ya hiç olurmu valla yazık olucak bebişine 39 kötü bir rakan değilki çok üzüldüm yane güzel tutunmuş annesine işte
3 tedavı surecınden sonra kavustugum ogluma kardes ıcın dustuk yollara ....gecen sene mayısta ve bu yıl aralıkta ıkı kez denedık olmadı...yas 37.....aynı gücü tekrar kendımde bulup bır kez daha denermıyım bılmıyorum...maddı manevı cok yıprandık bu kez cok umutlanmıstık cok buyuk yıkım oldu.....2014 uğurlu gelırmı acaba....
offffff sabahtan beri eski sayfaları taradım ve anca cevap yazabildim huuuuhuuuuu çok yoruldum yaffff
3 tedavı surecınden sonra kavustugum ogluma kardes ıcın dustuk yollara ....gecen sene mayısta ve bu yıl aralıkta ıkı kez denedık olmadı...yas 37.....aynı gücü tekrar kendımde bulup bır kez daha denermıyım bılmıyorum...maddı manevı cok yıprandık bu kez cok umutlanmıstık cok buyuk yıkım oldu.....2014 uğurlu gelırmı acaba....
canım bizim merkezin sgk anlaşması yok ondan böyle pahalı
tüpü orda yaptıracagım için histereskopiyide oraya yaptırmayı düşünüyorum sence tuhafmı düşünüyorum sonucta o yapıcak tedaviyi onun bakması daha iyi olmazmı:44:...
inofolice arada ara vermek gerekli devamlı kullanmamak gerekli dedi..
3-4 aydır hastalarıma kullanmaya başladım 1 kaç kişiden mide şikayeti dısından olumsuz bi dönüş almadım dedi canım
hoşbulduk canım benim cok saol
evet kuzum masraf masraf dediğin gibi en azından genetiği fakültede alsam iyi olacak ama randevu için bile 2 ay sonra arayın diyolar canım napıcam hiç bilmiyorum..
sen orda tedavi görüyosun ya canım birazdan özel mesaj atıcam sana geri dönermisin bana:44:
umudumu yitirmiyorum canım çünkü kendiliğinden kimyasalda olsa bi gebeliğim oluştu..
zaten para biriktirmem için yaza kadar beklemem lazım bu arada testleri filan bari yaptırayım diyorum
Menopur ne için kullanılıyor biz sadece gonal-f ile başlamıştık
iyiki geç kalma dedin anca gelebildim
hayırı olsun canım sayı değil kalite önemli döllenmesi önemli sayının çokluğuna bakma bazen 23 yumoşu olanların dondurulacak yumoşları bile kalmıyor ama tek yumurtası olup hamile kalanları çok okudum bu forumda
Canım dualarım seninle sonuçta önemli olan embriyo oluşması değilmi inşallah bugün güzel haberler verirsin muhtemelen bu saatlerde opuya hazırlanıyorsun inşallah yumoşların güzel güzel döllenir
ya hiç olurmu valla yazık olucak bebişine 39 kötü bir rakan değilki çok üzüldüm yane güzel tutunmuş annesine işte
offffff sabahtan beri eski sayfaları taradım ve anca cevap yazabildim huuuuhuuuuu çok yoruldum yaffff
bende öyle düşünüyorum canım en azından belki test parası yanıma kalırda tekarar dondurmak gerekirse onun parası cıkar diye düşünüyorum..
zaten bu kez dr um farklı tedavi uygulayacak ilaçlarda canım..
çünkü ben lucrin 150 ile başladım 4 gün sonra 175 e çıkardık 8 gün boyunca hiç gelişmedi yumilerim daha sonra 225 e çıkardık biraz büyümeye aşladılar menegonda eklenince hepsi birden gelişmişlerdi o yüzden ilaçlarımda farklı olucakmıs canım bu defa..
