canım meraba, benim ilk hamileliğimin başında böyle oldu yerleşme kanaması, lekesi derler belki senin de öyle birşey olabilir ama aklında kalmasın istersen bi doktora git
benimde kasıklarımda ağrı batma olup geçiyor bel ağrım geceleri tavan yapıyor... yani ilk gebeliğimde yaşadıklarımın hepsinide yaşıyorum benim normalim bu bel ağrısı çekerek 40 haftamı dolduruyorum :)[
adet gününden önce mi başladı kasık bel ağrısı
Zeynebirem kilk hamileligimde bu degerler civarindayken birkac gun icinde bitti
O yuzden endiseliyim insallah bu kez kaybetmem saglikli bir hamilelik okur ve bebegime kavusurum
Sat i hatirlamiyordum bu aksam bi sekilde buldum 2 mart bu durumda daha adetim gelmekis bile acaba bu sevindirici midir bilamadim.
Kızlar bugün kan tahlilimin sonucunu aldım 348.200 çıktı sağlık ocağındaki dr henüz çok erken ve çok yüksek değil ,hamilesin demek için keseyi görmek lazım dediadet dönemim geçti normalde sekiz gün oluyordum bu yedinci günüm ne dersiniz kadın doğuma gitmek için erken mi? keseyi görmek için bile erken dedi iki hafta bekle dedi ya.... yeni hamişler siz ne yaptınız kaçıncı hafta gördünüz keseyi paylaşır mısınız???
hamilesin canım ben sakın moralini bozma meleğin seninle ama en az 2 hafta beklememiz lazım şahsen ben öle yapıcam :)Kızlar bugün kan tahlilimin sonucunu aldım 348.200 çıktı sağlık ocağındaki dr henüz çok erken ve çok yüksek değil ,hamilesin demek için keseyi görmek lazım dediadet dönemim geçti normalde sekiz gün oluyordum bu yedinci günüm ne dersiniz kadın doğuma gitmek için erken mi? keseyi görmek için bile erken dedi iki hafta bekle dedi ya.... yeni hamişler siz ne yaptınız kaçıncı hafta gördünüz keseyi paylaşır mısınız???
bir gun gecmis erken degil.kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
bir gun gecmis erken degil.
ben bat tan 1 gn once yapmistim nda bile silik cikmisti ki benim degerim dusuktu birde.
lsaydi cikatdi..
canım meraba, benim ilk hamileliğimin başında böyle oldu yerleşme kanaması, lekesi derler belki senin de öyle birşey olabilir ama aklında kalmasın istersen bi doktora git
benimde kasıklarımda ağrı batma olup geçiyor bel ağrım geceleri tavan yapıyor... yani ilk gebeliğimde yaşadıklarımın hepsinide yaşıyorum benim normalim bu bel ağrısı çekerek 40 haftamı dolduruyorum :)
Bakın, çok çoook silik gözüküyor ama dr ablam da ben de görebilyorum şu an. Hayali bile olsa, gebelik var demektir dedi. Pozitif sonuçlarda da çok yanılma olmaz diyor. Fotoda daha silik gözüküyor ama görebilyorum ben şuan 2. Çizgiyi
hadi gözün aydınKızlar. Predictrle yaptm bu sabah ve cok net cıktı. Kan verdim. Yarın bakalım ne çıkacak.
Biz kesemizi gördük. Henüz çok minik 4mm:) Haftaya kalp atışlarını da duyarız inş