- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Benim çok kasık ağrım oluyor. Sizlerde de var mı?
merhaba hoşgeldinn benim oluyo ama arada ve şiddetli...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Benim çok kasık ağrım oluyor. Sizlerde de var mı?
kızlar ben hergün bb krem kullanıyorum.günlük makyaj olarak. bir de rimel ve ruj. acaba bunların bir zararı olur mu? sizler makyaj yapıyor musunuz?
merhaba hoşgeldinn benim oluyo ama arada ve şiddetli...
Ben de yapsam aynını işe yarar mı bilmem ki..Ama muzun kokusunu düşünüyorum da, yiyemem gibi..
uyuzcan burda da karşılaştık birlikte kucaklayacağız inşallah...sabah 7 de ağrıyla uyandım çok şiddetliydi ağlattı beni kerata ya
arkadaşlar dün kontrole gittim,kesemizi gördük çok şükür on beş gün sonra kalp atışını duymak için gidicez inşallah.doktor geç döllenme dedi on kadar geriden geliyor.geç döllenme olduğunu biliyodum zatenprogesteron değerim 14,5 çıktı progesterona başladı.tshım yüksek çıktı dahiliyeye yönlendirdi tiroit ilacına başladık.bi de minnakım rahmin en üstüne tutunmuş yani tüpten rahme düşer düşmez tutunmuş.biraz daha ilerlemeseymiş tüpte kalacakmış ve dış gebelik olacakmış nerdeyse ALLAHA şükür ramak kala kurtulmuşum:18:biz de durumlar böle.bu arada sıksık tansiyonum düşüyor.
benimde öyleydi ilk zamanlarımda ama 6. haftayla birlikte normal yaşama dönüyorsun bu kezde bulantılar başlıyor...
kızlar 1 haftadır midem kötü diye diye geziyodum bugün anladım asılbulantı nasıl olurmuş :) ölüyorum sandım. kızlar bir de ben yemek yesem de tok olsam da midem açmış gibi ağrıyo sizinde öyle mi?
folik asiti miden bulanmaması için tok karnına iç demişti benim doktorum öyle içince daha rahat oluyorum, folik asit almamız gerekiyor bebek gelişimi için ve anne içinde aslında önemli saç dökülmemiz halsizlik huzursuzluk vb. folik asit eksikliğinden kaynaklanıyor diye okumuştum sende araştır istersen
Bulantı belirtisi hiç olmadı daha, demek ki biri bitiyor biri başlıyor Hadi hayırlısı
Hayirli olsun canimm..
Ben 2 yildir tiroid tedavisi goruyodum zaten hamilelikle biraz yukseldi degerim doz artirdi endokrinoloji doktorum.gebelik boyunca hem kadin doguma hem de ona gitmek zorundayim tiroid gebelikte cok onemli cunku
Hatta tsh im dusmeden gebelige izin vermedi doktor once dusurdum sonra hamile kaldim.
şu an da tshın kaç canım? benim 5,1 di.50 lik ilaca başladık bir ay sonra kontrol dedi.
arkadaşlar hamilelikte moral çok önemli, herşeyi kafanıza takmayın. kafanız rahat olursa rahat bir hamilelik geçirirsiniz, doğumunuz da kolay olur. mide bulantısı da neymiş, unutun
ay bulandı, ay bulanacak diye gününüzü zehir etmeyin.
kendinize iyi telkinlerde bulunun.
Kasık ağrısı olan arkadaş doktoruna bi danışsın, istirahat etmesi gerekebilir.
Benim ikinci hamileliğim, aynı zamanda sağlık ve özellikle gebelikle alakalı da eğitim almışlığım var, elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hepinize sağlıklı günler dilerim.
arkadaşlar hamilelikte moral çok önemli, herşeyi kafanıza takmayın. kafanız rahat olursa rahat bir hamilelik geçirirsiniz, doğumunuz da kolay olur. mide bulantısı da neymiş, unutun
ay bulandı, ay bulanacak diye gününüzü zehir etmeyin.
kendinize iyi telkinlerde bulunun.
Kasık ağrısı olan arkadaş doktoruna bi danışsın, istirahat etmesi gerekebilir.
Benim ikinci hamileliğim, aynı zamanda sağlık ve özellikle gebelikle alakalı da eğitim almışlığım var, elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hepinize sağlıklı günler dilerim.
merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de aralık annesi olacağım bu ikinci hamileliğim kızım 7 yaşında :)