- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 32
Bilgilerini yazarsan eklerim cnm. Yeni katilanlarda listeye gore bilgilerini gondersin ekleyeyim.
sat:23 şubat
22 yaş
ikinci cocugum
istanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgilerini yazarsan eklerim cnm. Yeni katilanlarda listeye gore bilgilerini gondersin ekleyeyim.
Gözünaydîn cnm senin tup bebekmiydi? bende kalp atisi icin yarin sabah gidicem insallah duyariz..
canım bebegim mercimek kadar benm nasıl üc hafta oluorda senin nokta bes hafta oluorr yaaa.)) bu doktorlarr var yaa her biri farklı oluorr elinde olacak tamm spermle yumurtanın birlestgi günü görüp bilecen o günden kendin sayacan:))
Kizlar bana isim (nick), yas, sehir, kacinci dogumunuz, sat tarihi ve beklenen dogum tarihlerinizi soylerseniz liste yaparim.
selam hanımlar,
benım batım 6 nısandı 9 nısanda yaptırdıgım hcgm 16,32 idi..
ya bu deger cok düşük degılmı sızce..
hemde adet tarıhım gecmıs halıyle bukadar cıktı
adetten once bıle kanda bellı olur denıyor,bu bana cok az geldı sız nedersınız,,
yada sızın kan degerlernız kactı ve bat kac gün geçmişti?
ben kontrollerim için özele gidiyorum tahlillerimi devl.hats.de yaptırıyorum şimdi yine tahlil istedi devl.hast.de yapıp 2 hafta sonraki muayenede götürücem sonuçları,aslında geçen sene nisanda doğum yapmıştım ama en başından beri olacak olan bütün tahlilleri tekrar yapacaz dedi
hastaneden şimdi geldim çook şükür bebişimin kalp atışlarını duydum anlatılmaz bişey Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın canımın içinde can var Allaha çok şükür çok mutluyum, kucağımıza almayıda sağlıkla hayırla nasip etsin Rabbim.yine karından baktı net göremedi alttan baktı öyle duyduk 6hafta 3 günlükmüş bebeğim:)
Doktor sezeryan derse birkac doktora daha muayene olun hemen bicak altina yatmayin kizlar :) doktorlar kesmeye merakli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
istanbulda olanlar kime gidiosunuz doktora? cok kararsizim bundan sonra gidecegim doktora doguma kadar gitmek istiyorum ama karar vermek cok zor..
Bugün keseyi gördük kizlar 1 cm kese varmis bebek henüz gorünmedi adet günümle uyumlu gidiyormuş 5+2 hesaplamistim oylede cikti 2 hafta sonra kalp atisina gidicez cok mutluyumm :)) bu arada tahliller istedi onlarida devlette yaaptiricam.
miide bulantısını tiksinmesine en iyi çözüm bana siyah zeytin ve tuzlu çubuk kraker
bide spacil k nın atıştırmalık krakerini buldum oda işe yarıyo
göğüs ağrısı bendede felaket gün içinde sutyen takamıyorum o derece canım acıyo mecbur dayanıyorum