Ben 31 mayista ense kalinligi ve ikili test icin gidicem hastaneye ikili testi bize birakti dr zorunlu degil dedi karari siz verin dedi ben yaptirmak taraftari degildim ama esim istiyo yaptiricaz buyuk ihtimalle..arkadaşlar ikili test istedimi dr larınız benim dr 10-15 haziran arası yaptır dedi hastane fiyatlarını araştırıyorum 150-180 TL arası devlette sıra almak çok zor diyolar ne düşünüyorsunuz bu down sendromu teşhisi için gerekliymiş
bak bdt lerimiz ve yaşadığımız sorunlarda aynı:)) az evvle geldim 12268 çıktı betahgc. doktor gayet normal dedi. 12-13 gün sonra gel kalp atışı için dedi. şimdi ozele gittim. bence olacak rahat olmamaız lazım
aynını şuan yaşıyorum benim de embriyo görümedi. 1 saat sonra sonucu alıcam inşallah iyi çıkar.5 gün sonra mı duyuldu kalp atışı peki?
Anladım canım onu ama işte yapabileceklerini bilerek hareket etmek de her zaman faydalıdır. Almamaları kendi inisiyatifleri ki böyle bir durumda yani gebelik söz konusu olduğunda inisiyatif kullanamazlar onu anlatmaya çalışıyorum.
İstanbuldan arayan bayan da bana öyle dedi dedim kaydetmiyorlar buraya dedi ki toplum sağlığı merkezine gidin sonra aile hekimine gidin dedi ki aynen öyle kaldı şimdilik bakalım... Bir fırsatını bulduğumuzda yapmak lazım vakit geçiyor çünkü
Kizlar merhaba. Kendimde bisey farkettim. Benim bel cevremde gozle gorulur sislik var. Neden olabilir? Kayinvalidem kizin olcak diyo ondan oyle olur dio? Fikriniz var mi?:18:
Öyle kocaman bir karnım var ki 9. Ay Halimi çok merak ediyorum(((
Yaa kizlarr bende de gobek minicik ama mide var yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende geldimkan ve idrar tahlili yaptiysa doktorun sorun olmaz bence. Yaptirmadiysan yaptir orada belli olur. Bir sey yoktur ama bence.
iki kürtajıda bu doktor karar vermişti ama onuncu haftaya kadar beklemişti. mdi niye dedi anlamadım. evet bebek görünmedi normalde 7-9 mm olması gerekiyormuş ama en azından bir hafta daha beklemek istiyorum.
günaydın güzel anneler... Bugun benimde dr kontrlm var fakat yogun iş temposundan eşim bunu hatrlamadı bile izin alamazdı zaten dr gelmesini beklemedim ama yinede takip etmesini isterdimmalesef sabaha üzgün başladım... Fazlamı abartıyorum acaba?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar ben de bugun sonunda doktora gittim çok şükür bebiş yerinde ve iyi görünüyordu ama bulantılarına da çok arttı. Haftaya perşembe işe başlayacağım ne yapayım dedim doktora bulantı için premesis tablet verdi ilkini bu akşam içtim bir de sabah içeceğim inş işe yarar bir taraftan da folic 1 içmeye devam ediyorum. Sizler nasılsınız? Premesis kullanan var mı aranızda? Işe yarıyor mu?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzel anneler... Bugun benimde dr kontrlm var fakat yogun iş temposundan eşim bunu hatrlamadı bile izin alamazdı zaten dr gelmesini beklemedim ama yinede takip etmesini isterdimmalesef sabaha üzgün başladım... Fazlamı abartıyorum acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hergün hatırlatıyorum resmen eşime unutması imkansızzz
Iş temposu çok yoğunsa unutması doğal bence çokta takma kafana bebişini düşün inşallah dr dan iyi haberlerle dönersinnn
canıımm sıkma canını..çok yoğun olduğu için unutmuştur..vede erkekler çokta ince düşünceli değil bayanlar gibi.bende istiyorum benle beraber gün hafta saysın ama yokunutur kı zaten herşeyi unutuyo
kızlar çok mutluyum.Çok şükür bebeğin hareketlerini gördük kıpır kıpırdı hem de bayağı insana benziyordu.Ellerini kaldırıp indirdi ayaklarını oynattı çok mutlu olduk bu arada merak edenlere tam 10. haftaya girdiğim gün gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?