Canım doppler ne oluyor :what::what:
3 boyutlu ultrason canim iste mesela kalbede bakiliyo dopplerle tam teshis koyabilmek icin.anlatabildim umarim :)
Benim isim cook zor canim malesefhmm ilk isimler banko yani :) kolay gelsin sana ikna çalışmalarında :)
Dogum konusu benimde kabusum doktor normal dusunuyo ama onu soylediVayyy be anne işte maşallah :) tabi hemşireymişsin galiba onun verdiği rahatlık da vardır sen de de mi...ya ben çok korkuyorum alttan atılan dikişten de acısından da yok 40 kemik aynı anda kırılır gibi ağrı oluyor fln fln fln...tırsıyorum..su da doğum nasıl olur acabaa??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakarsin canim oyle burun olmazki daha yuzu sekillenmedi yavrucagizin :)Hepimize maasallah:) icimi ferahlattin:)) 10 gun sonra tekrar cagirdi iyice bakicam:)
Bende oyle biliyorum bakalim tutacakmi bu tez belli olunca gorucezCanım benim göz altlarım morardı malesef bildiğin çirkin oldum kız bebek güzelliğini alırmış derler erkek bebek te anneye güzellik verir diye biliyorum
mrb arkadaslar bulantılarınız nezman bıttıde isimlere gectınız:) ben bulantıdan hıcbısey düşünemıorum nekadr surucek bu ya uc ay bıtınce bıteermı acaba hıcbısey yıyemıorum dogru duzgun benı rahtsız edıor hersey off(
Benim isim cook zor canim malesef
Dogum konusu benimde kabusum doktor normal dusunuyo ama onu soyledi
Bakarsin canim oyle burun olmazki daha yuzu sekillenmedi yavrucagizin :)
Bende oyle biliyorum bakalim tutacakmi bu tez belli olunca gorucez
Anladım canım gayet açık oldu teşekkür ederim :) doğum epidural normali araştıracağızin kolay diyor herkes
Eki Görüntüle 1124126 kızlar buda benim minikcinsiyet tahmini yapabilen varmı aranızda belli oluyomus ama ben anlamıyrm malesef?
12.hafta
Buda benim kuzum :)
Ayy kuzum o baslıgı buldum cinsiyet tahmini:) seninki erkek gibi sanki hayrılsı olsun ama benm net degıl yandan ayakta sanrm seninki yatıyo gibimaşaallah şimdiden cok tatlılarki😁
12.hafta
Ayy o basliga bi atsak resimleri belki yardimci olurlar.hakkaten ayakta gibi duruyo seninki
Bu aralar erkek doguyo benimde icime sanki hayirlisi olsun.evet hepsi cok tatliii.bigun gelicek dogucaklar sonra burdan resimlerini paylasicaz insallah
Ayy kuzum o baslıgı buldum cinsiyet tahmini:) seninki erkek gibi sanki hayrılsı olsun ama benm net degıl yandan ayakta sanrm seninki yatıyo gibimaşaallah şimdiden cok tatlılarki😁
12.hafta
Vayyy be anne işte maşallah :) tabi hemşireymişsin galiba onun verdiği rahatlık da vardır sen de de mi...ya ben çok korkuyorum alttan atılan dikişten de acısından da yok 40 kemik aynı anda kırılır gibi ağrı oluyor fln fln fln...tırsıyorum..su da doğum nasıl olur acabaa??
aralık annesi olacaktım olamadım geçen ay bu ayyıda bilmiyorum size bişey soracam 2 gün var adetime yarın kızı hastaneye götürecem kendimde bete yapsam çıkarmı acam bilgi verin
Ben attım canım nub teorisiymıs sende at istersen:) cok heycanlı ama bende kendiminkini erkek hissedyrm hayrlısı en basta ama buda ayrı bi bekleyiş heycan mutluluk
12.hafta
aralık annesi olacaktım olamadım geçen ay bu ayyıda bilmiyorum size bişey soracam 2 gün var adetime yarın kızı hastaneye götürecem kendimde bete yapsam çıkarmı acam bilgi verin
Bence adet günü geçmeden yapma hayal kırıklığı oluyo daha çok stres yaparsın bırak günün geçsin birkaç gün hatta evde idrar testi yap hayırlısı olsun senin için
Kanda çıkar canım, ben 5 gün önce yaptırdım çıktı :)) yani 2 gün önceden hayli hayli çıkar inşallah hayırlı haberleri alırsın
saol canım alrjim var kaşıntıdan ölüyom değilsem ona göre ilaç kullanıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?