canlar dün iş yerinde net kesikti o yüzden aranızda değildim..
gelelim bendeki haberlere carsamba günü dr uma gittim görüştük..
adet olmadıgımdan dolayı kontrollerimi yaptı kist filan gözükmüyo dedi istersen söktürücü alabilirsin ama sıkıntın yoksa bence alma o ilaçlar 80 yasındaki kadınıda suni adet gördürür dedi ağrıların başlayınca istersen al dedi..
inofolici konuştuk almaya basladım dedim iyi yapmıssın ama ilk hafta günde 1 adet al sonra ikiye cıkar dedi
4ay kadar kullan biraz ara ver sonra 4 ay daha kullanırsın dedi..
rekürrent abourt (tekrarlayan düşük) oldugu için genetik testlermi istedi ve burdaki fakültede randevu alamıyorum ücretleride labratuarlarda 1750 lira civarı
3. denemeden 2-3 ay önce histereskopi yapılmasına karar verildi onunda fiyatı 1500 lira müdahae gerekirse 2000 tl
anlıcanız benden haberler böyle..
nerden baksanız bi dahaki tedavim bu seferkinin 2 katına yakın tutacak bana o yüzden 2014 yılı eylül ekimden sonraya eger parayı denkleştirebilirsem denemek düşüyor bende haberler bunlar
günaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun inşallah
2 gündür yokum aranızda yokluğum farkedildimi acaba:44::44:
DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar
kızlar biliyorsunuz saat 10.30 da opu olacak ve inşallah eşinin sperm hücreleri sorunsuz çözülür aklınıza geldikçe dua edin lütfen
adet olmadıgımdan dolayı kontrollerimi yaptı kist filan gözükmüyo dedi istersen söktürücü alabilirsin ama sıkıntın yoksa bence alma o ilaçlar 80 yasındaki kadınıda suni adet gördürür dedi ağrıların başlayınca istersen al dedi..
inofolici konuştuk almaya basladım dedim iyi yapmıssın ama ilk hafta günde 1 adet al sonra ikiye cıkar dedi
rekürrent abourt (tekrarlayan düşük) oldugu için genetik testlermi istedi ve burdaki fakültede randevu alamıyorum ücretleride labratuarlarda 1750 lira civarı
3. denemeden 2-3 ay önce histereskopi yapılmasına karar verildi onunda fiyatı 1500 lira müdahae gerekirse 2000 tl
nerden baksanız bi dahaki tedavim bu seferkinin 2 katına yakın tutacak bana o yüzden 2014 yılı eylül ekimden sonraya eger parayı denkleştirebilirsem denemek düşüyor bende haberler bunlar
kızlar biliyorsunuz saat 10.30 da opu olacak ve inşallah eşinin sperm hücreleri sorunsuz çözülür aklınıza geldikçe dua edin lütfen
tamam bak yazdım bi önceki mesajımda şimdi bana akıl verin sekerim napsamki tahlillerimi:44:
Bilgilerimi yazıyorum :)
Adım : cupcakelove :)
Yaşım : 27
Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum
Bende ve eşimde çok şükü sorun yok ama yinede olmuyor
İki ay sonra tedaviye başlıcam
Yeterlimi cnm bilgiler :)
farkedilmez mi hiçgünaydın hayırlı cumalar
canım bizim merkezin sgk anlaşması yok ondan böyle pahalıbak seennn nelerde yapmış ama çok iyi yapmışsın...
başarısız denemeler sonrasındaki tüp bebek haliyle daha masraflı olur sebep belli olsun diye araştırma şart bende de aynısı olacak canımcım..histeroskopide pahalıymış he ben 500 e hallederim diye düşünüyorum..
inofolic hakkında iyi konuşmasına sevindim..
ben kullanıyorum biliyorsun sende de faydası olacak inşallah..
hoşbulduk canım benim cok saolfarkedildi tabiii kızımm..
nerelerdeydın dıcektım kıııı anlatmışsın gördüm...
hoşgeldinn
ah canım yaa ne masraf ne masraff..
ama ne yapcan mecbur yaptırcan yani..
bizim bu bebekler kendiliğinden geleydi olmazdı sankim
Hakkımızda hayırlısı cnm
umudumu yitirmiyorum canım çünkü kendiliğinden kimyasalda olsa bi gebeliğim oluştuhakkında hayırlısı olsun canım gün doğmadan neler doğar bakarsın kendiliğinden gelir bebeğin bellimi olur
ekliyorum bebeğim bu kez sonunda gebe yazacam sonrada doğurdu diye devam edicem
bende öyle düşünüyorum canım en azından belki test parası yanıma kalırda tekarar dondurmak gerekirse onun parası cıkar diye düşünüyorum..madem hemen tüpe başlamayacaksın o zaman üniveriste hastanesinde yaptır testleri...
canım bizim merkezin sgk anlaşması yok ondan böyle pahalı
tüpü orda yaptıracagım için histereskopiyide oraya yaptırmayı düşünüyorum sence tuhafmı düşünüyorum sonucta o yapıcak tedaviyi onun bakması daha iyi olmazmı:44:...
inofolice arada ara vermek gerekli devamlı kullanmamak gerekli dedi..
