2014 Aralık Anneleri

gebeliğin ilk haftalarında düşük riski çok fazla etraftakilere hamileyim deyip sonra düşük haberi verip onların vah vah niye öyle oldu sorularına cevap vermek daha sinir bozucu olur o yüzden kalp atışını bekliyoruz kızımdan önce bi düşüğüm var bu yüzden daha tedbirli davranıyorum

inşallah olumsuz bir şey yaşamazsın canım..
 
Merhaba hanımlar. ben de kısmetse aralık annesi olacağım. Bu ikinci gebeliğim. iki yaşında bir kızım var. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız.
 
hamişler nasılsınız bakalımm?? ben bu ctesi bebişimin kalp atışlarını duymak için gidicem dr.a=)) heyecan dorukta:KK9::KK8: bu arada 2 gündür midem fecii yanıyooorrr:KK25: bulantı ara ara oluyo. kasık ağrılarım devam ediyo. bu arada size de oluyo mu bilmiyorum kafamı yastığa koyduğum anda burnum tıkanıyor. uyusam bile uyanıyorum. zaten gece zor uyuyorum bi de tıkanıyorum:KK43: bi de öksürük nüksetti üşüttüm mü ki acaba??? kötü rüyalar da görüyorum ağlayarak uyandım geçen böyle bunalımlı hallerde olan var mı??
 
Merhaba hanımlar. ben de kısmetse aralık annesi olacağım. Bu ikinci gebeliğim. iki yaşında bir kızım var. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız.

hoşgeldin:KK66: hayırlı olsun. inşallah sağlıcakla kucağına al bebişini.:KK49:
 
Arkadaşlar :-) Aile hekimliğine gittim form doldurdum folidoce diye bir ilaç yazdı günde bi tane alacağım 16 temmuzda çağırdı yine haftaya perşembe doktora gidicem randevu aldım he huuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
masllah birsürü yeni annisler gelmis hepsine hayirli olsunn .. bulanti cok rahatsiz edio kizlar yarin dr a gitcem kalp atisi icin ins duyariz

biz kalp atışını duymadan söylemicez herşey kesinleşsin ondan sonra hayal kırıklığı olmasını istemem

cnm bende aynen kimseye demedim kalp atışını duyduktan sonra soylicem.bdnim de daha once dusuklerim oldugu icin insanlarin laflari artik çekilecek gibj degil.
 
mide yanmasi benimde kabusum
calistigim icin gun icinde bir sanuye bile dinlenme firsatim yok
yok yoruluyorum ben daha simdiden

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
 
Arkadaslar rennie zararsiz diye bilinir ama oyle ya da bir kimyasal bilesendir. Doktorunuza danisin mutlaka. Birde yillar once okudugum bir yazida ergenlikte kullanilan rennie salgilanan ostrogen hormonunu artirmakta bu sebeple erkeklerde gogus buyumesi yapabilmekte denmekteydi


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
sadece hamilelik döneminde değil her dönemde ilaç kullanırken doktora danışılmalı elbetteki

Gebelik dönemi

Çok sayıda gebelikte maruz kalma olgulanna ilişkin veriler, RENNİE nin gebelik üzerinde ya da fetüsün / yeni doğan çocuğun sağlığı üzerinde advers etkileri olduğunu göstermemektedir. Bugüne kadar herhangi önemli bir epidemiyolojik veri elde edilmemiştir.

Gebe kadınlara verilirken tedbirli olunmalıdır.

Gebe kadınlar tarafından bu ürünlerin kullanılmasından sonra konjenital kusur riskinde artış gözlenmemiştir.

Önerilen dozlar uygulandığında kalsiyum karbonat ve magnezyum karbonat emzirme döneminde güvenle kullanılabilir. Ancak, uzun süreli ve yüksek doz kullanımdan kaçınılmalıdır.

Gebe kadınlar, bu ürünlerin kullanımı maksimum önerilen günlük dozla sınırlamalıdır(Bkz. 4.2 Pozoloji ve uygulama şekli)

Laktasyon dönemi

Önerilen dozlarda uygulandığında kalsiyum karbonat ve magnezyum karbonat emzirme döneminde güvenle kullanılabilir. Ancak, uzun süreli ve yüksek doz kullanımdan kaçınılmalıdır.

