Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra kıme yolladın.
esra kıme yolladın.
Kolimi hazırladım ben
Kim benim katilim yoksa senmisin tiny
Esra katilin pek uğramıyor galiba henüz hediyesini aldığını söylemedi
bende kurbanımla konuştum hediyelerimi almış bile
Kim benim katilim yoksa senmisin tiny
Esra katilin pek uğramıyor galiba henüz hediyesini aldığını söylemedi
Ne güzel benim kurbanuımda kavuşacak yarın yada cuma
Belki benimdirSölememmm
Yarınmı kavuşuyorummm yupiii hangi kargo ile gönderiosun kargocular tanıdık söyliyimde sabahın ilk ışıklarında getirsinler
merhaba kızlar dün başıma gelenlere bakın
whatsapp tan dün biri bana yazdı slm biiirrrr(gerçek ismimi yazdı) neysem bende slm yazdım no kayıtlı değil kimdiniz dedim bende sanıyorum ki kk dan katilim yazıo ismimide yazınca yoksa kk danmısın dedim güldüm çünkü buraya yazmıştım katilim bana ulaşmadı diye üstünede whatsapptan yazılınca o geldi aklıma demezmi ben mehmet ?? dedim mehmet kim rahatsız etme beni dedim yok halen yazıyor kk nedemek mehmet ismim nerelisin rahatsızmı oldun ey allahım dedim çattık msn face tel sapığını duymuştum ama whatsapp ilk defa duydum ve görüyorum sonra dedim bana bak eşime söyleyeyim sana nereli olduğumuzu söylesin dedim sonra çıt yok ne insanlar var ya ... bak sevgili katilciğim bana ulaşmazsan böyle herkesi sen sanırım
Sende her yazana kk dan mısın deme Engelle canm numarasını hemen
merhaba kızlar dün başıma gelenlere bakın
whatsapp tan dün biri bana yazdı slm biiirrrr(gerçek ismimi yazdı) neysem bende slm yazdım no kayıtlı değil kimdiniz dedim bende sanıyorum ki kk dan katilim yazıo ismimide yazınca yoksa kk danmısın dedim güldüm çünkü buraya yazmıştım katilim bana ulaşmadı diye üstünede whatsapptan yazılınca o geldi aklıma demezmi ben mehmet ?? dedim mehmet kim rahatsız etme beni dedim yok halen yazıyor kk nedemek mehmet ismim nerelisin rahatsızmı oldun ey allahım dedim çattık msn face tel sapığını duymuştum ama whatsapp ilk defa duydum ve görüyorum sonra dedim bana bak eşime söyleyeyim sana nereli olduğumuzu söylesin dedim sonra çıt yok ne insanlar var ya ... bak sevgili katilciğim bana ulaşmazsan böyle herkesi sen sanırım
Haklısın hediyeler gelene kadar herkesi katilimiz sanıcaz sanırım
aynen arkadaşım ya bende daha veremedim kargoya paketleme süsleme işim kaldı biraz bitirim eşime vericem paketleri o gönderecek
Sen çıkmadın bana Söyleyemem kimin çıktığını
ben biliorum sen alacaksın bana:)
kızlar benden şüphelenen var mı cidden