Benimkide 12+3 sata göre ve 12:30da randevum:) yakınmısız birbirimize hadi bakalım hayrlı haberlerle dönelim inşallah
13.hafta
Artık 3kezde olsa gircem ultrasona napayım beklemek istemedm bi an önce secim yapmak istyrm dr sabitlemek için 3ünede muayene oluyrm buda ayrı bi olay
12.hafta
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
benim daha 12 hafta olmasına 2 hafta var.
doktor 4 gün rapor yazdı . ilk lekelenmesiz güne kadar yatacaksın diyor .
Tesekkurler canim adet gunlerimde bendede adet sancisi gibi his oluyo.bende kilo almadim ama gobegim cikti hamile pantolonununda katkisi var tabi :)Dogrudur bitterim..cok yakismis ama gobus masallah :) ben kusmalardan istahsizliktan 5 kg verdim yaa..bugun de sol kasigimda yumru var sanki..hesapladim adet gunume denk gelen gun bugun onun agrisi mi acaba :s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkurler tatlimNice mutlu, sağlıklı ,şanslı yılların olsun canım.. .
Tesekkur ederim canim paylasicam tabikideBitter bu arada dün doum gününmüş kutlu olsunbide patik deneyimlerini hep paylas bizimle az kaldı bende gaza gelcem
12.hafta
Buda hamile pantolonumla hamile tisortum bugun gezmeye gittim boyle
Benimde sata gore 12+1 usgye gore 12+3 bugun cumartesi randevum var iple cekiyorummmBenimkide 12+3 sata göre ve 12:30da randevum:) yakınmısız birbirimize hadi bakalım hayrlı haberlerle dönelim inşallah
13.hafta
Hakikaten o nasi guzel bi his olacak anlat anlat bitiremiycez :)İlk önce bebek hareketlerini kim hissedecek bakalım ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın hamişcikler..
bugün benim de kontrolüm var. çok heyecanlıyım. muayene günleri yaklaştıkça strese giriyorum bi türlü rahat olamıyorum. hele dr cihazı karnıma koyup da bişeyler söyleyene kadar kalbim küt küt atıyo. hareketlerini hissetmeye başlasam sanırım birz daha rahatlıcam.
inş güzel haberlerle dönerim. cinsiyeti de hiç merak etmiyordum ama dünden beri onu da merak etmeye başladım :)
Buda hamile pantolonumla hamile tisortum bugun gezmeye gittim boyle
Kizlar bu arada bugun benim dogum gunum 29 oldumda :)
Esim hediye olarak anahtarlik yaptirmis onda benim adim yaziyo bende onun adi.cok mutlu oldum.normalde ozel gunleri hatirlamayan bi tiptirde bu buyuk gelisme
Biraz sonuk gecti bu yil annem bile unutunca
Kızlar bi meyve yiyordum yedim yedim... bi defa içine bakayım dedim kurt çıktı yaaaçok kötü oldum.. O kadar çıkaran ben çıkaramadım da aksi gibi ya yediysem kurtlu meyve bir şey olur mu ki :O
slm kizlar
sali günü ikili teste gittim cok sükür hersey yolunda
herkesin göbüsleri cikmis masallah, benim yazdiklarima denk geleneler bilirler bastan beri erkek hissediorum die yaziyordum,
ve topigin 2.c insiyeti gelior erkek:)
öncelikle herseyin hayirlisini istedim hep ikili testte de cinsiyeti ögrenmis oldum kadi %100 dedi
Günaydın kızlar bugün bebişimi görmeye gidicem inşallah cinsiyetide ögrenirim güzel haberlerle gelirimbenimki çikolata yemeden oynuyodu bugün dediğinz gibi çikolata yiycem bakalım nasıl hareket etcek gerci uyuyadabılır saglıklı oldugunu ögreneyimde en başta❤️ 😍 :)
12.hafta
günaydın hamişcikler..
bugün benim de kontrolüm var. çok heyecanlıyım. muayene günleri yaklaştıkça strese giriyorum bi türlü rahat olamıyorum. hele dr cihazı karnıma koyup da bişeyler söyleyene kadar kalbim küt küt atıyo. hareketlerini hissetmeye başlasam sanırım birz daha rahatlıcam.
inş güzel haberlerle dönerim. cinsiyeti de hiç merak etmiyordum ama dünden beri onu da merak etmeye başladım :)
Artık 3kezde olsa gircem ultrasona napayım beklemek istemedm bi an önce secim yapmak istyrm dr sabitlemek için 3ünede muayene oluyrm buda ayrı bi olay
12.hafta
Benimde sata gore 12+1 usgye gore 12+3 bugun cumartesi randevum var iple cekiyorummm
Hakikaten o nasi guzel bi his olacak anlat anlat bitiremiycez :)
Günaydın canlar ;-)
Ya Settar
Günaydın Canım. Nasılsınız bu gün.
İkili testimin sonucunu aldım, DOWN SENDROM Yüksek Risk çıktı... Doktorumla görüştüm telefonla.. Evet sonucuna göre yükse risk grubundasın ama bu ille de öyle olacağı anlamına gelmez dedi. 16. haftaya kadar takip edeceğiz 16. hafta tekrar test yapacağız onda da sorun varsa karından sıvı alıp bakacağız sen içini ferah tut dedi...
Dedi de ben içimi nasıl ferah tutayım? Böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu? Yapabilecek birşey var mı? Herşey Allahtan gelir elbet ama varsa yapılacak yamak istiyorum....
internetten araştırıyorum şimdi... testler bir sürü cana mal oluyor diye haberler var... çok yanıltıcı oluyormuş ama insan böyle bir sonuçla da karşılaşınca boşveremiyor işte...
şimdi gelin ben 16. haftaya kadar nasıl dayanıcam ona bakalım...
ordaki testte kötü çıkarsa napıcam o ayrı...
Rabbim sen bizi bebeklerimizle sınama
Bakıldı ense kalınlığı normal...
Şükür iyi uyandım sen nasılsın?
Kızlar nasılsınızzzz
Ya Settar
kızlar sayfalar cok ilerlemiş gözümden kaçanlar olabilir, alıntı yaparak bilgilerini göndersinler cinsiyetleri belli olanlar varsa onlarda bildirimde bulunsun..
kızlar bana dr randevu verdi 13+1 de falan gidecem galiba. erken gitmek dahamı iyi
Şükür iyi uyandım sen nasılsın?
Kızlar nasılsınızzzz
Ya Settar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?