Şükür iyi uyandım sen nasılsın?
Kızlar nasılsınızzzz
Ya Settar
Evet canım banada o an yapması gerekenleri hep sonraya verdi bütün tahlillerde su gün gel tahlil isteyelim yaptı yani muayene ücretide artı alabilmek icin ve giden parama üzülmedim hic iyi olsunda bebişim dedim baktım sonra samimi bulmadm dr yi suan dr degstrme çabasındayım ve ondan cok daha fazla para versemde güvendiğim insana gitmiş olmak istyrm:) inşallah başarablrm 3dr var 3ünede muayene olcam
13.hafta
Heycanla 12bucugu beklıyrm:) bebişimin hareketlerini görebilmek icin sabırsızlanıyrmbelkide cinsiyetinide ögrencem
13.hafta
Doktorda bir karar bağlamak lazım tabi. Güvenmelisin, farkında olmadan bir bağ oluşuyor doktorla aranda. Bende değiştiriyorum doktorumu buldum gerçi yeni bir doktor. Samimi konuşkan, sıcak bir bayan geldi bakalım 30 hazirana randevum var. Çok yoğunmuş o zamana alabildim o zamana kadar bekleyeceğim artık. En son ben cinsiyeti söylicem heralde. 30 HAziran'a kadar hepinizin belli olur. bende çatlarım artık.
Şükür iyi uyandım sen nasılsın?
Kızlar nasılsınızzzz
Ya Settar
günaydın, ben pek iyi hissetmiyorum bugün
gece gök gürültüsünden uyuyamadım, sabah tam dalmışken alarm öttü. uyanır uyanmaz tuvalete koştum her zamanki gibi ama sanki bugün daha şiddetliydiakşam tv karşısında uyuyakalmışım ütüm vardı yapamadım, eşim bulaşık makinesini yerleştirecekti sözde, uyanınca baktım ki yerleştirmemiş ona ayrı bi' kızdım. akşam beni bir sürü iş bekliyor, ütü, bulaşık, temizlik
bu sabah huzursuzum yani, zaten sabah işe gelirken eşimin söylediği bi' söz de canımı sıktı onunla da bozuk ayrıldık. poff dokunmayın ağlayabilirim
ya benimde para umrumda değil ama 10 gün ücretsiz süreyi geçirmek için dedi gibi sonuçta bugun 11+1 iim bu hafta da cok rahat olabilirdi.kafam çok karışık güler yüzlü sıcakta bi kadın tecrübeli gibide duruyor ama bilmmiyorum ne yapsam.önemli olan güven duygussu esimede hemen ilk gittiğimizde mesleğini sormuştu.inş sen içine sinen birini bulursun , bugün hayırlı haberlrni bekliyoruz inşallah
gece gök gürültüsünden uyuyamadım, sabah tam dalmışken alarm öttü. uyanır uyanmaz tuvalete koştum her zamanki gibi ama sanki bugün daha şiddetliydiakşam tv karşısında uyuyakalmışım ütüm vardı yapamadım, eşim bulaşık makinesini yerleştirecekti sözde, uyanınca baktım ki yerleştirmemiş ona ayrı bi' kızdım. akşam beni bir sürü iş bekliyor, ütü, bulaşık, temizlik
bu sabah huzursuzum yani, zaten sabah işe gelirken eşimin söylediği bi' söz de canımı sıktı onunla da bozuk ayrıldık. poff dokunmayın ağlayabilirim
Kızlar bi meyve yiyordum yedim yedim... bi defa içine bakayım dedim kurt çıktı yaaaçok kötü oldum.. O kadar çıkaran ben çıkaramadım da aksi gibi ya yediysem kurtlu meyve bir şey olur mu ki :O
Buda hamile pantolonumla hamile tisortum bugun gezmeye gittim boyle
bugün çok iyiyim canım.çünkü A101 den almak istediklerimi alabildim:) bu bir başarı. hahahaaabu bi yana şimdilik iyiyim. daha kahvaltı yapmadım ve bulantım yok.zaten benim bulantım mideme yiyecek girdikten sonra başlıyo.
birşey olmaz sıkıntı yapma, oda bi et sonuçtaben o meyveyi ağzıma atıp hızla çiğniyorum varsa ağzımda gezmesin diye gebelikte çok faydalıymış down sendromu olmasını önlüyormuş ben geç öğrendim 11+1 deyim , anneler kirazı bolca tüketin
günaydınlaaarrrr
kızlar cinsiyet olayına çok takılmayın kendinizide çok kaptırmayın allah sağlıklı bebişler versin yeter.
durup dururken neden bunu söledi şimdi dersiniz5 ay önce doğum yapan bir arkadaşım var 6. aya kadar bebeğinin kızı olacağını sanıyordu beni aradı kızımız değil oğlumuz oluyormuş dedi o zaman kadarda birsürü kız kıyafeti almıştı hepsi güme gitti
kızlar bu zmana kadar bilidiğim kan grubum meğer farklıymış.A rh+ ti. kimliğimde ehliyetimde nikah işlemlerimde heryerde öyle yazıyor. tedbir amaçlı bidaha yapalım demişti sağlık ocağındaki hemşire. ve 0 rh+ çıktı. hastanede yaptır kesin sonuç alırsın dediler.hastanede yaptırdım ve 0 rh+ . tedbir amaçlı yapılmasa vay halime. bundan önce başıma ya bi olay gelmiş olsaydı?
İlk önce bebek hareketlerini kim hissedecek bakalım ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınlaaarrrr
kızlar cinsiyet olayına çok takılmayın kendinizide çok kaptırmayın allah sağlıklı bebişler versin yeter.
durup dururken neden bunu söledi şimdi dersiniz5 ay önce doğum yapan bir arkadaşım var 6. aya kadar bebeğinin kızı olacağını sanıyordu beni aradı kızımız değil oğlumuz oluyormuş dedi o zaman kadarda birsürü kız kıyafeti almıştı hepsi güme gitti
kız oda bişeymi.benim bi arkadaşım 2 yıl önce doğum yaptı.doğuma kadar kızı olacağını sanıyordu,bi doğurdu erkeko hastane çıkışını bile kız için almıştı düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?