Sezeryan olupta rahattım diyen tek kişisin hayatımda. Kesinlikle şans işi doğum. Normal yapıp perişan olan da var ama onları görmemeye çalışıyoruz bizHer hangi bir sıkıntı olmasın da hayırlı doğumlar yapalım
hadi gözünüz aydın, canım burnu falan ultrasynda gözüküyomu bende 10+3 de gittim ağız burun ayrıntısı göremedik dr de bişe demedi . sen nasıl gördün
Yüzünde çıkıntılar belli oluyordu. Sordum doktor evet yüzü bile oluşmuş dedi maşallah. :)) akşam eve gidince ultrason resmini atarım :)
pahalıdır oldukça demi onlar ama çok iyi fikir
Aaa ben yine okada çok duydum ki biliyosunuz zaten tr de baya sezeryan olan var doktorlar yapmadığından. Misal ablamlarım biri normalmyaptı biri sezeryan . Normal mahvoldu. Sezeryan ohh valla hiç birşey hissetmedim dedi :). Teyzemin kızı sezeryan oda çok rahattı dedi. Eltim aynen yani çevremdeki herkes ben daha doğum yapmadan sezeryan dediler ki yok dedim normal istiyom :) ama işte oldu geçti. Ama şu var sezeryan olucaksanız gerçekten iyi doktora olun benim tanıdıklar hep uzman yada proflara oldular belki o yüzden rahatlardı. Dikiş izleri bile belli olmuyor hiç ..
kızlar günaydın tekrardan. ikili test kan sonucum çıktı. değerler yüksek yaşım nedeniyle. dr gitmedim henüz, gidince amniyosentez diyecek muhtemelen. ama yaptırmıycam.
Bugun herhafta olan kontrolum vardi ve bebegimin kalbi 1-2gun once durmus.kan akisi ve kalp atimi yoktu.2.ye yasiyorum ayni seyi..
Kızlar cepten alinti yapamıyorum. Bir arkadaş sezaryenden memnun kalan bir seni tanidim yazmis bir arkadasa. Ben de varim. 10 tane daha dogursam 10unu da sezaryan dogururum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sezeryan olupta rahattım diyen tek kişisin hayatımda. Kesinlikle şans işi doğum. Normal yapıp perişan olan da var ama onları görmemeye çalışıyoruz bizHer hangi bir sıkıntı olmasın da hayırlı doğumlar yapalım inş Allah hepimiz.
kızlar günaydın tekrardan. ikili test kan sonucum çıktı. değerler yüksek yaşım nedeniyle. dr gitmedim henüz, gidince amniyosentez diyecek muhtemelen. ama yaptırmıycam.
günaydın güzel anneleeeer:))
cumaya randevum var ve ben kendimi erken gitmemek için zor tutuyorum, bi de aklıma olur olmaz şeyler geliyor bir şey olmuş mudur diye ödüm patlıyor bir ay olmuş dr a gideli.. sivilcelerim vardı azaldı, bulantım başından beri azdı şimdi yok beni bi analiz ediverin yaaa kuruntu mu sizce:18::18:
madem öyle test yaptırıp kafanı karıştırmasaydın keşke
Bugun herhafta olan kontrolum vardi ve bebegimin kalbi 1-2gun once durmus.kan akisi ve kalp atimi yoktu.2.ye yasiyorum ayni seyi..
1 ay yeterli bi süre. Git, inş rahatla gel.
kafa karışıklığım olduğuna nasıl karar verdin canım. yaptırsammıııı diye kararsız bir cümle kurmadım ki. yaptırmıycam dedim:)
tebrik ediyorum arkadaşım seniiiiii...
sen sağlıklı beslenince bebişte sağlıklı olur maşallahhh..
bende artık dikkat edicem de inadına midem kazınıyo çok acıkıyorum kontrollü gitmek istiyorum elimde değil ...ya birde patates kokusu burnumda yasak ya ondan sanırım
rejim kararı almışken bebiş geldi :) canları sağolsunda sonra vericez artık
biraz ip ucu ver tok tutan ne yiyorsun
Tatlim simdi soyle bisey var saglikli beslenmek,yediklerine dikkat etmek baska bisey benim kastettigin tek tip beslenmeli olan diyetler yanlis anlasilma olmasin :)
yoksa tabiki hepimiz sebze meyve sut yogurt ceviz badem findik yemeye calisiyoruz ve zararli olan seylerden uzak durmaya calisiyoruz zaten bu tarz beslenme aliskanligini oturtursan fazla kilon varsa otomatik olarak veriyosun kilo..umarim anlasilabildim :)
Hehehe evet :)hahahahdurum vahim olunca zorla davetler kaçınılmaz olur
Sagol canim alicam bugun tig sanada ordukce resim aticam :)[)
1.75 canım.ipimde makine yünü diyorlar.iki katlı ama ince yinede. ipine göre tığını ayarla derim ben:)
Allah sabir versin canim.Sorunsuz sekilde tekrarini nasip etsin insallah.Bugun herhafta olan kontrolum vardi ve bebegimin kalbi 1-2gun once durmus.kan akisi ve kalp atimi yoktu.2.ye yasiyorum ayni seyi..
Oh masallah darisi bana insallah :)Kızlar benim kızım olacak inşallah :) %60 kız dedi doktor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?