Gozun aydin cnm ohh ne guzel cinsiyetde belirlenmiskızlar iki gün önce ikili testimi yaptırdım sata göre 12 haftalığım ama bebişim 12+5 çıktı ultrasonda ense kalınlığıda 1.3 çıktı kan sonuçlarını salı gününe alıcam.
ayrıca çok net bi şekilde erkek olduğunuda gördük :))
kızlar bu arada benide ekleyinnnnn demeyi unutmuşummmmmmm benimde sat 4 mart :) bacımmm aynıyızzz desene hadi hayırlısııı
hoş geldin
günaydın herkese ben hipotiroit hastasıyım yani tiroit bezleri yavaş çalışıyor 100 lük 1tane ilaç alıyorum dün tahlil verdim tsh 0.204 şimdide çok çalışıyor doktorum endokrin git dedi pazartesiye kaldı bilgisi olan varmı ne yapmalıyım normal değerler 0.57-5.6
günaydın herkese ben hipotiroit hastasıyım yani tiroit bezleri yavaş çalışıyor 100 lük 1tane ilaç alıyorum dün tahlil verdim tsh 0.204 şimdide çok çalışıyor doktorum endokrin git dedi pazartesiye kaldı bilgisi olan varmı ne yapmalıyım normal değerler 0.57-5.6
Günaydın...tam geçti evet derken dün gece saat 11-4 arası paso çıkarttım uykunun ortasında bi.geldi lavaboya bile yetişeedim yazık eşim temizledi ortalığı1 gün geçti sandım..meğer o bir gün ''mutlu hamilelik nasıl yaşanır''ın fragmanıymış sabah yine berbat bulantılarla kalktım geçmemiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın..Demek yeniden başladı bulantıların.Napalım sıkıcaz dişimizi azıcık daha.Sabret
günaydın kızlar malesef moralim çok bozuk , sabaha kadar sol tarafımda kasık üstü bi yer ağrıdı.her döndüğümde hatta dönmeden bile hissettim. sabahta kalkdım dedim randevu alayım maalesef boş yer yoktu yarım saate drumu arayıp randevu alamadım ağrım var gelsem bakarmısınız diyecem. az önce tuvalete gittim peçeteme pembe leke geldi.ağzıma almak istemiyorum ama galiba bişe oldu. dua edin bana
günaydın kızlar malesef moralim çok bozuk , sabaha kadar sol tarafımda kasık üstü bi yer ağrıdı.her döndüğümde hatta dönmeden bile hissettim. sabahta kalkdım dedim randevu alayım maalesef boş yer yoktu yarım saate drumu arayıp randevu alamadım ağrım var gelsem bakarmısınız diyecem. az önce tuvalete gittim peçeteme pembe leke geldi.ağzıma almak istemiyorum ama galiba bişe oldu. dua edin bana
Kizlarrrr cok sacma bi soru sorucam affiniza siginiorum uzgunumdoktor bana fitil olarak progeatan vermisti vajenden yerlestiriorum iki aydir..az once fitili yerlestirirken cok can yandi ve inanilmaz zor girdi..acaba diorum yanlislikla idrar deligine falan yerlestirmis olamam dimi? Ay cok sacma soru oldu ama lutfen cok korkuorum suan
Canım hiç bir şey olmadı düşünme öyle....bak benim arkadaşımın kıpkırmızı kanaması oldu bebeğine hiç bir şey olmadı... Allah korusun düşünme kötüyü çağırma...şimdi sakin ol doktora git canım....Hiç bir şey olamayacak Allah'ın izniyle...
hemen kötü düşünme canım. umarım düşündüğün gibi bir şey yoktur. idrar yolu enfeksiyonu gibi bir şey de olmuş olabilirsin. ağrı, sancı ve bazen pembelik yapabiliyor. belki böyle bir şeydir. iyi düşün iyi olsun. Allah yardımcınız olsun senin de bebişinin de.
Moralini yuksek tut canim, kasik agrilari normal bendede oluyordu rahim buyuyor agri olmasida normal dedi dr bana ama sen icinin rahat etmesi icin kendi dr unda yer yoksa bile baska bir dr dan randevu al icin rahat olsun allahin izniyle bebegin sana sımsıkı tutunmustur kolay kolay bırakmaz annesi..
Evet ve dün 11 haftanın en şiddetlisini yaşadım tam bitti derken
ama bir şey itiraf edeyim mi demek ki bebeğim iyi diye içime su serpilmedi desem yalan olur :) bugün kontrolüm var çoooook heyecanlıyım:)) sen nasılsın iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?