3-4 aydır hastalarıma kullanmaya başladım 1 kaç kişiden mide şikayeti dısından olumsuz bi dönüş almadım dedi canım
hoşbulduk canım benim cok saol
evet kuzum masraf masraf dediğin gibi en azından genetiği fakültede alsam iyi olacak ama randevu için bile 2 ay sonra arayın diyolar canım napıcam hiç bilmiyorum..
sen orda tedavi görüyosun ya canım birazdan özel mesaj atıcam sana geri dönermisin bana:44:
umudumu yitirmiyorum canım çünkü kendiliğinden kimyasalda olsa bi gebeliğim oluştu..
zaten para biriktirmem için yaza kadar beklemem lazım bu arada testleri filan bari yaptırayım diyorum
Cansın sen ya cannn :) dün akşam eşime sizi anlattım özellikle seni :) çok hoşuna gitti ne güzel destek oluyorlar dedi çok hoşuna gitti önceden kızıyordu fazla girme canın sıkılır üzülürsün diyordu ama artık iyiki üye olmuşsun dedi ne iyi arkadaşların var dedi :)
Menopur ne için kullanılıyor biz sadece gonal-f ile başlamıştıkKızlar, Gonal-F (3 kutu) ve Menopur (2 kutu) kullanacakmışım..bunları kullanan oldu mu aranızda? göbişten mi, popişten mi?
Bu arada yeni gelenlere hayırlı olsun diyorum :) hoş geldiniz..
iyiki geç kalma dedin anca gelebildimhadi güle gülee canımm
geç kalmaa
hayırı olsun canım sayı değil kalite önemli döllenmesi önemli sayının çokluğuna bakma bazen 23 yumoşu olanların dondurulacak yumoşları bile kalmıyor ama tek yumurtası olup hamile kalanları çok okudum bu forumdaCanlar bugün yumurta toplandı cok şükür hersey güzel geçti boşuna korkmuşum hemen ayıldım hatta uyandırırlarken kızmışım niye uyandırıyorsunuz ne güzel rüya görüyorum demişimYumi sayısına gelince malesef 4 tane Dr kaliteleri güzel dedi İnş hepsi döllenir dualarınızı bekliyorum
Canım dualarım seninle sonuçta önemli olan embriyo oluşması değilmi inşallah bugün güzel haberler verirsin muhtemelen bu saatlerde opuya hazırlanıyorsun inşallah yumoşların güzel güzel döllenirKizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis
ya hiç olurmu valla yazık olucak bebişine 39 kötü bir rakan değilki çok üzüldüm yakızlar meliten arkadaşımızın test günüydü bugün ve değeri 39 çıkmış düşük bir değer olduğundan resmen bunalıma girdi ve bu iş olmadı bırakıyorum ilaçları ikinci testi de yaptırmam dedi ve yokoldu...ne kadar ısrar etsemde yapma etme diye dinletemedim inşallah ilaçlarını bırakmaz aklım bi yandan da onda
ben 10 lu 20 li 30 lu değerlerle gebe kalıp doğuranları biliyorum değeri düşük ama gebelik olabilirdi inşallah iyidir şimdi
arkadaşlar merhaba,
bende uzun uzun araştırmalarım sonucunda umut tüp de tedavi olmaya karar verdim. doktorum süleyman bey. dün görüşmeye gittim ve eşimde bende çok sevdik kendisini. kilo ve şeker üst sınır da olduğu için ilaç yazdı iki ay sonra başlayalım dedi. çok garip ama sanki şimdiden hamile gibi hissediyorum kendimi. bende bu arada zayıflayabildiğim kadar zayıflıcam. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah. boş kucaklarımız bu yıl dolsun inşallah
rabbim yüzünü güldürüsün inşşkızlar biliyorsunuz saat 10.30 da opu olacak ve inşallah eşinin sperm hücreleri sorunsuz çözülür aklınıza geldikçe dua edin lütfen
günaydın canlar dün nerdeydiniz hele bi tanesi yokluğum farkedildimi diyoo bide herhalde farkedildi yazdım hatta nerde bu hatunlar diye hayırlı cumalar bu arada
evet canım bende senin gibi testleri bi şekilde üniv. yaptırayım diyorum cevap verdiğin gibi sormak istediğim histereskopi hakkındaydı yanı pahalıda olsa kendi dr uma olmak daha iyi dimi diye sormak istemiştim sende benim gibi düşünüyosun sevindimkendi doktorunun hist. yapması daha iyi canım ben diğer testler araştırmalar bişey olursa üni hastanesine git diyorum...
kendi doktorunun hist. yapması daha iyi canım ben diğer testler araştırmalar bişey olursa üni hastanesine git diyorum...
canım benim bende yerin ayrı biliyorsun eşininde bizimle ilgili iyi düşüncelere sahip olmasına sevindim aksi durumda görüşmelerimiz kısıtlanabilirditek amacımız birbirimize destek olmak burda çok şükür güzel arkadaşlıklar kuruluyor...
bi de gebe kalınca tadından yenmez burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?