O da doğru benim bulantılar olmasa ben de eşim de unuturduk kesin :)) ama sağolsun sürekli devam eden bulantı unutturmuyor bize bebişiaz naz yap senDe:)) şaka bir yana yeter ki midem bulunmasa da kocam unutsa arada hamile olduğumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
naz yapıom arada...masaj falan yapıo,yemek yapamayınca dışardan getiriyo şimdi hakkını yememek lazım.evet midem bulanmasında doğuma kadar devam böylee inş
yine iyiymiş adamın hakkını yedik ayaküstüayy çok ciddiyim keşke midem.bu kadar şiddetli bulanmasa Ben her işi yapmaya razıyım ya
Oooo maşallah...iyi haberleri ver bize yarın inşallah ablasıııı:))
kızlar sayfalar cok ilerlemiş gözümden kaçanlar olabilir, alıntı yaparak bilgilerini göndersinler cinsiyetleri belli olanlar varsa onlarda bildirimde bulunsun..
Kızlar cepten alinti yapamıyorum. Bir arkadaş sezaryenden memnun kalan bir seni tanidim yazmis bir arkadasa. Ben de varim. 10 tane daha dogursam 10unu da sezaryan dogururum.
Ayy sagol canim yaa bende cok mutlu olurum kesin orucem tig kac numara canim alayim bi tane baslayayim :)tamam canım yaptığım zaman aşama aşama çekeyim sonra eklerim:)
naz yapıom arada...masaj falan yapıo,yemek yapamayınca dışardan getiriyo şimdi hakkını yememek lazım.evet midem bulanmasında doğuma kadar devam böylee inş
Ayy sagol canim yaa bende cok mutlu olurum kesin orucem tig kac numara canim alayim bi tane baslayayim :)
1.75 canım.ipimde makine yünü diyorlar.iki katlı ama ince yinede. ipine göre tığını ayarla derim ben:)
Ayy sagol canim yaa bende cok mutlu olurum kesin orucem tig kac numara canim alayim bi tane baslayayim :)
Benim kayinvalidemde geldi bugun koyden yemegide beraber yedik cumartesi izmire gidene kadar basindayim
Bugun zorla davet ettirdim kendimi hahaha
Bugun herhafta olan kontrolum vardi ve bebegimin kalbi 1-2gun once durmus.kan akisi ve kalp atimi yoktu.2.ye yasiyorum ayni seyi..
Bugun herhafta olan kontrolum vardi ve bebegimin kalbi 1-2gun once durmus.kan akisi ve kalp atimi yoktu.2.ye yasiyorum ayni seyi..
ne diyeyim bilemedim.. Rabbim sabrini versin.en korktugum sey. Kac haftaliktin belirti falan var miydi. Rabbim bi daha yasatmaz insallah saglikla kucagina almayi nasip eder.2. Ise arastirilmasi gerekiyo sanirim
arkadaslar tek tek yazmak istemedim, elhamdulillah bugünki ikili testimiz iyi gecti ve hersey yollunda göründügnü söyledi doktor. Darisi sizlerin basina insAllah, dünden beri felaket basim agriyor, doktor bol su ic dedi, sussuz kalincada oluyormus
Bendede bas agrisi var 3-4 gundur sakaklarima birden giriyor migrende yok ama dis agrisi gibi zonkluyor basim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?