açıkcası ben konusmaya bile gitmek istemiyodum tedaviye başlamıcam diye ama ürolojiye gitmiştim gitmişkende ugrayayım dedim cok iyi geldi konusmak
evet canım bende senin gibi testleri bi şekilde üniv. yaptırayım diyorum cevap verdiğin gibi sormak istediğim histereskopi hakkındaydı yanı pahalıda olsa kendi dr uma olmak daha iyi dimi diye sormak istemiştim sende benim gibi düşünüyosun sevindim
rabbim yüzünü güldürüsün inşş
dün bende yoktum cimcimeye alışverişe gittik cadıya mont aldık leoparlı botlar aldık akşama kadar dıaşrdaydık akşamda kuzenin bebişi olmuştu onu görmeye gittik
TSK ederim canım inşallahhhh güzel haberler gelir Merkez'denMenopur ne için kullanılıyor biz sadece gonal-f ile başlamıştık
iyiki geç kalma dedin anca gelebildim
hayırı olsun canım sayı değil kalite önemli döllenmesi önemli sayının çokluğuna bakma bazen 23 yumoşu olanların dondurulacak yumoşları bile kalmıyor ama tek yumurtası olup hamile kalanları çok okudum bu forumda
Canım dualarım seninle sonuçta önemli olan embriyo oluşması değilmi inşallah bugün güzel haberler verirsin muhtemelen bu saatlerde opuya hazırlanıyorsun inşallah yumoşların güzel güzel döllenir
Meleksin sen melekkkkk :)
Hee yaa hepimiz gebe kalsak ne ladar güzel olur
Ama eşim sabah evden çıkınca bi cümle kurdu sinir oldum ikinci tedavide rasyondan uzak durman lazım dedi yandım ben elimden telefonu bilgisayarı alacak dediğini yapar inatcıdır ... Halbuki burda olmak çok güzel beni mutlu ediyor
Aminnnn tatlım inşallahhhh çok TSK ederimaa tühhh son 5 dakikada olacak şey mi bu yaaa.....
nese cnmmm sizin takım başarılıı bugun de o maçı alırısnızz
inşallah sonu pozitif olur canımmm...4 tane diye üzülmee kızım 1 tane olsun kaliteli olsun bizim olsun
dualarımız senınle..
tatlımm üzülmee ne olurr bak tamamen iptal olmamış iştee başka merkezde olan hücreleri kullancaksınızz...
seninn bebiş nazlı olcak bellii
keşke ilaçları bırakmasa yaaaa offf üzüldüm şimdi
neden böyle yapıyor :18:
kuzucummmmmmmmm gitmeeeeee kall burdaaaaaaa
Allah bağışlasın evladını canım..inşallah allah gönlüne göre verir...
hayırdır kız lucrine 150 deyince şekilden sekile girdin yaa anlamadım bişicik:44:çok iyi yapmışsın bence benimde bi gitmem lazım ama nerde bende o enerji
lucrin 150 miiiiiiiiolmaz öyle bi doz lucrin 150 olmaazzzzz
hist. kendi doktorunda olman en güzeli canım...
durumunu o görsün nerde bir sorun görürse kendi gözüyle ona göre bi tedavi seçer diğer durumda sadece eline gelen sonucu değerlendirecek bence görerek karar vermesi daha iyi..
Kızlar birde dün akşam üst komşuma çıktım orada tanıdık 2-3 hamişten bahsettik benim tedaviden konuştuk içimden hep dua ediyorum zaten beynim bebekle dolu gece rüyamda bir bebek dünyaya getirdim sanıyorum erkek bebekti eşimle kucağımıza getirdi hemşire normal doğum yapmıştım beyaz tenli siyah saçlı bir bebek çok tatlıydı uyandım ohhhh dedim inşallah bu tedavim pozitif olucak rüyamda da gördüm dedim ,işe geldim rüya yorumlarına baktım erkek çocuk doğurmak keder, büyük sıkıntı hatta ölüme delaletmiş:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: yıkıldım bu ne şimdi
hayırdır kız lucrine 150 deyince şekilden sekile girdin yaa anlamadım bişicik:44:ilacını adınımı yanlış hatırladım acaba malum son tedavide kullanmadım ya iğne opuda 1 seneden fala oluyo olalaı
ohh ne güzell gözüküyor...
yaa aaalucrin uzun protokolle başlayanlara verilir bugüne kadar maksimum 20 doz vuranı gördüm o da ben
yumurta uyarıcı iğne değil o baskılayıcı şekerim..
150 doz lucrin olmaz
kızlar konuyla alakasız ama yılbaşında neler yapacaksınız benim henüz bir planım yok ama büyük ihtimalle evde olacaz
sende gel bitanem karşılıklı hüpletelim
kızlar konuyla alakasız ama yılbaşında neler yapacaksınız benim henüz bir planım yok ama büyük ihtimalle evde olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?