi 2ocak nasipse o zamana kadar hiç test yapmıcam azcık tadını çıkarayım Güzel dileklerin için çok TSK ederim moral kaynağısın
iyi akşamlar türkiye
iyi akşamlar kk
iyi akşamlar tüpçü hanımlar
nasılsınız ne var ne yokdidem ada hamileymiş çok sevindim
Ovulasyon testinide soracaktım valla :)) ben internetten almadım hiç eczanelerde varmıdır ? En iyisi onu alayım bi yandan derece olanıda yaparım senin yazdığın gib yataktan kalkmadan önce yapim bakim :) bi adet olsam rahatlıcam hemen çalışmalara başlamayı düşünüyorum belki normal yollarda olur ...
Sağol fıstığım yine bilgilendirdin beni cansın sen cannnn :)
yaav bu kadar uzun bi süreçmi var önümüzdeiyi akşamlar tüp
iyi akşamlar lucrin
iyi akşamlar gonal f
iyi akşamlar ultrason
iyi akşamlar yumurtaEki Görüntüle 903939
iyi akşamlar endometrium:94:
iyi akşamlar opu:18:
iyi akşamlar transferEki Görüntüle 903940 Eki Görüntüle 903941
iyi akşamlar test günü
iyi akşamlar hamilelik
eczanelerde vardır canım olmazmı...ama nette daha uygun diye diyorum ben..
tüp bebek sonrasındaki ay gebelik şansı yüksek oluyor bakınız ben daktırımda öyle dediydi...
bilgilendirdim dimi süpperim ben yaw
bi arkadaş burda bana popo kaldıran tayt gibisin çok mutlu oluyorum seninle demişti bana
yaav bu kadar uzun bi süreçmi var önümüzde
ne ka güzel yazmışsın öylene güzel smileyler onlar en çokta şu spoşla yumaşa bittim
Arkadaş çok iyi anlatmış çok güldüm yaaaa " popo kaldıran tayt " daha iyi anlatılamazdı :))))))