kızlar sizde benim gibi huzursuz musunuz? Hareketlerini hissetmediğim için hep tedirginim iyimidir? Kötümüdür? Diye
JuliajuliajuliaAramıza yeni katılanlar bilgilerini göndersin tabloya ekleyelim..
GÜNAYDINNNN sizlere bişey tanışcam bilenler cvp verirse sevinirim ikili test için gittim dün doktora ultrasyondan baktı ama bişey demedi her zamanki gibi 4 5 ayda kilosu söylenir dedi neyse ultrasyon kağıdında bazı terimleri var yaptıranlar varsa bilirsiniz diye yardımıza ihtiyaçım var :26:
(Z) GS(Heliman )
(X) CRL(Hadlock)
(C) BPD(Hadlock)
(V) FL(Hadlock)
(B) NT
(N) NB
(M) Cervix
(,) OV
CRL 6.37cm 12w5d
L 0.11cm
2 gün sonrada kan sonuçu çıkcak ya doktorlar bizlere ağzını acıp bişey demiyolar insan ister istemez kuşku duyuyo Allah yardımcımız olsun valla zor işimiz doktorlarla :26:
Crl bebeğin baş popo mesafesi 12 hafta 5 günlük L ne bilmiyorum ama ense kalınlığı olabilir
canım daha çok erken hissedebilmen için ilk doğumu omayanlar daha çabuk hissederler derler ama sabırsızlıkla bekliyorum
aklına gelen herşeyi sor ister kızsın ister kızmasın sonuçta bizim bilgimiz olsa gidipte ona muayene olmaz kendi işimizi kendimiz görürüz ben önceden hazırlanıp gidiyorum ne sormam gerektiğine dair hatta eşimede heyecandan unuttuğum için şunları şunları bana hatırlat diyorum1 saat falan adamın başını yiyorum anlayacağın
Ense kalınlığı ölçümü kromozom anomalisi riski için tek başına bir değer taşımaz stres yapmaL olanı nete yazdım risk filan diyo moralim bozuldu niye bişey demiyolar ne olur deseler sanki ya
herkes tedirgin..bende de anormal bi rahatlıküç hafta önce kontrole gitmiştim...kan testleri istemişti doktor...daha yeni yaptırdım..haftaya götürcem...hatta bi hafta daha beklesem de 12. hafta olsa, gitmişken cinsiyet de söylese diyorum :) üç boyutlu renkli cihazı olan bi doktora gidicem...öğrenme şansım artar...ama test sonuçlarını inceledim ve prof. dr. olarak normal olduğuna kanaat getirdim
Günaydın herkesee:) kızlar yaa ikili test yaptrmıycam ama bi test daha varmıs böbrekler vs organlarına bakıomus onu yaptrmak istyrm onun tedavisi ilacla mümkünmüş çünkü ama o testin adı ne acaba onu bulamadm yoksa 2li test o 3lü test mi engelli olup olmamasına bakan test acaba bilgisi olan varmııı????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gidince ister büyük ihtimal canım 2li testi belki cinsiyetide öğrenirsinnnçikilota ye hemencecik gösterir o zaman
Selam kızlar, bugün ikili teste girdik.. Ultrasonda sorun yok, inşallah kanda da birşey çıkmaz.. Bizimki dans ediyordu :) Sabahtan beri o görüntü gözümün önünden gitmiyor... Test boyunca dans etti hep :)
Henüz almadım ama pzt randevum var o zmn alıcam. Eşim hesap kitap yaptı, paketin daha mantıklı olduğunu söyledi. Doktoru değiştirmeyi düşünmüyosan mantıklı bence de
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz saolun. Baya bir korktuk ama allaha sukur iyiyiz simdi. Bugun raporluydum telden giriyorum, isyerine gidince eklicem diger arkadaslari listeye ok
herkes tedirgin..bende de anormal bi rahatlıküç hafta önce kontrole gitmiştim...kan testleri istemişti doktor...daha yeni yaptırdım..haftaya götürcem...hatta bi hafta daha beklesem de 12. hafta olsa, gitmişken cinsiyet de söylese diyorum :) üç boyutlu renkli cihazı olan bi doktora gidicem...öğrenme şansım artar...ama test sonuçlarını inceledim ve prof. dr. olarak normal olduğuna kanaat getirdim
canım sormaz olurmuyum soruyorumda 4 5 ayda cevap vercekmiş kilosuna cinsiyetine sonra elleri ayak parmakları sayamam diyo böyle işde gerisinide siz anlayın bunlar nasıl doktor ya vicdanları rahatmı bilmiyorum elimize 1 tane ultrasyon resmi tutuşturuyo tmm başka yok
hissedemeyeceğimi biliyorum bişiy olur diye korktuğum için hep mutsuzum şu cuma günü gelseydide sağ salim bebeğimi görseydim. eve ultrason almayı düşünüyoruz kocamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?