2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ya hiç olurmu valla yazık olucak bebişine 39 kötü bir rakan değilki çok üzüldüm ya ne güzel tutunmuş annesine işte

inşallah fikrini değiştirmiştir ilaçlarına devam ediyordur yarında test yaptırması lazım asıl sonuç o zaman belli olur ama dinletemedim

Canım bende oğluma kardeş istyiyorum aynı yollardan geçmişiz oğlumda tüp bebek bu yıl 2 tedavi denedik negatif oldu şimdi 3. deneyeceğim

oğluna kavuşmuşsun çok şükür yine olur tabiki..
manevi boyutu bir kaç günde bile düzelebilir anne olma güdüsü ayağa kaldırıyor insanı ama maddi boyutu cidden zor hazır olunca yine denersiniz acele etmemek lazım 2014 yılı içinde bir tüp daha denenebilir

tatlım mesaj yazdım sanaa..
evet maalesef gec randevu verıyorlarr..

olsun cnm geldin yaa önemli değillllll :)

offffff sabahtan beri eski sayfaları taradım ve anca cevap yazabildim huuuuhuuuuu çok yoruldum yaffff

evett çoook konuşmuşlarr dimii

ohh ne güzell gözüküyor...

çok iyi yapmışsın bence benimde bi gitmem lazım ama nerde bende o enerji
lucrin 150 miiiiiiiiolmaz öyle bi doz lucrin 150 olmaazzzzz
hist. kendi doktorunda olman en güzeli canım...
durumunu o görsün nerde bir sorun görürse kendi gözüyle ona göre bi tedavi seçer diğer durumda sadece eline gelen sonucu değerlendirecek bence görerek karar vermesi daha iyi..

oyyy leoparlı botmuuuu kokoş cimcime
bol bebişli birgün geçirmişsin akmal eve gelince bunalıma girmedin inşallah

TSK ederim canım inşallahhhh güzel haberler gelir Merkez'den

canım benim ikinci tedavi zamanı eşin dikkat etmeni istiyorsa sende edersin tartışmayın bu konuda sensiz kalacaz ama olsun yeterki huzurlu bir süreç geçir.arada bir girip durumundan haberdar edersin bizi tamamdır...sıkma sakın canını...

Aminnnn tatlım inşallahhhh çok TSK ederim

hayırdır kız lucrine 150 deyince şekilden sekile girdin yaa anlamadım bişicik:44: ilacını adınımı yanlış hatırladım acabamalum son tedavide kullanmadım ya iğne opuda 1 seneden fala oluyo olalaı

hayır olsun inşallah..
bende senin aksine hayra yordum hamile olarak görünce sıkıntı doğum yapmış görünce sıkıntıdan kurtulmaya yorumlanır diye biliyorum hele erkek bebek doğurmak iyi haberler demektir bende rüya tabirlerine bi bakacam kitap olarak annemde vardı orda benim yazdığım gibiydi bi de netten bakayım...

hayırdır kız lucrine 150 deyince şekilden sekile girdin yaa anlamadım bişicik:44: ilacını adınımı yanlış hatırladım acabamalum son tedavide kullanmadım ya iğne opuda 1 seneden fala oluyo olalaı

lucrin uzun protokolle başlayanlara verilir bugüne kadar maksimum 20 doz vuranı gördüm o da ben
yumurta uyarıcı iğne değil o baskılayıcı şekerim..
150 doz lucrin olmaz

kızlar konuyla alakasız ama yılbaşında neler yapacaksınız benim henüz bir planım yok ama büyük ihtimalle evde olacaz

lucrin uzun protokolle başlayanlara verilir bugüne kadar maksimum 20 doz vuranı gördüm o da ben
yumurta uyarıcı iğne değil o baskılayıcı şekerim..
150 doz lucrin olmaz
yaa aaa
ben ilacın adını yanlış hatırlamısım ozaman harbi sekilden sekile girilecek kelime yazmıısımmm
eee benim ilacım acı neydiki yaa puff funuttum
bi saysana canım sana zahmet ilaçların ismini belki gelir aklıma yoksa kurcalar durur kaafamııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…