10+3 te canim.forumada yazmistim zaten cok agrim var die iki gundur onun disinda mide bulantimda azalma vardi diyordum ama dun baya vardi mide bulantim.bugun mide bulantim hic olmadi.ilkindede tum testler yapilmisti tek kalan genetik incelememiz.nasil neolcak hic bilmiyorum
Canim bugun gittik tarama icinTmm cnm banada yaz ogrenince tum boyumu popoyla basmi merak ettim..
Bugun herhafta olan kontrolum vardi ve bebegimin kalbi 1-2gun once durmus.kan akisi ve kalp atimi yoktu.2.ye yasiyorum ayni seyi..
Evet su cok onemliymis maalesef bende igrenerek iciyorumarkadaslar tek tek yazmak istemedim, elhamdulillah bugünki ikili testimiz iyi gecti ve hersey yollunda göründügnü söyledi doktor. Darisi sizlerin basina insAllah, dünden beri felaket basim agriyor, doktor bol su ic dedi, sussuz kalincada oluyormus
Günaydın melek annelerr.
9da randevumuz var çok heyecanlıyımm.
Kızlar benim kızım olacak inşallah :) %60 kız dedi doktor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yesil yağmur canim lafın gelisiydi 10. 20 tane de 30 tane de dogursam 50 de dogursam sezaryan yaparim. Memnuniyetime vurgu idi tatlim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen valla insan doyamıyor eve ultrason mu alsak die düşündük bir ara
7000 $ -16000 $ arası para verirsen ve ultrason bilgin varsa ikinci el bi cihaz alabilirsin
Canim bugun gittik tarama icin
Boyunun haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi 5,85 olmus. Bende senin durumunu sordum niye farklilik bar die
Bazi doktorlar bas popoyu olcup sora popo ayak mesafesinide olctukten sonra topluyolarmis oyle olabilir dedi tatlim
İcim rahatladi cok sukur ense kalinligida 0,9 cikti inceymis bide kan verdim
tamam canım yaptığım zaman aşama aşama çekeyim sonra eklerim:)
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel insallah canim
Kızlar benim kızım olacak inşallah :) %60 kız dedi doktor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annemin kanamasi olmuştu. Cok şükür bebek 10+5 :) kalbi pit pit atıyordu. Eli ayağı burnu ağzı hep oluşmuş hareket ediyordu. Igne verdi düşük için. Neyse mutlu oldum yaa :)
Bende kullandim igne 8. Haftada. Kahverengi akintim oluyodu. 5 tane kullanndim gecti. Sizinkide gecer insallah. Cok dikkat etmistim wc disinda kalkmadim pek ayaga.
Bugun herhafta olan kontrolum vardi ve bebegimin kalbi 1-2gun once durmus.kan akisi ve kalp atimi yoktu.2.ye yasiyorum ayni seyi..
Annemin kanamasi olmuştu. Cok şükür bebek 10+5 :) kalbi pit pit atıyordu. Eli ayağı burnu ağzı hep oluşmuş hareket ediyordu. Igne verdi düşük için. Neyse mutlu oldum yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?