2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ohhhh eline sağlık

yap yap hadii kızımm..
ben nerdeyse öğle yemeğimi yicemm

bence dee yaaaaaaaaaaaaa hemencik çıksın sonuçç

yaptım bileee...
sonuç 2 saat sonra çıkacak dedi diye hatırlıyorum 2 saat oldu çoktaaaannn..
ya da 2 demi çıkcak dediydi:26::26:

ayy bide puregon diye hatırlıyorum ilacı ama o da mı yanlış yoksa
canım o aralarda katıldım zaten ilk aranıza yani kasım basıfilan du ben bulcam inşallah

yarım saat kadar yokum donücem

yaptım bileee...
sonuç 2 saat sonra çıkacak dedi diye hatırlıyorum 2 saat oldu çoktaaaannn..
ya da 2 demi çıkcak dediydi:26::26:

ooo ne hızlısın kız senn..
cnm ben saat 2 de cıkcak dedı die hatırlıyorummmmmmmm

yumilerden haber varmı tatlım son durumu çooook merak ediyorum
Kuzum daha aramadılar bende heycanla haber bekliyorum :18::18:Bütün gece rüyamda emriyolarla uğraştım sanırım narkoz fazla geldi Haber gelince hemencik yazıcam

Kuzum daha aramadılar bende heycanla haber bekliyorum :18::18:Bütün gece rüyamda emriyolarla uğraştım sanırım narkoz fazla geldi Haber gelince hemencik yazıcam

tamam canım bekliyoruz haberlerini gece ne kadar aşk yaşadılar bakalım yumi ve spermler

amannn canım kim ne dicek sana bu fikirden birazda olsa uzaklaşmak iyidir

dimi canım aynen

ben sana dün gece dicektim gecenin bi vakti temizliğe kalıyonda daha yeni toparladın nerene güveniyon diye baktım çok heveslisin yeniden rahatsızlanmaya bişi demedim tebrik ederim seni

he valla haklısın ama kendimi biraz iyi hissetsem yerimde duramıyom iş yerindeki arkadaşımda senin verdiğin tepkiyi verdi sen hiç duramazmısın canının kıymetini bilsene dedi haklı amaaaaa

tatlım Rabbim Ol dedikten sonra azospremi falan hava civa

otellerin böyle bi uygulaması olduğunu bilmiyodum eee sizde eve dönünce bebek yaparsınız

haklısın cnm tabıkı hep bebek hep bebek bazen başka konu konuşmakta lazımm :)
bende bu aksammmm temızlık yapcamm.. işimm çok valla
cuma aksamından yapıyorum ki h.sonum bana kalsın

bende hafta içi akşamlar iş yapıyorumki hafta sonu gezeyim

tatlım ben yapay çam ağacı alacaktım gerçek ağaçlara kıyamamki bir ağacın kaç yılda yetiştiğini bir çam ağacının ne kadar oksijen ürettiğini biliyorum ve tam bi yeşil aşığıyım zaten buradada yeşillikler içindeyim karadenizdeyim tahmin edeceğin gibi sende karadenizdemisin :26::26::26::26::26::26::26::26:

dışarı çıkcam bu kızların merakından çıkamadım kaldım

dımı yaaa...heycanla sonuç bekliyoruz :))
ama ben cıkıcamm

hehe aynen bende cuma akşamı yapıyorum işte h.sonum ziyan olmasın
yapcaz zaten cnmm ama bebek mı olur ne olur bılmem kırmızıları hazrıladımm dünya para verdim 2 parça şeye be

kızzzzzzzz ben senı bursada sanıyorum
ala ala

Canlar Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür hersey yolundaymış yarın sabah tekrardan arıyacaklar öğleden sonra transfere hazır olun dediler 2si gitmiş dondurulmuşum olmayacak Ama önemli olan göbüştekilerin tutunması tabikide hayırlısıyla

olabilir poregon zaten bende puregon muhabbeti yaptık diye hatılıyorum
ancak gelebildim canım bekıcam bidaha günlüğe kesin emin olmam lazım lucrin gibi yanlıs hatırlamayayım

hayırısı olsun canım donmus olmasa bile döllenip bölünenler yeter inşallah arkadaşım

kuzucum benim ilk tüpte 18 yumi işleme girmiş 12 döllenmişti bir transfer edildi geriye sıfır donmuş kaldı
2.tüpte olaylı oldu biliyorsun sadece 3 tane toplanabildi onu saymıyorum..
3.tüptede 16 yumi işleme girdi sonuç sıfır donmuş...
donmuş olsa keşke ama çok yumide de olmayabiliyor gördüğün kalan sağlar bizimdir sen bi gebe kal bu 2 yumi ile donmuş kalmadı diye aklına gelirmi bakalım sevinçten uçarken..

İnşallHhh canım ikiside tutar yarın büyük gün Rabbim ol dedimi herşey olur nasip

ancak gelebildim canım bekıcam bidaha günlüğe kesin emin olmam lazım lucrin gibi yanlıs hatırlamayayım

hayırısı olsun canım donmus olmasa bile döllenip bölünenler yeter inşallah arkadaşım
İnşallahhh canım ikiside tutar 2014 hepimizin yılı olsun bizimde kucaklarımız bebişlerle dolsun

yok canım ben Akdenizdeyim ama oralarda çalışmayı isterdim ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…