• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hoşbuldum canım benim takibim falan özel dr um tarafından oldu ama yumurta toplama ve transfer işlemini dr um ataşehir memorialde yaptı canım ya inş dediğin gibi olumlu olur 7 yıldır bekliyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

7 yıldır bekliyorsun demek bende 8 yıldır:27::27::27:
ilk denemenmi peki meraklıyım çok sorarım hiç belli olmauyo dimi:1:
embriyo kaliteliki 6.güne gitmiş mesela bende 3 tüp denemesinde hep 3.gün transferi oldu 5.güne gidemedi embriyolar..

neden hiç kimse bana cevap yazmıyor beni aranıza kabul etmek istemiyormusunuz

hiiiiii yazmamışmıyım ben sana özürdilerim canım görmedim demekki:17::17::17:
nasıl aramıza kabul etmeyiz deme öyle şeyler..
sen hemen bilgilerini ver bana listemize ekliyim..
merkez
infertilite sebebi
aşama...:38:

7 yıldır bekliyorsun demek bende 8 yıldır:27::27::27:
ilk denemenmi peki meraklıyım çok sorarım hiç belli olmauyo dimi:1:
embriyo kaliteliki 6.güne gitmiş mesela bende 3 tüp denemesinde hep 3.gün transferi oldu 5.güne gidemedi embriyolar..

evet canım 7 yıl ve ilk denemem ama bu 7 yıl içinde 2 kürtaj 3 ameliyat 1aşılama yani çok kötü günler geçirdim inş bu sfer güzel olur sonuç benim 5. güne kadar 4 emriyo vardı ve dr kalitelerin iyi olduğunu 6. günü beklersek daha iyi olanı seçip transfer ederiz dedi ve 6 .gün emriyonun biri öldü ama 3 çok iyiydi 2 sini koydular ve 1 ni dondurdular çarşamba test günüm

hiiiiii yazmamışmıyım ben sana özürdilerim canım görmedim demekki:17::17::17:
nasıl aramıza kabul etmeyiz deme öyle şeyler..
sen hemen bilgilerini ver bana listemize ekliyim..
merkez
infertilite sebebi
aşama...:38:

selam kızlar bi 6. gün embriyosu gördüm sanki

maşallahh
6. gün oluomuymuş
bizim 3. günden sonra gitmio yaa gülden ne etcez biz bölee

bende lucrine devam 10 vuruyom o aldığımız bir kutu kaç gün gider güldencim sence kutunun üstünde 2.8 yazıo ama biliimisin yavrucum

sende bilgilerini yaz canım listeye ekleyecem..
merkez
infertilite sebebi
aşama

selam kızlar bi 6. gün embriyosu gördüm sanki

maşallahh
6. gün oluomuymuş
bizim 3. günden sonra gitmio yaa gülden ne etcez biz bölee

bende lucrine devam 10 vuruyom o aldığımız bir kutu kaç gün gider güldencim sence kutunun üstünde 2.8 yazıo ama biliimisin yavrucum

çok bereketlidir lucrin yeter merak etme tedavi sonuna kadar...
3.günden sonra gitmeyen embriyolarımıza çareyi daktırlarımız bulcak canım...
6.gün embriyosu transferi olan bir arkadaş oldu geçmişte...
olabiliyor yani..

evet canım 7 yıl ve ilk denemem ama bu 7 yıl içinde 2 kürtaj 3 ameliyat 1aşılama yani çok kötü günler geçirdim inş bu sfer güzel olur sonuç benim 5. güne kadar 4 emriyo vardı ve dr kalitelerin iyi olduğunu 6. günü beklersek daha iyi olanı seçip transfer ederiz dedi ve 6 .gün emriyonun biri öldü ama 3 çok iyiydi 2 sini koydular ve 1 ni dondurdular çarşamba test günüm

çok geçmiş olsun canım gelecek bebeğinle kötü günler geride kalır inşallah..
anladığım kadarıyla sende gebelik oluşuyor devamında sorun var..
6.güne gitmeleri iyi olmuş bu durumda..
mesela 5.gün transferi olsaydın belkide o 6.gün ölen embriyonun transferi yapılacaktı sana ve devamı gelmeyecekti gebeliğin..
donmuşun olmasıda çok güzel:nazar::nazar::nazar:
25 aralıkta büyük gün :52::52::52:

