- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
Belkide hislerin doğrudur Benden şüphelenen pek kimse yok nede olsa
Yolladinmi hediyemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide hislerin doğrudur Benden şüphelenen pek kimse yok nede olsa
slm kızlar nasılsınız ve hediyelerim sabah geldi ama bebiş bugun huysuz ancak yazabıldım ve benım katilim esraaaa tek kelimeyle mükemmel hediyeler almış paketlerıne bayıldım hemen yükleyecem resımlerı aç aç bitiremdim
slm kızlar nasılsınız ve hediyelerim sabah geldi ama bebiş bugun huysuz ancak yazabıldım ve benım katilim esraaaa tek kelimeyle mükemmel hediyeler almış paketlerıne bayıldım hemen yükleyecem resımlerı aç aç bitiremdim
yupppiiiiiiiiiiiiiiKolimi hazırladım ben
merhaba kızlar dün başıma gelenlere bakın
whatsapp tan dün biri bana yazdı slm biiirrrr(gerçek ismimi yazdı) neysem bende slm yazdım no kayıtlı değil kimdiniz dedim bende sanıyorum ki kk dan katilim yazıo ismimide yazınca yoksa kk danmısın dedim güldüm çünkü buraya yazmıştım katilim bana ulaşmadı diye üstünede whatsapptan yazılınca o geldi aklıma demezmi ben mehmet ?? dedim mehmet kim rahatsız etme beni dedim yok halen yazıyor kk nedemek mehmet ismim nerelisin rahatsızmı oldun ey allahım dedim çattık msn face tel sapığını duymuştum ama whatsapp ilk defa duydum ve görüyorum sonra dedim bana bak eşime söyleyeyim sana nereli olduğumuzu söylesin dedim sonra çıt yok ne insanlar var ya ... bak sevgili katilciğim bana ulaşmazsan böyle herkesi sen sanırım
cok bekletme ama beni ama yaaaBende aynı senin durumundayım Kurbanım azıcık daha sabretsin
yukleyukleyukleyukleeeeslm kızlar nasılsınız ve hediyelerim sabah geldi ama bebiş bugun huysuz ancak yazabıldım ve benım katilim esraaaa tek kelimeyle mükemmel hediyeler almış paketlerıne bayıldım hemen yükleyecem resımlerı aç aç bitiremdim
kızlar resimleri yükleyemiyorum ya
kızlar resimleri yükleyemiyorum ya
yapamıyorum kızlar olmuyor
bekledim ama göremedim.ne kadar meraklıymışım.topiğinize dalınca son kısımları okudum bekleyeyim dedim
yapamıyorum kızlar olmuyor
Kızlar benden şüphelenen var mı cidden