- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
allah allah ben mi göremiyorum.
yook ki:26:
Listenin en ustlerindesin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah allah ben mi göremiyorum.
yook ki:26:
En kötüyü düşünme canım inşallah seninki hamileliktendir....hem de ne çektik hele ben iki aydir evinden uzagım tedavi için ankaradayım inşallah bebeğim iyice tutulduktan sonra evime donucem...ben transferden sonra hic disari cikmadim iki kere hastaneye gittim kan tahlili için okadar hala uzanıyorum sıkıldım iyice...benim lastikli pantalonum bile olmuyor...sen klomenmi kullanmistin asilamamıydı
kızlar bakın alıntı da yaptım yok.
Nick Yaş Şehir Doğum Sayısı Sat Beklenen Doğum Tarihi Spirochet(Eda) 32 Antalya 1 23 Şubat 1 Aralık Mrv33 28 Tekirdağ 1 24 Şubat 1 Aralık ZeyneppMehmett 22 Kırıkkale 1 24 Şubat 1 Aralık Ycl2012 25 Antalya 2 25 Şubat 2 Aralık Babylove 30 Ankara 2 25 Şubat 2 Aralık Ssumer 25 Ankara 1 26 Subat 3 Aralık Miraciye 28 Bursa 2 27 Şubat 4 Aralık Esr06 36 Ankara 2 28 Şubat 5 Aralık Pokim 29 ? 2 28 Şubat 5 Aralık Mdaa 24 İstanbul 2 28 Şubat 5 Aralık Trilaylom 32 Ankara 2 1 Mart 6 Aralık Elifce 30 Ankara 2 1 Mart 6 Aralık Hazel90 24 Yurtdışı 1 2 Mart 7 Aralık Zahter (Burcu) 27 Kocaeli 1 2 Mart 7 Aralık Dragonfly86 28 İstanbul 1 2 Mart 7 Aralık Yumichan 29 Ankara 1 3 Mart 8 Aralık Hayrolsun 32 İstanbul 1 5 Mart 10 Aralık Kimyacı43 29 Denizli 1 5 Mart 10 Aralık Minok (Mihrimah) 28 Mersin 1 6 Mart 11 Aralık Ka_1049 28 İstanbul 1 6 Mart 11 Aralık As_ya 28 Ankara 1 6 Mart 11 Aralık Peruj 36 İstanbul 1 6 Mart 11 Aralık Tamtaram 34 İstanbul 2 7 Mart 12 Aralık Efsa10 33 ? 2 7 Mart 12 Aralık Carmellia 34 Ankara ? 8 Mart 13 Aralık Sebdicek 24 ? 1 9 Mart 14 Aralık Eelocann 35 Ankara 1 11 Mart 16 Aralık Miracmina 25 İzmir 1 15 Mart 20 Aralık
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 11-12-2014
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
canım bana da bazen oluyor.
birde san ki regl olacakmisim gibi hem belim hemde karnım ağrıyor.ben de tedirgin oluyorum.
hatta şu an bel agrisi yine vurdu
inşallah önemli değildir.. Sonu kötü olmasın razıyım her ağrıya
inşallah önemli değildir.. Sonu kötü olmasın razıyım her ağrıya
Bizim karnımız tup için kullandığımız ignelerden falan sisiyo sanırım...ben progestan fitil kullanıyorum ve bant onlar gaz spazmi yapar demişti Dr....Evet canım evimden uzagım iki ay daha kalıcam iyice tutunmasını bekliycem dayanıcam biraz dahayok canım aşılama değil benimki, tüp ..umarım dediğin gibidirdahayamam sana ya, evinden de mi uzaksın.. Allahım bu fedakarlıklarımızın karşılıklarını verecektir, inancım sonsuz
canım sen kalp atışını duyabildin mi?
canm Allah yardımcın olsun. zaten sabrını veriyo Rabbim.. yazdıkların beni duygulandırdı bnm çok sık kasıklarım ve belim ağrıyo ama inanki şükrediyorum ağrılarıma bile. böyle bir mucize var içimde ben nasıl şikayetlenirim ki..
canım sen kaç kilo aldın? bu arada can boğazdan gelir bi de bulantıdan bişi yiyemeyenleri düşün.. kilo olsun bişi olmaz yeter ki bebişin iyi olsn.
