günaydın güzel anneleeeer:))
cumaya randevum var ve ben kendimi erken gitmemek için zor tutuyorum, bi de aklıma olur olmaz şeyler geliyor bir şey olmuş mudur diye ödüm patlıyor bir ay olmuş dr a gideli.. sivilcelerim vardı azaldı, bulantım başından beri azdı şimdi yok beni bi analiz ediverin yaaa kuruntu mu sizce:18::18:
Günaydın kızlar,
az önce randevumu aldım ayın 5inde gideceğim inş. 12. hafta dolmuş olacak. kafamda biiiir sürü soru var :) bebik sağlıklı mı, 2li test isteyecek mi, cinsiyeti belli olacak mı vs vs vs
bu arada özel hastanelerde 2li test yapıyorlar değil mi? yoksa donanımlı bi' devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor?
kafa karışıklığım olduğuna nasıl karar verdin canım. yaptırsammıııı diye kararsız bir cümle kurmadım ki. yaptırmıycam dedim:)
çıkan sonuç aklına takılmayacaksa sorun yok o zaman
Amniyosentezi 3'lüden sonra yapılıyo diye biliyorum. Dr, 2'li de risk çıkarsa 3'lü önerir önce.
Sanırım amniyosentezi ben de yaptırmazdım. Kafaya takmam, gönlümü ferah tutarım diyosan hiç gerek yok.
Ikili testi yaptirip kafani karistirmasaydin demek istemis sanirim arkadas.
Bence hic bir sorunu yok bebisinin.
Hic güvenmiyorum ben bu ikili teste.
Esim ve doktorum yaptrimaktan yana diye yaptiricam ben de.
Bana kalsa ben de yaptirmam ikili üçlü falan.
günaydın güzel anneleeeer:))
cumaya randevum var ve ben kendimi erken gitmemek için zor tutuyorum, bi de aklıma olur olmaz şeyler geliyor bir şey olmuş mudur diye ödüm patlıyor bir ay olmuş dr a gideli.. sivilcelerim vardı azaldı, bulantım başından beri azdı şimdi yok beni bi analiz ediverin yaaa kuruntu mu sizce:18::18:
Günaydın kızlar,
az önce randevumu aldım ayın 5inde gideceğim inş. 12. hafta dolmuş olacak. kafamda biiiir sürü soru var :) bebik sağlıklı mı, 2li test isteyecek mi, cinsiyeti belli olacak mı vs vs vs
bu arada özel hastanelerde 2li test yapıyorlar değil mi? yoksa donanımlı bi' devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor?
Yaparla elbette. Ama aldıkları fark ücreti bazılarında çok yüksek oluyo. Onu bi sor önce.
Ben de ozele gidiyorum canim yapacaklar ikili testi.
Her türlü şeyi yapıyor ozeller.
Devletten farkı yok bildigim kadariyla.
Hadi bakalim senin de cinsiyet tahminin gelir herhalde.
Ben de 2 haziranda gidicem ben de tahmin istiycem doktordan :)
canlarım 36 yaşım tabiki risk 1/250 çıkacak. bu yaşta 1/10000 çıkacak değildi :) dr yapalım dedi yaptırdım bitti.
Günaydın kızlar,
inş canım.. ikili testle, cinsiyet umrumda bile değil hareket ederken görsem içim rahatlayacak
Ben saglikli beslenerek 3 ayda 13 kilo verdim.Sok diyetler vs hepsi hikaye dogru beslenince oluyo.hatta ben zayiflarken normalden daha fazla yiyodum.uzun sure ac kalmak cok yanlis az yemek zayiflatmaz dogru beslenek zayiflatir diyorum ben :)Cok güzel anlatmissin canim :)
Hamileyim diye kizartmalar cipsler yagli börekleri goturmemeliyiz:)
Aynen ben de dedigin gibi yaptim hakkaten kilolar gitmeye basladi.
Kilolu gebe kalinca bagrim yanik bu konuda :)
Benim arkadasim amniyosentez yaptimadi riskli cikti ama inanmadi..Amniyosentezi 3'lüden sonra yapılıyo diye biliyorum. Dr, 2'li de risk çıkarsa 3'lü önerir önce.
Sanırım amniyosentezi ben de yaptırmazdım. Kafaya takmam, gönlümü ferah tutarım diyosan hiç gerek yok.
Ikili testi yaptirip kafani karistirmasaydin demek istemis sanirim arkadas.
Bence hic bir sorunu yok bebisinin.
Hic güvenmiyorum ben bu ikili teste.
Esim ve doktorum yaptrimaktan yana diye yaptiricam ben de.
Bana kalsa ben de yaptirmam ikili üçlü falan.
Hayatım benim en yakın arkadaşım da 31 yaşında anne oldu, eşi 39 yaşındaydı.. 82/1 çıktı risk.. Endişeler, kaygılar , amniyosentezler.. Kızı şu an 4 yaşında ve çok sağlıklı.. Dediğin gibi yaştan dolayı yüksek çıkmıştır diyorum .. Kağan Kocatepe'nin sitesinde riskli çıkan sonuçlarda bebeklerin %90 Ama %10 ı sağlıklı doğar yazıyor.. %10 luk bir ihtimal var tabii ki ama bilemiyorum hayatım çok ince bir çizgi..
Bu arada dun aksam doktorumu aradim 12 hafta doldu folik asit iceyimmi dedim icme dedi cumartesi erkenden gidicez tshimi da orda yaptiricam.ikili test yapilcak insallah cinsiyet ogrenebiliriz :)
günaydın
bende özel hastaneye gidiyorum 2li tarama testini orda yaptırdım bi arkadaşım var 100 tl demişti bana oda ankarada özel hastaneye gidiyordu. benim gittiğim hastanede özel ama 20 tl aldılar test için anlamadım bizim sendika indirimlerimiz falanda oluyor belki onla alakalıdır bilemiyorum ama bütün özel hastaneler yapıyor devlete gitmene gerek yok
forumda biraz dolaştım da devlet hastanelerinden bahsedilmiş, o yüzden merak ettim canım.
cinsiyeti merak ediyorum tabi ama benden çok çevremdekiler merak ediyor :) sen gittiğinde 14 haftalık falan olacaksın sanırım, tatlı bebişin utangaç olmazsa cinsiyet belli olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?