• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
şincik siz diyeceksinizki biz burda bebekten yumilerden opulardan konuşurken hatun ya temizlikten konuşuyo yada yılbaşından ama ne yapayım bebek fikrinden biraz olsun uzaklaşmak istiyorum fenamı yapıyorum :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

mesela dün gece bire kadar temizlik aptım sabah işe geç kaldım kahvaltı yapmadan geldim elim fei bi şekilde ağrıyo çok yordum sanırım yazarken bile zorlanıyorum ne vardı o kadar yerleri fırçalayacak ama işte kendimi kaptırdımmı tutamıyorum :19::19::19::19::19:

yaw bu ne hız yetişemiyorum sizlere valla, oku oku bitmedi sonuna gelmeden artık yazıyım dedim.
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, esen79 arkadaşımız içinde inşlh hayırlısıyla tedavisi güzel geçer eşi ameliyatı güzel geçmemiş ama biliyoruzki umudumıu yitirmek yok,

yaa aaa :53::53::53:
ben ilacın adını yanlış hatırlamısım:30::30: ozaman harbi sekilden sekile girilecek kelime yazmıısımmm:27::27::27::52::52::52::52:
eee benim ilacım acı neydiki yaa puff funuttum:51::51:
bi saysana canım sana zahmet ilaçların ismini belki gelir aklıma yoksa kurcalar durur kaafamııı:9::9::9::9:

yaaaa öyle işte:1:
sen en son hangi ay tedavi görmüştün söyle ben geçmişe gideyim bulayım.

bende burda içtim şekerim napayımm :)
sana uzakımm gelemem ki :5:

tatlımm biz planımızı yaptık uludağ gidicez..:52:

gönüller bir olsun canımcım...

ben kutlama yapmiciimmmm tabiki sıradan bi akşam olacak canım güzel bir masa hazırlarım o kadar...

bizde öyle güzel bi masa hazırlarım her zamankinden biraz daha özenli olabilir o kadar bu sene ilk defa eşime çam ağacı alalım dedim olmaaaaaaaaaz dedi bende vazcaydım söylemedim say dedim ne yapayım :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bende burda içtim şekerim napayımm :)
sana uzakımm gelemem ki :5:

tatlımm biz planımızı yaptık uludağ gidicez..:52:

ne güzel canım şimdiden iyi eğlenceler bakarsın kayak yaparken bebeğiniz geliverir

şincik siz diyeceksinizki biz burda bebekten yumilerden opulardan konuşurken hatun ya temizlikten konuşuyo yada yılbaşından ama ne yapayım bebek fikrinden biraz olsun uzaklaşmak istiyorum fenamı yapıyorum :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

mesela dün gece bire kadar temizlik aptım sabah işe geç kaldım kahvaltı yapmadan geldim elim fei bi şekilde ağrıyo çok yordum sanırım yazarken bile zorlanıyorum ne vardı o kadar yerleri fırçalayacak ama işte kendimi kaptırdımmı tutamıyorum :19::19::19::19::19:
amannn canım kim ne dicek sana bu fikirden birazda olsa uzaklaşmak iyidir:16::16:

yaw bu ne hız yetişemiyorum sizlere valla, oku oku bitmedi sonuna gelmeden artık yazıyım dedim.
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, esen79 arkadaşımız içinde inşlh hayırlısıyla tedavisi güzel geçer eşi ameliyatı güzel geçmemiş ama biliyoruzki umudumıu yitirmek yok,

bende diyorum online ama ses vermiyoo bize demekki geçmişin tozlu sayfaları arasında kayboldun:1::1::1:

bizde öyle güzel bi masa hazırlarım her zamankinden biraz daha özenli olabilir o kadar bu sene ilk defa eşime çam ağacı alalım dedim olmaaaaaaaaaz dedi bende vazcaydım söylemedim say dedim ne yapayım :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ne güzel canım şimdiden iyi eğlenceler bakarsın kayak yaparken bebeğiniz geliverir

yılbaşını sadece tatil olarak bir yere gitmek için değerlendirebilirim çalışıyor olsam onun dışında bir anlamı yok koskoca bir yıl gitmiş yaşlanıyoz yeni yıl geliyo tamamda benden bir yaş daha gidiyo hiç sevinemicem yani bi de kutlayacam istemiyom işte bişi:1::1:

ben sana dün gece dicektim gecenin bi vakti temizliğe kalıyonda daha yeni toparladın nerene güveniyon diye baktım çok heveslisin yeniden rahatsızlanmaya bişi demedim:1: tebrik ederim seni:19::19:

yaaaa öyle işte:1:
sen en son hangi ay tedavi görmüştün söyle ben geçmişe gideyim bulayım.
.
kuzum en son eylülde tedavi oldum ama ama donmuslarlaydı biliyosun..
opuyu gecen sene 26 kasınmda oldum canım bulman cok zor boş ver arama neyse aklıma gelince söylerim gelmezsede beynimi kemirir durur:27::27:

tatlışımm gelmesine ihtimal yok ki benım eşi azopserm ya hiiç umudum yok yanı.. :)
bide konaklama yapmıcaz cnm sadece gece eğlencesine katılcaz sonra eve doncezz ben bursada oturuyorum ya :))
cnku tek gece konaklama kabul etmıyor çoğu otel en az 3 gece olması gerekmış :19:

kuzum en son eylülde tedavi oldum ama ama donmuslarlaydı biliyosun..
opuyu gecen sene 26 kasınmda oldum canım bulman cok zor boş ver arama neyse aklıma gelince söylerim gelmezsede beynimi kemirir durur:27::27:

bulurum ben bekle beni kıpırdama:1::1:

haklısın cnm tabıkı hep bebek hep bebek bazen başka konu konuşmakta lazımm :)
bende bu aksammmm temızlık yapcamm.. işimm çok valla
cuma aksamından yapıyorum ki h.sonum bana kalsın :1:

ama şekerim günlükte sen bizimle kasım 2012 den sonra takılmaya başlamış olmalısın bakarken aklıma geldi sen ne zaman aramıza geldin o ayı hatırla bence:1:
ayy bide puregon diye hatırlıyorum ilacı ama o da mı yanlış yoksa:17::1::1:
canım o aralarda katıldım zaten ilk aranıza yani kasım basıfilan du ben bulcam inşallah:9:

yarım saat kadar yokum donücem

Son düzenleme:
hala kahvaltı yapacam bi takıldım size kaldım öylece yazık bana yaaaa kahvaltımı hazırlayıp hemen geliyrum:16:

Ayyy bu kızların çenesi düşmüş...:1::1::1:
saatlerdir okuyorum ya anca bitirdim... temizlikten yılbaşına, inox çelikten kurtlar vadisine maaşallah her konuda fikir sahibi oldum :))
ama o kadar şey okudun ne kadarını anladın derseniz tınn yani :) ben bebek konusundan uzaklaşmaktansa sürekli ve sadece bunu konuşmak istiyorum ya siz öyle değil misiniz? :))
canım bende yeni yılda bahçeci ile görüşmeye gidicem..
bana kısaca ordan bahsedebilirmisin..
birde sizedki sorundan..
ben hemen söyleyim rezerv az. erkek infertilitesi de mevcut.
sperm sayı hız ver morfoloji düşük.
deryacım şimdiden hayırlı olsun tedavin.
Bende pko eşimde morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı var. bahçeci fulyaya gidiyorum, aytun hanımın hastasıyım. çok da memnunum şu an için. sormak istediklerin olursa seve seve yardımcı olurum.

iyi akşamlar anne adayları, eşim varikosel ameliyatı olduğu için 2 gündür girememiştim.şimdi uzun uzun okudum hepsini, hamile haberleri gelmeye başlamış çok şükür.aklımda monicagaller var, sanırım onunda test günü yarındı.inşallah bi olumlu haberde ondan gelir.hamişlere hayırlı olsun, allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.bizlere de o günleri göstersin...
inşallah müjde vericem size çok teşekkür ederim beni düşündüğün için.

arkadaşlar pko olanlarda hepmi uzun protokol uygulanıyor bendede pko var ama hep kısa uygulandı
bende pko luyum kısa protokol uygulandı canım, herhalde başka kriterleri de var bu işin bizim bilmediğimiz...

Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis
Allah yardımcınız olsun arkadaşım umutlarınızı kaybetmeyin dualarımız sizinle...

kızlar meliten arkadaşımızın test günüydü bugün ve değeri 39 çıkmış düşük bir değer olduğundan resmen bunalıma girdi ve bu iş olmadı bırakıyorum ilaçları ikinci testi de yaptırmam dedi ve yokoldu...ne kadar ısrar etsemde yapma etme diye dinletemedim inşallah ilaçlarını bırakmaz aklım bi yandan da onda:31::31::31:
ben 10 lu 20 li 30 lu değerlerle gebe kalıp doğuranları biliyorum değeri düşük ama gebelik olabilirdi inşallah iyidir şimdi:5::5::5:
39 hiç de umutsuz bir sonuç değilki? belki de boş yere bebeğini üzüyor. İlaçları bırakırsa çok yanlış olur yaa, çok kızıyorum böyle arkadaşlara :(

Güüüünnnaayyddıınnnnn
Güzel haberler aldığımız birgün olsun inşallah...
Monicagaller in test günüüüüü:52::52::52::52::52:

Bugun cok guzel haberler almak istiyorum.
Canim monicigaller heyecanla haberini bekliyorum. İnşallah guzel haber alucaz bugun :):)

kanı vermiş bileeee:52::52::52::52:
pc başındayım o güzel haber buraya gelecek o kadaarrrrrr:32::32::32::32:
kurban olurum hepinize been :):) dün hepimiz için meryem suresini okudum, Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin diye dua ettim, inşallah art arda güzel haberler alacağız.