çok geçmiş olsun canım gelecek bebeğinle kötü günler geride kalır inşallah..
anladığım kadarıyla sende gebelik oluşuyor devamında sorun var..
6.güne gitmeleri iyi olmuş bu durumda..
mesela 5.gün transferi olsaydın belkide o 6.gün ölen embriyonun transferi yapılacaktı sana ve devamı gelmeyecekti gebeliğin..
donmuşun olmasıda çok güzel:nazar::nazar::nazar:
25 aralıkta büyük gün :52::52::52:
evet canım iyiki 6. günü beklemişiz ya o öleni transfer etselerdi yine hüsran olcaktı vet ben 2 gebelik yaşadım ama 2 sinide kaybettim sonrasında rahim yapıştı ve 2 ameliyat geçirdim ve ardınıdan tüplerim su topladı tüplerimi bağlamak zorunda kaldılar 3cü emeliyatımıda bu yüzden oldum yani normal hamile kalma şansım kalmadı inş bu süreçte hayırlısı ile alırım bebişlerimi kucağıma rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

slm :16::16:nasılsınız
hızınıza yetişemiyorum ama:52:almış başını gitmiş sayfalar:4::4:

Son düzenleme:
canım eylül ekim topiğinde saras88 vardı onun yazısından alıntı yapıyorum
canım beni iyi dinle, benim transferimin 8. günü kanda sadece 2 çıktı ve laborant bana negatif dedir, bende ağla ağla öldüm tabi aradım hastaneyi negatifmiş dedim ve ilaçlarımı falan kullanmıycam dedim hatta tlf nu hemşirenin suratına kapattım onlarda hemen eşimi aramışlar ilaçlara devam etsin testi çok erken yapmış 12. günü tekrar yapıp bizi arasın demişler, neyse ben eşimin zoruyla ilaçları kullandım, 12. gün geldi benim okadar çok kasık ve bel ağrım vardı ki adet olucam sandım hatta yanımda bikaç taneorkid getirdim işe. gittim kanımı verdim bi saat sonra sonucu bi aldımki hamileyim ve değerim 17. ve yavaş yavaş yükseldi. oyüzden moralini yüksek tut daha çok erken :)
cedrus çok teşekkür ederim, böyle hikayeler duymak insanı umutlandırıyor. İlaçlarımı falan bırakmıyorum ama hafta sonu kendimi biyokimyasal ihtimaline daha iyi hazırlayıp toparlarım diye düşünüyorum... Bir sürpriz olursa da ne mutlu tabii. :(

değer düşük canım sende farkındasın zaten...
5.gün embriyosu olduğundan asıl test günün bugün kimyasal gebelik gibi dursada ben değeri 11.gün değeri 13 olan bir hatunun doğurduğunu biliyorum o yüzden değer düşüşe geçmeden gebelik yok ya da devam etmez diyemeyiz..
Sağol Güldencim, pazar ve salı günü tekrar baktıracağız. hayırlısı olsun napalım :(

5aylik tedavide ne uygulaniyo acaba biraz bilgi verir misin ?

2 milyon civarında. istanbuldayız. evet doktorumuz da üroloğa da gidin dedi. ama tüp bebek için de çalışmalara başlayın dedi. tedavinizi nerede oluyorsunuz?

Ben izmirdeyim . Tup bebegi irenbedr yaptiricam . Urologumzda prof. Baris altay.ilk3ay hormonlari dengeye soktu pregnyl 1500 igne oldu haftada 3 kez. Simdi 2ay tribestan die bi ilac kullaniyor. Sabah aksam . Demirdikeni otu ozu imis. Ocak ayinda da sperm artirici hormon vercem dedi. Yani asama asama . Kendiliginden olma sansi yok ama en azindan kalite ve sayisi biraz artacak ki insallah tutunma sansi yukselecek . Ben birde ek olarak multivitamin , folik asit , coq10 200 mg, l-arginin 2x1000mg, ve proxeed plus 2 şase kullandirtiyorum gunluk. Keciboynuzu bu asamada vermiorum cnk fsh i yukseltio bzm hormonlar dengelendi bozmamak

Monica insallah yukselir kat kat cok kotu deger degil insallah artacak moralini yuksek tut .[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim, Allahtan ümit kesilmez napalım.

Transferimin 4. günü 5. günü doktor Decapeptyl ignesi vermiş 1 kez göbekten.. Bu ilacı transfer sonrası hiç kullanan varmı?22 sındede ovıterlle kullanıcam... ne iş anlamadım:26:

Transferimin 4. günü 5. günü doktor Decapeptyl ignesi vermiş 1 kez göbekten.. Bu ilacı transfer sonrası hiç kullanan varmı?22 sındede ovıterlle kullanıcam... ne iş anlamadım:26:

bana dr yalnızca PROGYNEX diye vajinal tablet verdi ve folikasit başka bişey vermedi ben 5.günümdeyim

Back