- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
tamam mutlakaa haber beklıyorumm :)))))))
canımmmm hamileyim :) he hu değerim 198 miş telefonda öğrendim yarın ayrıntılar canım iyi mi sence değer :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam mutlakaa haber beklıyorumm :)))))))
Kızlar aile Hekimliğiinde kan verdim de bizde takip edeceğiz ara ara kan alacağız gibi bir şeyler söyledi sizde gittiniz mi aile Hekimliğine tek kadın doğumdan mı takip ediyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben aile hekimliğinde yaptırdım tahlilleri. Temmuz ayında aşıya çağırdı beni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canlarım her ikinizede teşekkür ederim benim bilgisizliğim sizi üzmesin lütfen affedin öğrendim sayenizde teşekkür ederim
yok canım üzülecek ne var herkes kendi bildiğini anlatıyor ben ve burdaki bildiğim doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlarımın hepsi sağlık ocağına gidiyor arkadaş hala ısarrla bizim sorumluluğumuz yok diyor bende zaten bizim değil onların sorumluluğunda diyorum ama anlamadı sanırım ordaki ebelerin işi gebeleri takip etmek yoksa can sıkıntısından milleti arayıp durmazlar heralde:)
canımmmm hamileyim :) he hu değerim 198 miş telefonda öğrendim yarın ayrıntılar canım iyi mi sence değer :)
Siz bilgilerinizi yazin, pazartesi toplu ekliycem hepinizi listeye ok
merhaba arkadaşlar;
Ben de bir aralık annesi olucam inşallah
26 yaşındayım ve afyonda yaşıyorum
Keseyi gördük :) bebişi de nokta gibi gördük, 15 gün sonraya kalp atışına gidicez
Amin canım herşey yolundadır bu defa, içini ferah tut.. her kim diliyorsa aratmadan en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim.
amiiin inşallah tek isteğim bu :)
kahverengi lekelenmesi olan arkadaşlar moralinizi yüksek tutun bazı hamilelerin gebelik boyunca az az böle olabiliyor.ama doktora görünmek lazım.
ben hamileliğimi üstüne görmeyle anladım,birinci hamileliğimde olmamıştı ama bunda oldu.benim gibi üstüne gören oldumu aranızda yani yerleşme kanaması yaşayan?
Kızlar korkulan oldu bu gun doktor randevum vardı sadece bilgi icin gidicektik ama birden kahverengi lekelenme basladi cok korktum hemen gittik daha kesecigim yok olusuyor dedi doktorum hemen kan testi ve progesteron ignesi yapildi test sonucum simdi geldi pazar gunu 30 olan degerim 190 a cikmis dusmuyor ama tehliken var dedi yaticakmisim surekli ve cuma gunu tekrar igne vurulucakmisim (
Kasik agrin varmiydi
Çok cok geçmiş olsun kötü şeyler anma sakın herşey iyi olur inşallah ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bebeklerimizin kalp atıslari kaç haftalıkken duyuluyor
kızlar bıde tahlıl test ne yaptırdınız doktor ne ıstedı onlarıda paylaşalım mı? ilk bebiş eh bıraz acemıyız paylaşımlarla bırbırımızı aydınlatırız ıns bu zorlu bı o kadarda güzel süreçte.
hoşgeldinn hayırlı olsunn
cnm benimde 4+4gorundu 4gun geride dedi.yolksak kesesini göremiyorum dedi ama kese küçük bu yuzden olabilir dedi.cok üzüldüm kafami toparljyamiyirum bir turlu kötü bisey mi var diyeKizlarr hayirli aksamlar bizde bu gun sukur kesemizi gorduk 4+4 olduk ve kesemiz 6.77 mm cok sukur rabbime