Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo ne güzel kocaman olmuş bebiş :))
gecen seferkiler neden düşmüştü? belirtileri neydi? hatırlamak kotudur emınım ama kısaca anlatırsan sevınırım.
Bana da doktor 5 haziranda gel dedi ama son adet dönemim 25 mart bi doktor 11 haziranda kontrole gel sonra ki haftasına 2li test olur dedi diğeri de 5 hazirana gel dedi kaçıncı haftanda gideceksin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle bişey olabileceğini sanmıyorum ya karnındaki büyük atardamardır hissettiğin yada kendi parmak ucundaki atım çünkü çok derinde bebeğin o kadar derinden minicik bir kalbi hissetmek imkansız geliyorkızlar ben elimi karnımda gezdirdiğim zaman bebeğimin kalp atışını hissediyorum var mı aranızda hisseden![]()
12. haftanın içinde oluyor galiba aslında ikili test yaptırmak istemiyorum çevremde tüm tecrübeli hamilelerin hiç biri yaptırmıyor benimde pek yaptırasım yok gibi
bu hastane butik otel gorunumunde, cok temız. ilgili personeli var. ücretleri baya baya yüksek ama. doğum paketi de basta belirli bir ücrete anlaşıyorsun. içinde testler, kontroller vs. var. ben de cok bilmiyorum detayları o yüzden arkadaşa sordum işte:) mantıklı mı değil mi bilemedim. cunku parayı basta alıyorlar ve Allah korusun terslik olması durumunda 20. haftadan sonra olursa gerı odeme yapmıyorlar. oncesınde olursa yarısını gerı oduyorlarmıs falan fılan. detaylı bılgıye ıhtıyacım var :S
selam arkadaşlar
şekeri sınırda çıkan oldumu...?
maasallah senin bebişinede:)inşallah çok güzel ve sağlıklı bebeklerimiz olur..teknoloji özürlüsüyüm ben:)eşim nöbette yarın gelince yüklerim canım..
canım kullanacaksanda sakın soluma ağzını burnunu sar zararlı tabi..rolonlar şampuanlar parfümlerin bile vs.. kimyasalların otizme kadar kötü sonuçları varmış bi yazıda okudum bulursam link atarım
vala ben de şaşırdımen son doktora gittigimde 1 hafta ileride olduğunu söyledi. aradaki açığı kapamis bebeğim
![]()
![]()
Merhaba kızlar biz dun trafik kazasi gecirdik araba nerdeyse pert oldu, ama allaha sukur bebegimde bisey yok kazadan hemen sonra hastaneye gittik dr bakti hersey yolunda dedi hatta sana cinsiyetinide soyliyeyim moralin yerine gelsin dedi. Tam 12 haftalik olduk biz ve bir oğlum olacakmis cok mutluyum..
aaa çok sevindim ne kadar güzel , kaçıncı haftada öğrendin bunu. bende de olur mu acaba böyle bişe
aaa çok sevindim ne kadar güzel , kaçıncı haftada öğrendin bunu. bende de olur mu acaba böyle bişe
arkadaslar aranizda kalcasi catlayanlar varmiben bu gün gidip catlak icin bi yag aldim siz nasil düsünüyosunuz ..karnimda bisey yok kalcam ve hafif bele doru olusmus hangi ara ckmis farkedemedim
Selam kızlar, bugün ikili teste girdik.. Ultrasonda sorun yok, inşallah kanda da birşey çıkmaz.. Bizimki dans ediyordu :) Sabahtan beri o görüntü gözümün önünden gitmiyor... Test boyunca dans etti hep :)
Ayy bende kullaniyorum camasir suyu ve roll on..bilmeden kullandim simdiye kadar.parfum zaten rahatsiz ediyo ama ben roll on'suz yasayamamda nolacak simdi???
maşallah rabbim sağlık versin bebişlerinee ve sana :) umarım bizim minnakta iyidir :)