- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
selam kızlar, bugün ikili teste girdik.. Ultrasonda sorun yok, inşallah kanda da birşey çıkmaz.. Bizimki dans ediyordu :) sabahtan beri o görüntü gözümün önünden gitmiyor... Test boyunca dans etti hep :)
arkadaslar aranizda kalcasi catlayanlar varmiben bu gün gidip catlak icin bi yag aldim siz nasil düsünüyosunuz ..karnimda bisey yok kalcam ve hafif bele doru olusmus hangi ara ckmis farkedemedim
aramıza yeni katılanlar bilgilerini göndersin tabloya ekleyelim..
Selam kızlar, bugün ikili teste girdik.. Ultrasonda sorun yok, inşallah kanda da birşey çıkmaz.. Bizimki dans ediyordu :) Sabahtan beri o görüntü gözümün önünden gitmiyor... Test boyunca dans etti hep :)
Aramıza yeni katılanlar bilgilerini göndersin tabloya ekleyelim..
kaç kez yazdıysam cevap alamadım....
aralık annesi olmama rağmen sizlerle dertleşmek paylaşmak nasip değil sanırım...
neyse sizlere iyi sohpetler....
arkadaslar aranizda kalcasi catlayanlar varmiben bu gün gidip catlak icin bi yag aldim siz nasil düsünüyosunuz ..karnimda bisey yok kalcam ve hafif bele doru olusmus hangi ara ckmis farkedemedim
Selam kızlar, bugün ikili teste girdik.. Ultrasonda sorun yok, inşallah kanda da birşey çıkmaz.. Bizimki dans ediyordu :) Sabahtan beri o görüntü gözümün önünden gitmiyor... Test boyunca dans etti hep :)
Merhaba kızlar biz dun trafik kazasi gecirdik araba nerdeyse pert oldu, ama allaha sukur bebegimde bisey yok kazadan hemen sonra hastaneye gittik dr bakti hersey yolunda dedi hatta sana cinsiyetinide soyliyeyim moralin yerine gelsin dedi. Tam 12 haftalik olduk biz ve bir oğlum olacakmis cok mutluyum..
Günaydın güzel anneleeer:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de ona gidiyorum :)
doğum paketini aldın mı? karar veremedim ben de :S
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz saolun. Baya bir korktuk ama allaha sukur iyiyiz simdi. Bugun raporluydum telden giriyorum, isyerine gidince eklicem diger arkadaslari listeye ok
Aramıza yeni katılanlar bilgilerini göndersin tabloya ekleyelim..
GÜNAYDINNNN sizlere bişey tanışcam bilenler cvp verirse sevinirim ikili test için gittim dün doktora ultrasyondan baktı ama bişey demedi her zamanki gibi 4 5 ayda kilosu söylenir dedi neyse ultrasyon kağıdında bazı terimleri var yaptıranlar varsa bilirsiniz diye yardımıza ihtiyaçım var :26:
(Z) GS(Heliman )
(X) CRL(Hadlock)
(C) BPD(Hadlock)
(V) FL(Hadlock)
(B) NT
(N) NB
(M) Cervix
(,) OV
CRL 6.37cm 12w5d
L 0.11cm
bende cuma günü gidicem olumsuz bişiy olsaydı söylerdi zaten kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?