canım hiç korkma o bel karın kasık ağrısı maalesef bende de var .ayakta kalmamaya dikkat et kendini çok yorma ağrın olunca biraz uzan ve bu ağrılar korkutmasın bazen 9 ay oluyormuş
Bizim karnımız tup için kullandığımız ignelerden falan sisiyo sanırım...ben progestan fitil kullanıyorum ve bant onlar gaz spazmi yapar demişti Dr....Evet canım evimden uzagım iki ay daha kalıcam iyice tutunmasını bekliycem dayanıcam biraz daha
Ben de fitil kullanıyorum... Nasıl fitilse 3 saat sonra geri geliyor ama Dr bişi olmaz dedi... Kol bandı mı takıyorsun? Ben onu ilk tedavimde sonuç beklerken taktım transferden sonra.. Aman Allahım çok fena o... Ben de aşırı ateş basması falan yaptı, Ocak ayında pencere açık oturuyordum
Nick Yaş Şehir Doğum Sayısı Sat Beklenen Doğum Tarihi Spirochet(Eda) 32 Antalya 1 23 Şubat 1 Aralık Mrv33 28 Tekirdağ 1 24 Şubat 1 Aralık ZeyneppMehmett 22 Kırıkkale 1 24 Şubat 1 Aralık Ycl2012 25 Antalya 2 25 Şubat 2 Aralık Babylove 30 Ankara 2 25 Şubat 2 Aralık Ssumer 25 Ankara 1 26 Subat 3 Aralık Miraciye 28 Bursa 2 27 Şubat 4 Aralık Esr06 36 Ankara 2 28 Şubat 5 Aralık Pokim 29 ? 2 28 Şubat 5 Aralık Mdaa 24 İstanbul 2 28 Şubat 5 Aralık Trilaylom 32 Ankara 2 1 Mart 6 Aralık Elifce 30 Ankara 2 1 Mart 6 Aralık Hazel90 24 Yurtdışı 1 2 Mart 7 Aralık Zahter (Burcu) 27 Kocaeli 1 2 Mart 7 Aralık Dragonfly86 28 İstanbul 1 2 Mart 7 Aralık Yumichan 29 Ankara 1 3 Mart 8 Aralık Hayrolsun 32 İstanbul 1 5 Mart 10 Aralık Kimyacı43 29 Denizli 1 5 Mart 10 Aralık Minok (Mihrimah) 28 Mersin 1 6 Mart 11 Aralık Ka_1049 28 İstanbul 1 6 Mart 11 Aralık As_ya 28 Ankara 1 6 Mart 11 Aralık Peruj 36 İstanbul 1 6 Mart 11 Aralık Tamtaram 34 İstanbul 2 7 Mart 12 Aralık Efsa10 33 ? 2 7 Mart 12 Aralık Carmellia 34 Ankara ? 8 Mart 13 Aralık Sebdicek 24 ? 1 9 Mart 14 Aralık Eelocann 35 Ankara 1 11 Mart 16 Aralık Miracmina 25 İzmir 1 15 Mart 20 Aralık
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 11-12-2014
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Benimde öyle canım sabah bir aksam iki kullanıyorum uç ayım dolsunda birakayım artik inan bıktım....bendede ateş yapiyo bir hafta daha takicam gobegime yapistirdim bu sefer...birde ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Hmm onu biliyorum yengem de kullanmıştı ondan... Allah kolaylık versin canım ya, valla yaşadıklarımız hem fiziksel açıdan hem psikolojik açıdan kolay değil.. Umarım sağlıkla kavuşuruz minnaklara
Ya kızlar aynı durumdayız gun içinde biraz uykum geliyo bir saat dalıyorum ama gece saat başı uyanıyorum kendimi zorlasam bile yedide gözüm açılıyor.. Normalde dokuz onda lutfedip kalkarken şimdi noluyo yaaa...aynen bende de ters etki yaptı sabahın 6 sında uyanıyorum, uyuyamıyorum
Ya kızlar aynı durumdayız gun içinde biraz uykum geliyo bir saat dalıyorum ama gece saat başı uyanıyorum kendimi zorlasam bile yedide gözüm açılıyor.. Normalde dokuz onda lutfedip kalkarken şimdi noluyo yaaa...
aynen gecede uyanmalar var, gün boyu yorgun,halsiz oluyorum ama gece derin uyurum diyorum sürekli uyanıyorum, bebişler şimdiden bize alışın diye uykusuz bırakıyolar galibaa
merhaba kızlar, ben de cuma günü adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım ve iki çizgiyi gördüm planlı bir gebelik olmadığı için inanamadım bi de kan testi yaptırdım orda da hcg değeri 1578 çıktı. bugün doktora gittik kesemizi gördük çok şükür ama içinde bebişi henüz göremedik 10 gün sonra tekrar gidicez kontrole kalp atışlarını duyarız dedi doktor. benim hamileliğim biraz zor geçecek sanırım çünkü sol akciğerimin tamamı geçen sene alındı şu an tek akciğerim var umarım sağlıkla sıhhatle bebeğime kavuşurum. herkese sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum
Aynen cnm ya gece ben de cok uyaniyorum senin sat neydi kuzum