2014 Aralık Anneleri

canını sıkma herhangi bir sorun yoktur allahın izniyle bendede hamilelik anlamında hiç bir belirti yok mide bulantım hiç olmadı sivilcem hiç olmadı sakin ol rahat ol bebişin etkilenmesin iyi haberlerini bekliyoruz
inşallah canım, iki günde bir böyle korkulara kapılıyorum bir de bu sefer dr la arayı açtık kalp atışını gördüm bi daha da gitmedim bir ay uzun oldu, allah herkese sabır versin bu süreçte, zormuş:))

Ayni ben
Her muayenede dr. Ultrasonu gobegime koyunca aha bebek yok diyorum. Sonra görünce rahatliyorum :)
Benim de haftaya pztsi randevum.
Ben 15 de bir gidiyorum canim 1 ay iyi sabretmissin :)
çok hoşsun yaa benim dr çok sakin sinir bozucu derecede ben de alabildiğine panik, meraklıyım karşısında. kalp atışını gördük bir ay sonra gel dedi şok oldum çok uzun deyip durdum ama allahtan hastane bize bi saat gitmeye de üşeniyor insan bir de düşük riski olunca susup oturayım diyorum yoksa her korku atağımda soluğu hastanede alırdım. ne diyelim allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de şu merak bitsin

ben de 1 ay önce gitmiştim ve yarın randevum var.merak içindeyim,inşallah iyidir hepimizinki de :18:
inşallah iyilerdir bebişler, yarın güzel haberlerle gel de bize de biraz moral olsun tatlım
 
inşallah iyilerdir bebişler, yarın güzel haberlerle gel de bize de biraz moral olsun tatlım[/QUOTE]

inşallah canım...benim hiç bulantım olmadı,yalnızca göğüs hassasiyetim fazlaydı.bugün yok denecek kadar azaldı ve endişelenmeye baaşladım.inşallah bi sorun yoktur.iple çekiyorum yarını :18:
 
bu kardeşimin önceki gittiğimizdeki hali :)
Ters eklenmiş hali olsada 10+5 iken yani bugünkü halimiz




 
İhihiih ben de gordum bebişimi :) dönüyor , hopluyor maşallah. Ense kalınlığı normal çıktı çok şükür. 2 li tarama sonucu haftaya belli olacak. İnşallah ı da tertemiz gelir:) ben de kayınvalidem ve eşimle gittim bugun. Kvem cok heyecanlandı. Bi de dr bana plesentan aşağıda. Çok uzun yürüyüşler yapma. Dikkat et kendine. Düşük riskin olabilir dedi. Kafama takmıyorum. Sadece dikkat edeceğim. Dr bir ablam oldugu için şanslıyım bu konıda. Beni her zaman yatıştırıp, dr ların her ihtimali soylemek durumunda oldugunu hatırlatıyor da ben de kafama takmıyorum artık :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Maşallah. Dikkat edin, içiniz rahat olsun.
 
 
kizlar help me kizlar help me please

hamileligi önden giden varmi? hesaplanan dogum tarihi farkli, ultrasyonda görünen dogum tarihi farkli ama düzenli adet oluyordum arada 10gün oynuyor.

Bizim gibi olan anisler varmi acaba

Benimki 1 hafta kadar önde cnm. Hatta son gidişimde 10 gün önde çıktı.. Dr da adet tarihini 1 hft öne çekti..Erken döllenme oluyo bnm. Oğlumda da öyle olmuştu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…