Günlük ped kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey parfümsüz olmasi hem allerji hem de mantar yapma riski var
saol cnmcm.burda watsons var kendi ürünleri mi dediğin Ped cnm??
Tam hatirlayamadim canim kendi urunleride olabilir kutuda degil posette ama ayri ayri ambalajli dedigim gibi ince olanini alma sanirim 40 li paketti.ben ondan cok memnun kalmistim markalardan daha guzeldi
bende emın olmak ıcın 2 kez yapmıştım ıkısınıde saklıyorummmhehehehnapiyim atmaya kıyamadım
Galiba parfümsüz canım kullandığım..dışarda, işte fln iyi oluyor işte ha deyince çamaşır değiştiremiyorum böyle başetmeye başladım artık...
Kızlaaaaar buarada daha çok erken ama bir arkadaşım epidural normal doğum yaptı dün...çok rahattı adet sancısı kadar çektim diyor...siz ne düşünüyorsunuz doğum için? Benim kendi canımı düşünüp epidural sezeryan fikrim vardı ama bu epidural normal de fena fikir değilmiş hani :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Berva guzel isim canim anlamida guzel lazca isimler yaz epey liste cikiyo anlamlarida yaziyo karsisinda.benim esim takmis iki isme ikna olmuyo bi turlu.cinsiyet belli olsun ben biliyorum ama..
Ben hamile kalmadan basladim ugrasmaya ama adam inat napayim
Tamam canim bakariz burda bebise hepimizin bebegine masallah..cirkin olsun saglikli olsun :)
(Bizim oralarda guzelde olsa cirkin derler bebege nazar degmesin diye:))[/QUOTEEki Görüntüle 1124039 ekledim canim tam net degil ama gorunuyodur insallah:)
maşallah kuzuya
cnm ben de sıcak bakıyorum ama ben igne vurduruyorum.ve netten okuduğum kadariyla kan sulandirici iğne vurduranlar sezeryan oluyormuş. bu defa doktoruma sorcam..
Galiba parfümsüz canım kullandığım..dışarda, işte fln iyi oluyor işte ha deyince çamaşır değiştiremiyorum böyle başetmeye başladım artık...
Kızlaaaaar buarada daha çok erken ama bir arkadaşım epidural normal doğum yaptı dün...çok rahattı adet sancısı kadar çektim diyor...siz ne düşünüyorsunuz doğum için? Benim kendi canımı düşünüp epidural sezeryan fikrim vardı ama bu epidural normal de fena fikir değilmiş hani :what:
Masallah canim normal ultrason bu doppler degilmis burna gelince bence o burun degil baska bisey var sanki orda.Tamam canim bakariz burda bebise hepimizin bebegine masallah..cirkin olsun saglikli olsun :)
(Bizim oralarda guzelde olsa cirkin derler bebege nazar degmesin diye:))[/QUOTEEki Görüntüle 1124039 ekledim canim tam net degil ama gorunuyodur insallah:)
Cift isim dusunuyoruz ama kayinvalidemle kayinpederimin isminin yanina 2. İsim dusunuyoruz.bi sekilde ikna etmeliyimmm..çift isim düşünürseniz birini eşin birini sen koy orta yolu bulun. ya bana niyeyse isim koyma hakkı öncelikle annenin gibi geliyoortak karar almak en güzeli tabi :) biz isim bulup eşleri ikna etcez artık :)
Evet canım ben de hiç sevmezdim ama baş edemiyorum hamile olalı.bi kaç marka denedim..kotex beyaz dışlı olandan memnun kaldım canım pamuklu yüzey yazıyor üstünde..yumuşak bir pet olduğundan o kıvrılma şeysi olmuyor :)
Cok tesekkurler..hepimize maasallah:)maşallah kuzuya
Masallah canim normal ultrason bu doppler degilmis burna gelince bence o burun degil baska bisey var sanki orda.
Cift isim dusunuyoruz ama kayinvalidemle kayinpederimin isminin yanina 2. İsim dusunuyoruz.bi sekilde ikna etmeliyimmm..
Canım doppler ne oluyor :what::what:
Masallah canim normal ultrason bu doppler degilmis burna gelince bence o burun degil baska bisey var sanki orda.
Cift isim dusunuyoruz ama kayinvalidemle kayinpederimin isminin yanina 2. İsim dusunuyoruz.bi sekilde ikna etmeliyimmm..
hmm ilk isimler banko yani :) kolay gelsin sana ikna çalışmalarında :)
Ben kızımda normal doğum yaptım epidural falan olmadan eğer kısmet olursa bi sorun çıkmazsa inşallah bunu da normal doğurmak istiyorum bulursam su da doğumu tercih ederim ama :) sıcak su gerçekten doğuma çok yardımcı ben biraz daha küvet de beklesem evde doğum yapacakdim
ya ben öyle cok farklı hiç duyulmamış bişe olsun istemiyorum güzel olsun yeter çok farklı isimleri yadırgıyorum bende. erva var bide kızlar peygamber s.a.v efendimizin halasının ismi
Hepimize maasallah:) icimi ferahlattin:)) 10 gun sonra tekrar cagirdi iyice bakicam:)
Cook tesekkurler canim hepimize maasallah:))maşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?