3 tedavı surecınden sonra kavustugum ogluma kardes ıcın dustuk yollara ....gecen sene mayısta ve bu yıl aralıkta ıkı kez denedık olmadı...yas 37.....aynı gücü tekrar kendımde bulup bır kez daha denermıyım bılmıyorum...maddı manevı cok yıprandık bu kez cok umutlanmıstık cok buyuk yıkım oldu.....2014 uğurlu gelırmı acaba....
Yanındayız, destekçiniz. Allah yardımcınız olsun.

Kızlar birde dün akşam üst komşuma çıktım orada tanıdık 2-3 hamişten bahsettik benim tedaviden konuştuk içimden hep dua ediyorum zaten beynim bebekle dolu gece rüyamda bir bebek dünyaya getirdim sanıyorum erkek bebekti eşimle kucağımıza getirdi hemşire normal doğum yapmıştım beyaz tenli siyah saçlı bir bebek çok tatlıydı uyandım ohhhh dedim inşallah bu tedavim pozitif olucak rüyamda da gördüm dedim ,işe geldim rüya yorumlarına baktım erkek çocuk doğurmak keder, büyük sıkıntı hatta ölüme delaletmiş:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: yıkıldım bu ne şimdi :43::43::43::43::43::43:
Hayra yoralım arkadaşım, kötü şeyler düşünme. erkek evlat her zaman iyidir benim de bildiğim. inşallah tam da öyle güzel sağlıklı bir oğlun olacak. :)

:52::52::52::52::52::52::52:
ne durumdasın 11 e kalmaz sonuç çıkar bence arasana öğrenseneeee
yaa panikletmesene insanı kardeşim :)) öğle yemeğinden önce bir ararım, 2'den önce pek umudum yok ama bakalım...

Ayyy bu kızların çenesi düşmüş...:1::1::1:
saatlerdir okuyorum ya anca bitirdim... temizlikten yılbaşına, inox çelikten kurtlar vadisine maaşallah her konuda fikir sahibi oldum :))
ama o kadar şey okudun ne kadarını anladın derseniz tınn yani :) ben bebek konusundan uzaklaşmaktansa sürekli ve sadece bunu konuşmak istiyorum ya siz öyle değil misiniz? :))

deryacım şimdiden hayırlı olsun tedavin.
Bende pko eşimde morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı var. bahçeci fulyaya gidiyorum, aytun hanımın hastasıyım. çok da memnunum şu an için. sormak istediklerin olursa seve seve yardımcı olurum.

inşallah müjde vericem size çok teşekkür ederim beni düşündüğün için.

bende pko luyum kısa protokol uygulandı canım, herhalde başka kriterleri de var bu işin bizim bilmediğimiz...

Allah yardımcınız olsun arkadaşım umutlarınızı kaybetmeyin dualarımız sizinle...

39 hiç de umutsuz bir sonuç değilki? belki de boş yere bebeğini üzüyor. İlaçları bırakırsa çok yanlış olur yaa, çok kızıyorum böyle arkadaşlara :(

kurban olurum hepinize been :):) dün hepimiz için meryem suresini okudum, Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin diye dua ettim, inşallah art arda güzel haberler alacağız.

Yanındayız, destekçiniz. Allah yardımcınız olsun.

Hayra yoralım arkadaşım, kötü şeyler düşünme. erkek evlat her zaman iyidir benim de bildiğim. inşallah tam da öyle güzel sağlıklı bir oğlun olacak. :)

yaa panikletmesene insanı kardeşim :)) öğle yemeğinden önce bir ararım, 2'den önce pek umudum yok ama bakalım...

anaa yıkıldım şu an 2 ye kadar çıkmazmı diyon tüühhhhh çatlayım o zaman merakımdan:27::27::1:

ayy bide puregon diye hatırlıyorum ilacı ama o da mı yanlış yoksa:17::1::1:
canım o aralarda katıldım zaten ilk aranıza yani kasım basıfilan du ben bulcam inşallah:9:

yarım saat kadar yokum donücem

olabilir poregon zaten bende puregon muhabbeti yaptık diye hatılıyorum

hala kahvaltı yapacam bi takıldım size kaldım öylece yazık bana yaaaa kahvaltımı hazırlayıp hemen geliyrum:16:

yap yap hadii kızımm..
ben nerdeyse öğle yemeğimi yicemm :1:

anaa yıkıldım şu an 2 ye kadar çıkmazmı diyon tüühhhhh çatlayım o zaman merakımdan:27::27::1:

bence dee yaaaaaaaaaaaaa hemencik çıksın sonuçç

Back