varr benn
Mızıkçı Seneye başka bir arkadaş düzenelsin sende merakla bekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varr benn
Benimde hediyelerim elime ulaştı çok şükür. Katilim cicek_22 kendisiyle telefonla konuştuğumdan beri çok ısınmıştım kim olduğunuda öğrenmiş oldum telefonla arayıp çokkk çokk teşekkür edecektim ama şaşkınlık telefonumu bulamıyorum kayboldu sesinide kapatmışım bulursam ararım. Hediyeleride biraz sonra yükleyeceğim çekiliş için çok teşekkürler herkese :)
Resimleri yükledim bakabilirsiniz.
Kargocuyla kavga ettim. Bunun hali ne böyle diye bana diğer kargoların altında ezilmiş ve ıslanmış olduğunu söyledi bende düzgün koysaydınız dediğimdeyse ellerinden hiçbirşey gelmediğini söyledi bende ismini aldım yarın şikayet etmeyi düşünüyorum.
canım zaten cok gec ulaştı normalden ...
ben süreklı ptt kargo ile yolluyorum. 1 günde oluyordu sizin sehırde.
neyse dığerlerı sağlam en azından:)
Eki Görüntüle 899138
Bunlarda benim kurbanımın hediyeleri 1-2 parça birşey daha var onları da görmesin burdan
Geçen hafta çekmiştim gönderirim diye ama malum sebeplerden nasip olmamıştı
Eki Görüntüle 899138
Bunlarda benim kurbanımın hediyeleri 1-2 parça birşey daha var onları da görmesin burdan
Geçen hafta çekmiştim gönderirim diye ama malum sebeplerden nasip olmamıştı
Elini korkak alıştırma iki tanede minik arabalardan koy benim oğlan çok sever
Ona gönder sen bize. Evimizde araba koleksiyonumuz var 1000'in üzerinde her model araç var elimizde
1000 mi 43: bizim daha 40-50 arasıdır. . . :2: ben biraz daha çalışayımda oğluma daha çok araba alayım
tiny bekliyorum :):)
Evet babamlar çok alıyor bende dayanamam hiç. Çok çalışman lazım çok Biz alıyoruz alıyoruz doymuyoruz Yakında satmaya başlayacağım yenilerini almak için