Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esracım büyümüş çok tatlı olmuş bugun agır bi aşı olduk huysuz bu gece unutmaz canım merak etme
nbr canım
hediyelerin gelmemiş :)
5 li karma aşısı cnm 2 bacaktan 1 koldan verem evet
banamı diyorsun cnım
evet gelmedi ses seda da yok zaten sana geldimi ki :26::26:
yok kuzum gelmedi
bekliyorum hediyecikleri
sbls duydun mu canım :)
kaç gündür tinylove girmedi umarım iyidir...
canım bugünmü ne girmiş hediyeleri ulaşmış yarın payaşcakmış öyle yazdı
evet canım allah başka dert vermesin ali mert canım ama mertı kullanıyoruz çogunlukla
Kızlar günaydın,
Hediyelerimin resmini çektim ama ipadden çekmiştim oğlum sabah ipad i bana vermedi hasta olduğu için kıramadım Katilim fulya Bizim hediyelerimiz çok çok güzel, paketlerimizde harika Oğlumu da düşünmüş ona da bir sürü hediye koymuş sağolsunEge iyileştiğinde kullanmaya başlayacak teyzesiHastalığımız hala devam etmekte. Çocuğu olan anneler dikkatli olun Hastanede 100 çocuktan 90 ı aynı şikayetle gelmişti. Oğlumun sindirim ve boğaz yollarında enffeksşyon varmış, iyileşmes yaklaşık olarak 10 gün sürermiş. Bugün 5. gün bitti. İnşallah 5 gün sonar çok iyi olacağız. Bizden dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Bu arada ben katilimi kedifatos sanmıştım hatta whats appta fulya cığıma söylemiştim Ama onun katili kedifatos muş Neyse bize geçmiş olsun Ara ara girmeye çalışacağım. 1 haftadır gelmediğimden işler çok birikmiş. Öpüyorum hepinizi Sevgili kurbanım bugün hediyelerini gönderiyorum bende inşallah
günaydın kızlar nasılsınz fulya hedıyelerını lmış hepsı cok guzel kedıfatoş kesene bereket..
benım hedıyelerımde yoldaymışş cumaya kadr gelır herhalde.Ama katılım hbr vermedı bak kargon cıktı yoldaa dıye
neyse bende uzulerektn söyluyorum bugun paketlerımı evde unuttum:18:yoksa bnde bugun verıcektım kargoya (
Yarın kesın verıcem Allahın ıznıyle kargoya kurbanımda cuma yada en gec pazrtesı alır artık sanırım:)
günaydın canlarr
fulyacım gözün aydın gelmiş hediyelerin güle güle kullan
kedifatoş kesene bereket canım