Hadi hayırlı olsun canıminşaallah kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim
Selam kızlar :) Benim de tüp Bebişim tuttu inşallah... Biz de 11 Nisan'da kese göreceğiz kısmete :) beni de alın Aralığa :)
merhaba anne adayları
ben 4 ay oldu dış gebelik yaşayalı. Allah bir daha göstermesin ne bana ne başka kimseye çok zordu yaşadıklarımyeni yeni toparladım kendimi psikolojik olarak.
bu ay korunmayı bıraktık Allah'ın izniyle.
sat 15-16 mart. tam bu günler yumurtlama günlerim bakalım 15 gün sonra müjde verebilecek miyim bende :)
bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim benim de yüzümü güldürsün inşallah sizler gibi.
Hayirli olsun cnm hamileligin, allah kucaklarımızada almayı nasip etsin sağlıkla..
Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
senin de tüp bebişin hayırlı olsun gözünaydın canım :)
ben de katılmak istiyorum aranıza :)
O zaman hoşgeldikumarım yakında dolar bu topic
inş. bıdık allah gönlüne göre versin :)senin de tüp bebişin hayırlı olsun gözünaydın canım :)
ben de katılmak istiyorum aranıza :)
ben daha hamile değilim ama istiyoruuuuuuuuuuum bu ay :)
kızlar bnde aranıza yenı katıldımsubat annesı olamadım ama ıns martta olur dıe bklıyrum..
hg şekerim inş. inş. güzel haberi alırız senden de :)kızlar bnde aranıza yenı katıldımsubat annesı olamadım ama ıns martta olur dıe bklıyrum..
hg şekerim inş. inş. güzel haberi alırız senden de :)
hosbulduk kızlar rabbım herkesın gonlune gore versın :) formda yenıyım pek bsy bılmuyrum alısana kadar ıdare edın
hg şekerim inş. inş. güzel haberi alırız senden de :)
hosbulduk kızlar rabbım herkesın gonlune gore versın :) formda yenıyım pek bsy bılmuyrum alısana kadar ıdare edın
Alışman önemli değil :) Yeterki hayırlı güzel haberlerle gel :)
önemli değil cnm alışırsın zamanla :)hg şekerim inş. inş. güzel haberi alırız senden de :)
kızlar nerdesiniz uyudunuzmu :)) bu akşam bana çok uzun geldi ya
Sat 1 Mart cnm. 4+3 te görmüş olduk. Ama ultrasonda 1-2 gün ileri çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?