Suan bu heycanı yaşamam gerek sanrm bende yarım saat sonra randevum bebeğimi göreceğim inşallah 10.haftamdayım bende hareketlerini görüyüm hayrlısıyla güzel haberlerle dönerm inşallah..... :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende randevulara yalnız gidiyorum.bulunduğum ilde akraba fln bişeyim yok.gidip geliyorum öyle.eşim daha kalp atışını fln görmedi.yarın gidicez nasipse o zaman görücek ilk defa.. çalışıyo, her zaman izin alamıyo derken böyle oluyo malesef..senin bebişin büyümüş güzel haberlerle dön bekliyoruz
canım hamilelere zencefil önerilmiyor diye biliyorum. bence doktora sormadan içme bitkisel şeyleri.
Günaydın güzel anneler... Bugun benimde dr kontrlm var fakat yogun iş temposundan eşim bunu hatrlamadı bile izin alamazdı zaten dr gelmesini beklemedim ama yinede takip etmesini isterdimmalesef sabaha üzgün başladım... Fazlamı abartıyorum acaba?
Himm Sağol canım. Leblebiyi sevmem zaten cok nadir 10 15tane yiyordum.patates yiyorum haslanmis gercekten hic dokunmuyor. Ve salcasiz yagsiz corbalar. Yediklerim bu :)
Benim bulundugum ilde herkes burda ama eşim dışında kimseyle gitmek istemiyorum oda gelemiyo zatenhamilelik psikolojısı sanrm halbuki bunu sorun yapmazdm ama ne biliyim işte neyse hatrlamadığına göre bende video cekiyorum hareketlerini göstermem ona hıh:)
Kızlaaaarr bu mucize resmen muhtesem bişey yaaaa hareketler ordan oraya maşaallah bebeğime cok güzel haberlerle döndüm mükemmel Allahım herkese yaşatsın:) ❤️❤️❤️ bütün sıkıntım geçti resmen miniğimi görünce:)
Günaydın güzel anneler... Bugun benimde dr kontrlm var fakat yogun iş temposundan eşim bunu hatrlamadı bile izin alamazdı zaten dr gelmesini beklemedim ama yinede takip etmesini isterdimmalesef sabaha üzgün başladım... Fazlamı abartıyorum acaba?
Suan bu heycanı yaşamam gerek sanrm bende yarım saat sonra randevum bebeğimi göreceğim inşallah 10.haftamdayım bende hareketlerini görüyüm hayrlısıyla güzel haberlerle dönerm inşallah..... :)
Kızlaaaarr bu mucize resmen muhtesem bişey yaaaa hareketler ordan oraya maşaallah bebeğime cok güzel haberlerle döndüm mükemmel Allahım herkese yaşatsın:) ❤️❤️❤️ bütün sıkıntım geçti resmen miniğimi görünce:)
kızlar çok mutluyum.Çok şükür bebeğin hareketlerini gördük kıpır kıpırdı hem de bayağı insana benziyordu.Ellerini kaldırıp indirdi ayaklarını oynattı çok mutlu olduk bu arada merak edenlere tam 10. haftaya girdiğim gün gördüm
amiiinnn canım darısı bizlere..kaçıncı haftadasınız siiizzz
canım hamilelere zencefil önerilmiyor diye biliyorum. bence doktora sormadan içme bitkisel şeyleri.
Ayyy canım heycandan yazamıyrm bile :) bu arada günümden gerideydim ama suan tam günümdeyim 10+4 canım:) darısı basınıza
kızlar çok mutluyum.Çok şükür bebeğin hareketlerini gördük kıpır kıpırdı hem de bayağı insana benziyordu.Ellerini kaldırıp indirdi ayaklarını oynattı çok mutlu olduk bu arada merak edenlere tam 10. haftaya girdiğim gün gördüm
kızlaaaarr bu mucize resmen muhtesem bişey yaaaa hareketler ordan oraya maşaallah bebeğime cok güzel haberlerle döndüm mükemmel allahım herkese yaşatsın:) ❤️❤️❤️ bütün sıkıntım geçti resmen miniğimi görünce:)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?