2014 Aralık Anneleri


herşeyin en doğrusunu Rabbim bilir. korkma ve bebeğini Allah a emant et inş sonuç yanlıştır
 

Aaa a101 e ineyim ya ben de alacaktım bişilerrr yemeden açım diye ağrıyor doyuyorum tokum diye ağrıyor :-(

Ya Settar
 

Sağol cnm. Ben çok hayıflandım ondan herhalde:)
Allah dermansız dert vermesin. Hepimiz başımıza gelince çekiyoruz mecburen...
İnş senin rahatsızlığın da geçer. Sadece adını duyduğum için fazla yorum yapamıyorum
 
Aaa a101 e ineyim ya ben de alacaktım bişilerrr yemeden açım diye ağrıyor doyuyorum tokum diye ağrıyor :-(

Ya Settar

aşağıdaysa in kız hemen:) benimde karşımda. okadar çok şey alıyorumki ordan insanlar artık aa bunu nerden aldın die sormuyolarda,bunuda mı a101 den aldın die soruyorlar
 

Benim karın da 5 aylık gibi çok fena. :S

H&M den 20 liraya beli lastikli penye etek aldım ben de ama hamile reyonundan değil. Bi de Ankara'da Erzincanlılar diye bi mağaza var fabrika fazlalarını satıyo Yeşim Tekstil de öyle. Hem hamile giyimleri var hem de çok ucuz. Elbiseler 15 lira. Ben de 5 tlye lastikli başka bi etek daha aldım. Eminim pazarlarda falan da beli lastikli etek ve elbise bulmak kolaydır. Şu an pantolon almak riskli geliyo bana, hem de etek daha rahat yahu..

Bi de artık göbüşü yağlama zamanı gelmiş, aklınızda olsun.
 
Son düzenleme:
Doğumum 12.12 be ben 12 haftalığım saatte 12 olsaydı 12den vurmuş olacaktım:)))

ne güzel.bendede tarih takıntısı demeyimde görselliği vardır arkadaşlarım falan düğün tarihi koyduğunda kız o nebiçim bi tarih hiç akılda kalıcı değil derim:) ee ben 11.11.11 de evlendiğim için amma doğum tarihi 29.12.14 gibi şuan.k 14.12.14 olsaydı iyidi.şaka bi yana onu ayarlamak bizim elimizde değil. Allahım sağ salim versinde gerisi önemli değil.
 

erzincanlılar mağazası nerede acaba
 

haklısın canım ya korku doluyum zateen kendimi strese sokmaktan başka bişe yapmıyorum.
 

aynen giyecek bir şey bulamıyorum resmen, 3 makine çamaşır beni bekliyor. temizlikçi alayım diyorum ama o da ütü yapmayacak ki yine bana kalacak :) dediğin gibi canım bunlar gelip geçer, hep güllük gülistanlık omuyor yine de şükür halimize.

Bugün benim de canım sıkıldı bir şey yaptığı için değil yaomadığı için hiç sevgi sözcüğü yok ya bu ne odunluk daraldım

Ya Settar

ya gece gök gürüldeyince uyandım, gök gürüldüyor korkuyorum dedim, sırtımı sıvazladı bir şey olmaz dedi ve dönüp yattı. güler misin ağlar mısın


beni işe bıraktıktan sonra hemen aradı gittin mi diye, zaten binaya girdiğimi görüyor yani gelmemem mümkün değil :) ama farkında işte kırıldığımın. onu da anlıyorum çok yoruluyor ama ben de çalışıyorum yani bir farkımız yok ki. biz can taşıyoruz azıcık saygı azıcık anlayış ya hu


çok doğru söylüyorsun canım ama üst üste gelince bunaldım bir de kayınvalidem geliyor haftasonu ve evim toplu olsun istiyorum. gerçi dağınık bıraksam da bu kız iş yapamıyor yazık günah deyip bütün işlerimi yapıverse daha güzel olur ama olmuyor işte yapamıyorsun öyle :)
 
kız oda bişeymi.benim bi arkadaşım 2 yıl önce doğum yaptı.doğuma kadar kızı olacağını sanıyordu,bi doğurdu erkek o hastane çıkışını bile kız için almıştı düşün.

Korkmaya başladım bu doktorlara da güven olmuyor. İyisi mi ara renklere daha yoğunluk verelim kıyafetlerde. Korkarım bu doktorların tutarsızlığı ile Pembiş giysili erkekler ile maviş giysili kızlar saracak ortalığı


çok kötü olmuş ya. O kaar gittiniz bir bakaydı usg de. Olmadı 1-2 hafta sonra ara kontrol gibi git. Bekleyemedim şu cinsiyetine bi bakıver de :)


Ne kadar güzel ya. İnş Allah bizde hissetmeye başlarız artık. ikinci gebeliklerini yaşayanlar daha erken hissedermiş zaten. Sabırsızlıkla bekliyoruz bizde bakalım.

Bugün benim de canım sıkıldı bir şey yaptığı için değil yapmadığı için hiç sevgi sözcüğü yok ya bu ne odunluk daraldım

Ya Settar

Yok yok kesin bir eğitimden geçmeleri gerek bu baba adylarının. Anneleri üzmeye ne hakları var canım
 
Bugün benim de canım sıkıldı bir şey yaptığı için değil yaomadığı için hiç sevgi sözcüğü yok ya bu ne odunluk daraldım

Ya Settar

benim de odunum var , bazen tam bi kütük oluyo ama bazen de kürdan oluyo kütük haliyle bile aşığım ona dün boş yere bağırdım bende bugün ona üzülüyorum.:26:
 

Ne yap ne et evini temizle. K.valideye koz verme. Hamile falan demez adını pise çıkarır walla.
Eşim yüzünden ben o hatayı çok yaptım. Sen etme:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…