Üreme Yeteneği/Fertilite:

Üreme yeteneği üzerine herhangi bir etkisi bulunmamaktadır
 
mrb arkadaslar bu gün drdan geldim bebegim 8 mm olmus kalp sesini duyamadim dr daha kücük dedi makinayi cokta sokmak istemiyom dedi :) alttan baktiklari icin 6+5 im bugün..2 hafta sonraya gitcem geri.. kan aldi ultrasyon fotosunuda cekip verdi elime ..:nazar:.
 
Kızlar nasılsınız? Keyifler nasıl? Kese gören kalp duyanlar var mııı :):KK52:

6+6 da kalp atısını hem duyduk hemde ekranda gorunuyo kusun kanat cırpması gıbı 8.8 mm olmus bebegımde rabbime sukurler olsun hepimizin miniklerini korusun 🙏


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
mrb arkadaslar bu gün drdan geldim bebegim 8 mm olmus kalp sesini duyamadim dr daha kücük dedi makinayi cokta sokmak istemiyom dedi :) alttan baktiklari icin 6+5 im bugün..2 hafta sonraya gitcem geri.. kan aldi ultrasyon fotosunuda cekip verdi elime ..:nazar:.

canım sen alttan mı baktırıyosun? bebişini kesenin içinde gördün ve yolk kesesini filan da gördünz dimi? ben de ctesii gidicem kalp atışı için. ben de mi duyamicam acaba? ayın onunda keseyi gördük. 1.02 cm di. kafam karıştı:S biz senle aynı günüz sat filan o yüzdn soruyorum.vsen keseyi ne zamn gördün ilk?
 
6+6 da kalp atısını hem duyduk hemde ekranda gorunuyo kusun kanat cırpması gıbı 8.8 mm olmus bebegımde rabbime sukurler olsun hepimizin miniklerini korusun 🙏


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy çok sevindim:KK66: ben de cumartsi günü 6+6 olcam ve kalp atışını duymaya gidicem. inşallah duyarım inş yeternce büyümüştür ve iyidir=))) herkste farklı oluyo. bazısı 7 haftalıkken bile duyamıyo küçük diye. sen keseyi ilk ne zamn gördün ve kaç cm di? kendimle karşılaştırcam da:) off ne kadar sabırsızlanıyrm anlatamam:KK66:
 
ya o konuda bende çok kararsızım normalde düzenli cilt bakımı yaptırıyordum son seansa gitmedim sonrada sallamadım aslında gitmem lazım 1 senelik ücretini peşin verdim gidipte öğreneyim hem 2 ay önce bir krem aldıydım markaya bakmam lazım krem olarak kullanılıyor ama fondoten renginde içeriği mineral yüklüydü... bebiş eğer olursa ilk 3 ay istediğini kullan zararı yok da ama için rahat olsun istiyorsan bunu kullan demişti... sonrası içinde ürünler vardı medikal ürünler kullan demişti ama inşallah maddi olarak ta dediği ürünler bana uyar... makyajı yine de 3 aydan sonra yapmasan daha iyi olur güzelim...

sağol cevabın için canım ama cildimde eskiden kalma sivilce lekelri var. bir de bu gebelik sivilceleri çıktı son zamanda kendimi kötü hissediyorum az da olsa bişey sürmezsem :KK43: aslında çok kapattığı söylenemez bb nin de ama psikolojik olarak iyi hissettiriyo işte .
 
evet yemeği yiyeli şurda kaç saat oldu ki bende açmışım gibi tuhaf bir yanma mı ağrımı var birşeyler ama ağzıma tek lokma daha sokamayacak kadarda midem bulanıyor... ne biçim açım bende bilmiyorum... yediklerimi mi beğenmiyor nedir keratalar :KK1: halbuki yemek içimden bile gelmese sırf onlara yararı olurmu diye vitaminli proteinli şeyler tüketiyorum :KK25:

iş yerinde hergün min. 2 kupa kahve 3-4 kupa bitki çayı bitiren ben 2 çay bardağı çay ve 1,5 lt suya talim... ilk günler sıcak birşeyler arayışındaydım ama oda bitti şükür :KK53:

canım senin ikiz mi? bişey sorcam öyleyse
 
X