2014 Aralık Anneleri

benimde gec döllenme oldu 4+5 de keseyi gördük yarın 5+6 doktora gidicem acaba kalp sesini duyarmıyım. bilen de varsa yazsın lütfen:18::18::18:

Canım yarın kesenin içinde bebişini görebilirsin ancak. Kesen 1 cm e ulaşmıştır. Kalp atışı için daha erken. 7-8. haftalarda kalp atışı izlenir.

benimde gec döllenme oldu 4+5 de keseyi gördük yarın 5+6 doktora gidicem acaba kalp sesini duyarmıyım. bilen de varsa yazsın lütfen:18::18::18:

ilk zoru atlatıp keseyi görmüşün canım ..darısı bana :18:
biraz sık dişini kimi 6.haftada kimi 8.haftada kalp atışını duyuyor rahat ol annesi sıkıntı yaptırma bebişine emi..
benim komşum 8.haftada duymuş çokta sağlıklı kızı var şimdi..

kızlar gunlerdir aç geziyorum.
içtiğim su bile midemi bulandırıyor...

doktora gitsem bulantı için ilaç falan verir mi???

evet canım folit asit içeren aynı zamanda bulantıya ii gelen premesis die bi hap yazdı bana geçen hafta doktorum ondan önce 2 hafta kadar folbiol u kullandım .. premesis i ilk bugün aldım bakalım ii gelecek mi .. su benimde bulandırdı midemi geçen hafta hep çubuk kraker etiform ekmek peynir midemi bastırmaya çalışıyorum sakın kızartma yaglı hamurişi yeme direk çıkartıosun ben bi kez canım kek çekti die iş yerinden kek aldım yapyağlı mahvetti hemen midemi , inşallah tüm hamilelik boyunca sürmez bu bulantılar gecer 3.ayda

premesis hemen değilde 2-3 gün içinde iyi geliyor bana iyi geldi..
sade soda ve evde kendin yaptığın az yağlı kaşarlı veya beyazpenirli tostta iyi geliyo bulantılara ben 1-2 hafta sırf bunlarla beslendim...

ceviz yiyorum günde 3 tane falan , 2 bardak süt.haftada 2 bıldırcn yumurtası. folik asit. şimdilik bunlara dikkat ediyorm

Evet ceviz bende aklıma geldikçe atıyorum agzıma ama süt için öyle hergün içicem diye kural koymadım cok süt sever biri değilim de o yüzden ama içmek lazım tabi

inşllah bende yarn duyarım alttan bakcaz belki görünür:18::18:

kimse hoş geldin demedi ama ben yinede aranıza katılmayı deniyim..
mide bulantım benimde arada oluyor ama aşırı değil çok şükür.. Nedense su içtikten sonra bulanıyorum..
ve sürekli karnım aç gibi hissediyorum.. yemek yiyorum, yarım saat sonra açlık hissi oluşuyor neden acaba?
ve geçen haftalarda çok üşüyordum bu ara pek yok Allah'tan.. ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyler yaşıyorum
enteresan yaa :26:

Son düzenleme:
Canım yarın kesenin içinde bebişini görebilirsin ancak. Kesen 1 cm e ulaşmıştır. Kalp atışı için daha erken. 7-8. haftalarda kalp atışı izlenir.

ben önceki hamileliğimde alttan 6 haftlkken duymuştum . düşmüştü o ama bu ilk bebeğim olacak

premesis hemen değilde 2-3 gün içinde iyi geliyor bana iyi geldi..
sade soda ve evde kendin yaptığın az yağlı kaşarlı veya beyazpenirli tostta iyi geliyo bulantılara ben 1-2 hafta sırf bunlarla beslendim...

kesinlikle tost ii geliyor eet canım , buarada annemden öğrendiğim kadarıyla peygamber efendimiz hamile kadınların ayva,hurma ve kavun yemelerinin iyi olacağını söylemiş. ben ayva bulamadım bikaç yere baktım sora buldum çok şükür inşallah hepimiz sağlıklı kolay bi hamilelik geçiririzzzzz

Oncelikle cok gecmis olsun insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin. Bende astim yok ama sol akcigerimin tamami gecen yil alindi tek akcigerle yasiyorum ve onda da kronik bi rahatsizligim var maalesef o yuzden ben de ilac kullaniyorum fisfis seklinde, kadin dogumcum beni gogus hastaliklarina yonlendirdi hemen ordaki doktor kullanilan fisfislarin bebege olumsuz bi etkisi yok dedi. son aylarda nefes sıkışıklığı olursa dozu bile arttirabiliriz bi sıkıntı olmaz dedi. Dogum konusunda kadin dogumcum normal dogum yapabilirsin ama anestezi uzmanlarina danismamiz gerekir dedi. Insallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar tahmini olarak 6. haftamın içindeyim ve dişim inanılmaz ağrıyor. bir önerisi olan var mı acaba?

bende yeni katıldım canım :)
o üşüme bende de vardı ilk öğrendiğim hafta şimdi azaldı.
kasık ağrım şiddetli birde bel ağrım var onun dışında herşey yolunda..
rabbim bebeklerimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş canım

hayırlı olsun kac haftalık

hayırlı olsun kac haftalık

8+2 ama doktora daha bugün gidicem zaten geçen hafta öğrendim:)

Amin canım inşallah

Bunlar çok güzel bilgiler. Çoook teşekkürler. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmen dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…