Ayyy bu kızların çenesi düşmüş...
saatlerdir okuyorum ya anca bitirdim... temizlikten yılbaşına, inox çelikten kurtlar vadisine maaşallah her konuda fikir sahibi oldum :))
ama o kadar şey okudun ne kadarını anladın derseniz tınn yani :) ben bebek konusundan uzaklaşmaktansa sürekli ve sadece bunu konuşmak istiyorum ya siz öyle değil misiniz? :))
deryacım şimdiden hayırlı olsun tedavin.
Bende pko eşimde morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı var. bahçeci fulyaya gidiyorum, aytun hanımın hastasıyım. çok da memnunum şu an için. sormak istediklerin olursa seve seve yardımcı olurum.
inşallah müjde vericem size çok teşekkür ederim beni düşündüğün için.
bende pko luyum kısa protokol uygulandı canım, herhalde başka kriterleri de var bu işin bizim bilmediğimiz...
Allah yardımcınız olsun arkadaşım umutlarınızı kaybetmeyin dualarımız sizinle...
39 hiç de umutsuz bir sonuç değilki? belki de boş yere bebeğini üzüyor. İlaçları bırakırsa çok yanlış olur yaa, çok kızıyorum böyle arkadaşlara
kurban olurum hepinize been :):) dün hepimiz için meryem suresini okudum, Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin diye dua ettim, inşallah art arda güzel haberler alacağız.
Yanındayız, destekçiniz. Allah yardımcınız olsun.
Hayra yoralım arkadaşım, kötü şeyler düşünme. erkek evlat her zaman iyidir benim de bildiğim. inşallah tam da öyle güzel sağlıklı bir oğlun olacak. :)
yaa panikletmesene insanı kardeşim :)) öğle yemeğinden önce bir ararım, 2'den önce pek umudum yok ama bakalım...