arkadaslar cok sicak suyla banyo yapmayiniz ve saatlerce dusta kalmayiniz.10 dk da serin bi suyla hemen dusunuzu alin..
sicak su rahip damarlarini gevsettigi icin tutunmada zorluk yaratiyormus..okudukca aklima gelenleri yaziyorum nekadar dogru bilmem ama yinede dikkat edilsin mantikli
Bu arada kızlar burda 3. Aya kadar hiç ultrasona almıyorlar en erken 3. Ayda görebilcem bebeğimi oda 30 Mayıs oluyor öncesinde görme şansımız yok toplamda 3 kere ultrasona alıyorlar
heee esime aksam soyledim nit yazdim babacim evine hosgeldin dokuz ay sonrada ben geliyorum beni bekle diye not yazdim :) sasirdi ama cok sevindi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar..... Sağlıklı bir gün olsun. :) Çalışanlara bu midelerle Allah kolaylık versin... Evdekiler bizim için de dinlensin
bu cuma gideceğim bakalım kalp atışını duyuracak mı annesine,bence korkma hem ultrasyon cihazı farkı olabilir ben 4+5 ken baktı 7.5 kesen biraz küçük dedi . büyümesi gelişmesi iy diye biliyorum bide kendine negatim enerji yayma , olumsuzluklar bebeği etkilermiş doktorum dedi
Sicak su dedigin gibi dogumu kolaylastirir yani dusuk riskini artirir tipta da ve koca kari adetlerinde de yeri vardir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Diyorum ki bi uyusam, şu bulantı kabusum geçene kadar uyanmasam, geçince uyanıp kaldığım yerden devam etsem...Ne iyi olurdu..
24saat kesintisiz bulantı çekiyorum..Yaşadığımdan bişi anlamıyorum resmen yaa(
3-4 hafta daha sabret canım..
bu arada ben premesis (bulantı kesen folik asit) kullanıyorum benim bulantılarıma iyi geldi...
bilmiyosan doktoruna sor istersen..
bende bu siteden öğrenmiştim...
Ben de onu kullanıyorum cnm..Çok az bi fark oldu mlsf.
Aramiza yeni katilanlar hosgeldiler, bana bilgilerinizi yazarsiniz sizide tabloya eklerim ok
Merhaba,
Morelim inanılmaz bozuk, burada benim durumumda olan birisi ya da bir fikri olan var mı merak ediyorum. Cumartesi 6+3 iken doktora gittim gs: 1.78 cm ys:0.60 cm ve bebek ortada yok yarın akşam saatlerinde tekrar randevum var, doktor boş gebelik olabilir dedi, ben kalp atışı duyacağımı beklerken başıma bunlar geldi
çok sağol canım cevapların için 3 hafta geçmek bilmez şimdi birde en son gittiğim doktora sinir oldum vitamin ilacı falan istedim bana diyor ki hamile değilsin sadece kesen oluşmuş böyle saçmalık olabilir mi ya?
Canım ne yaptın. Ben de doktora geldim. Hem kesem küçük çıktı. Hem de bebek görünmedi. Çok endişeliyim.
kızlarr günaydııınn bugün adet günüm 2.idrarımla test yaptım bu çıktı.bu kadar silik olması normal mi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?