Ohhhh eline sağlık
bizde öyle güzel bi masa hazırlarım her zamankinden biraz daha özenli olabilir o kadar bu sene ilk defa eşime çam ağacı alalım dedim olmaaaaaaaaaz dedi bende vazcaydım söylemedim say dedim ne yapayım
Ağaçlara yazık kız ben sana fidanını göndereyim yılbaşı için kıymayın çamlara biz ne zorluklarla üretiyoruz onu ben orman mühendisiyim kamuda fidanlık şefiyim biz burda ne emeklerle yetiştiriyoruz sana istediğin kadar fidan göndereyim kıyma ağaçlara
yap yap hadii kızımm..
ben nerdeyse öğle yemeğimi yicemm
bence dee yaaaaaaaaaaaaa hemencik çıksın sonuçç
ayy bide puregon diye hatırlıyorum ilacı ama o da mı yanlış yoksa
canım o aralarda katıldım zaten ilk aranıza yani kasım basıfilan du ben bulcam inşallah
yarım saat kadar yokum donücem
yaptım bileee...
sonuç 2 saat sonra çıkacak dedi diye hatırlıyorum 2 saat oldu çoktaaaannn..
ya da 2 demi çıkcak dediydi:26::26:
Ohhhh eline sağlık
bizde öyle güzel bi masa hazırlarım her zamankinden biraz daha özenli olabilir o kadar bu sene ilk defa eşime çam ağacı alalım dedim olmaaaaaaaaaz dedi bende vazcaydım söylemedim say dedim ne yapayım
Ağaçlara yazık kız ben sana fidanını göndereyim yılbaşı için kıymayın çamlara biz ne zorluklarla üretiyoruz onu ben orman mühendisiyim kamuda fidanlık şefiyim biz burda ne emeklerle yetiştiriyoruz sana istediğin kadar fidan göndereyim kıyma ağaçlara
hakılısın cnm ...
zaten biz plastık çam ağacı kullanıyoruz ki
Kuzum daha aramadılar bende heycanla haber bekliyorum :18::18:Bütün gece rüyamda emriyolarla uğraştım sanırım narkoz fazla geldiyumilerden haber varmı tatlım son durumu çooook merak ediyorum
Kuzum daha aramadılar bende heycanla haber bekliyorum :18::18:Bütün gece rüyamda emriyolarla uğraştım sanırım narkoz fazla geldiHaber gelince hemencik yazıcam
ooo ne hızlısın kız senn..
cnm ben saat 2 de cıkcak dedı die hatırlıyorummmmmmmm
amannn canım kim ne dicek sana bu fikirden birazda olsa uzaklaşmak iyidir
ben sana dün gece dicektim gecenin bi vakti temizliğe kalıyonda daha yeni toparladın nerene güveniyon diye baktım çok heveslisin yeniden rahatsızlanmaya bişi demedimtebrik ederim seni
tatlışımm gelmesine ihtimal yok ki benım eşi azopserm ya hiiç umudum yok yanı.. :)
bide konaklama yapmıcaz cnm sadece gece eğlencesine katılcaz sonra eve doncezz ben bursada oturuyorum ya :))
cnku tek gece konaklama kabul etmıyor çoğu otel en az 3 gece olması gerekmış
haklısın cnm tabıkı hep bebek hep bebek bazen başka konu konuşmakta lazımm :)
bende bu aksammmm temızlık yapcamm.. işimm çok valla
cuma aksamından yapıyorum ki h.sonum bana kalsın
Ohhhh eline sağlık
dışarı çıkcam bu kızların merakından çıkamadım kaldım
dimi canım aynen
he valla haklısın ama kendimi biraz iyi hissetsem yerimde duramıyom iş yerindeki arkadaşımda senin verdiğin tepkiyi verdi sen hiç duramazmısın canının kıymetini bilsene dedi haklı amaaaaa
tatlım Rabbim Ol dedikten sonra azospremi falan hava civa
otellerin böyle bi uygulaması olduğunu bilmiyodum eee sizde eve dönünce bebek yaparsınız
bende hafta içi akşamlar iş yapıyorumki hafta sonu gezeyim
tatlım ben yapay çam ağacı alacaktım gerçek ağaçlara kıyamamki bir ağacın kaç yılda yetiştiğini bir çam ağacının ne kadar oksijen ürettiğini biliyorum ve tam bi yeşil aşığıyım zaten buradada yeşillikler içindeyimkaradenizdeyim tahmin edeceğin gibi sende karadenizdemisin :26::26::26::26::26::26::26::26:
dimi canım aynen:34
tatlım ben yapay çam ağacı alacaktım gerçek ağaçlara kıyamamki bir ağacın kaç yılda yetiştiğini bir çam ağacının ne kadar oksijen ürettiğini biliyorum ve tam bi yeşil aşığıyım zaten buradada yeşillikler içindeyimkaradenizdeyim tahmin edeceğin gibi sende karadenizdemisin :26::26::26::26::26::26::26::26:
ancak gelebildim canım bekıcam bidaha günlüğe kesin emin olmam lazımolabilir poregon zaten bende puregon muhabbeti yaptık diye hatılıyorum
hayırısı olsun canım donmus olmasa bile döllenip bölünenler yeter inşallah arkadaşımCanlar Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür hersey yolundaymış yarın sabah tekrardan arıyacaklar öğleden sonra transfere hazır olun dediler 2si gitmiş dondurulmuşum olmayacakAma önemli olan göbüştekilerin tutunması tabikide hayırlısıyla
heyyy nereye gidiyon cabuk geeeellllll yoksa tutar getiririzkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkıyorum 2 saat sonra gelırım ancaaaa
Canlar Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür hersey yolundaymış yarın sabah tekrardan arıyacaklar öğleden sonra transfere hazır olun dediler 2si gitmiş dondurulmuşum olmayacakAma önemli olan göbüştekilerin tutunması tabikide hayırlısıyla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkıyorum 2 saat sonra gelırım ancaaaa
İnşallHhh canım ikiside tutar yarın büyük gün Rabbim ol dedimi herşey olur nasipkuzucum benim ilk tüpte 18 yumi işleme girmiş 12 döllenmişti bir transfer edildi geriye sıfır donmuş kaldı
2.tüpte olaylı oldu biliyorsun sadece 3 tane toplanabildi onu saymıyorum..
3.tüptede 16 yumi işleme girdi sonuç sıfır donmuş...
donmuş olsa keşke ama çok yumide de olmayabiliyor gördüğün kalan sağlar bizimdir sen bi gebe kal bu 2 yumi ile donmuş kalmadı diye aklına gelirmi bakalım sevinçten uçarken..
İnşallahhh canım ikiside tutar 2014 hepimizin yılı olsun bizimde kucaklarımız bebişlerle dolsunancak gelebildim canım bekıcam bidaha günlüğe kesin emin olmam lazımlucrin gibi yanlıs hatırlamayayım
hayırısı olsun canım donmus olmasa bile döllenip bölünenler yeter inşallah arkadaşım
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnİnşallahhh canım ikiside tutar 2014 hepimizin yılı olsun bizimde kucaklarımız bebişlerle dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?