- 26 Aralık 2010
- 1.634
- 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pıt pıtları duyanlar el kaldırsıınnn:)
duydun mu yoksaaaaaaaaa
beni taaaaa 15 gün sonra çağırdı :44:
canım düşük tansiyon bende de var ve çok halsiz bırakıyo baş ağrısı yapıyo. ben günde bi tane maden suyu içiyorum ve tansiyonumu düzene sokuyo. bi dene istersen.
4 nisan da gitmiştim.5hafta iki günlük dedi.
1buçuk hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor.
ama gitmeyi düşünmüyorum.
aaa neden gitmiyceeeen?
Aslında bugün randevum vardı ama gitmedim. Cuma için randevu aldm garanti olsun diye..Sen duydun mu?
canımm bizim sat ımız ve muhtemel doğum tarihimiz aynı gün:) sen kalp atışını duyabldn mi?
canım bnm de çokbulantım olmuyo. bi tek sabahları çok iştahsız oluyorum. öğleden snra iştahım açılıyo. sabah bişi yiyemezsem mutlaka bir bardak günlük sütümü içiyorum. yeşillik tüketiyorum. 1 tane muz yiyorum. bir kase ev yoğurdumu mutlaka yiyorum. tansiyon düşüklüğünden başağrsı çekiyorum ve maden suyu içîyorum düzenliyo tansiyonumu ve mideme de iyî geliyo. akşamları niyeyse canım çok et çekiyo ama balıktan tiksindim. et yemeye çalışıyorum. ceviz yememiz gerekiyo bol bol. yeşil mercimek ve bulgur bebeğe iyiymiş beslenmesi için. bize de kilo yapmıyo. bu arada beyaz peynir de yemeye çalışıyorum. sabahları yiyemediğimden midr nedir bilmiyorum 65.5 ten 64 küsürlre düşmüşüm. aslında öğleden snra gayet iştahlıyım. canım bişiler çekiyo hep ama ne yiyeceğimi bilemiyorum:)
hadi hayrlı olsuunn
canm istanbuldaysan yardmcı olabilirim
benim de iştahım fena değil ama kilo vermişim
maşallh cnm ne kadar düzenli yiyosun.. imrendim valla.. ben o kadar dikkat edemiyorum.
canım düşük tansiyon bende de var ve çok halsiz bırakıyo baş ağrısı yapıyo. ben günde bi tane maden suyu içiyorum ve tansiyonumu düzene sokuyo. bi dene istersen.
Korkma canım yorulmussundur...Benimde karnım çok sisti 6 aylık gibi inan patlıycam...tüp bebek tedavisinde su toplaması oluyomus inşallah olmaz bendebenim son 1 saattir acaip belim ağırıyorrrrr korkuyorum
Korkma canım yorulmussundur...Benimde karnım çok sisti 6 aylık gibi inan patlıycam...tüp bebek tedavisinde su toplaması oluyomus inşallah olmaz bende
babylove bacım beni hala listeye eklememissin.
Listeye iyi bak cnm..
karın şişliği ve gaz bende de var canım, kendime lastikli pantolon aldım işe öyle geldim, yoksa normal pantolonlarımı falan kapatamıyorum hiç..
belim çok kötü ya, şu mesai bitse de gidip uzansam biraz
arkadaşımın geçen böyle beli tuttu ardından da kanaması
çok korkuyorum elocaan sen biliyorsun neler çektiğimizi....
benim son 1 saattir acaip belim ağırıyorrrrr korkuyorum