- 8 Şubat 2012
- 74
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kizlar 5 haftalik hamileyim ama hic bir belirtim yokk gayet normalim, buarada iki gün öncesine kadar sol kasigimda batma vardi oda yok oldu,,, neden bole korku girdi icime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar Merhaba,Szizin gibi anne adaylarından yardıma ihtiyacım var.En son 19 Martta regl oldum,ve doktorum klomen ardından 31 martta çatlatma iğnesi uyguladı.Benim normalde dün regl olmam lazımdı.Fakat henüz olmadım.Hergün kasık ağrısı yaşıyorum sanki her an regl olacak gibi,ama sonra kesiliyor ertesi gün yine başlıyor.Mesela dün gece sağ kasığımdakı ağrıdan 1 saat uyuyamadım kasık ağrısı bacağıma vurdu.Acaba klomenın etkilerimi yoksa hamilemiyim? Açıkçası 2 gün daha beklemek istiyorum tahlıl için.İnanın çok sıkıntılı bir durum.3 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı ogün canım sıkıldı oyuzden yine tek çizgiyi görmek istemediğim için 2 gün daha bekliyim diyorum. Birde benım çamaşırım su gibi ıslanıyor,yoğun kıvamlı bir akıntı yaşamıyorum. Sizce bu yaşadıklarım gebelik belirtisi olabilirmi?
Günaydın kizlar 5 haftalik hamileyim ama hic bir belirtim yokk gayet normalim, buarada iki gün öncesine kadar sol kasigimda batma vardi oda yok oldu,,, neden bole korku girdi icime
Ve cok saclarim dökülüyor normalmi
Olabilir canim bendede oyle oldu cunku regl oldugumi hissederken bembeyaz islandim gunde 3 defa gunluk ped degistirdim.idrar testinide 4.gunde yaptim biri belirgin biri silik cizgi cokti kan icin gittik hemen 3800 ciktlo degerim.insallah hamilesindir:)
Benim 3 düşük oldu o yüzden korku var icimde hep, allah korusun bütün hamileleri, birde her sabah acik kahve leke gelio peceteye, gerisi yok sadece sabahlari, coraspin folikasit progestan ve claxane 4000 lik igne oluyorum hergün
arkadaşlar doktor sizlere vitamin vermedimi decavit yada elevit.çoğunuz folbiol kullanıyoruz yazmışsınız bana doktor kulandığın ilaç varmı demişti bende folbiol dedim o artık yetersiz dedi decavit vardi sizde sorun isterseniz
Birer gün arayla 3 test yaptım 2.çizgi hep daha açık renkti kan verdim sabah sat 19 ekimm bekliyorum heyecanla kızlarrr
ne zamann belliii olaccakk sonuççç ?? :))))))))
Yarın dedi sonra kendide merak etti sanırım akşam 4 gibi bir ara dedi canım
tamam mutlakaa haber beklıyorumm :)))))))