AYYY CANIM YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN GUC KUVVET VERSIN SANAAAKENDINE VE MERCIMEGIMIZE IYI BAK
ISTE BENDE ONU SORUCAKTIM BEN SIMDI NE ZAMAN TEST YAPIYIM BABYLOVE ??? KIMISI YANILTIYOR DIYOR KIMISI ERKENDEN GORUYOR .. BEN IGNEMI AYIN 07 SINDE OLMUSTUM .. SEN NE DERSIN ???
Ayniyim canim bendede keyifsizlik hat safhada.Ama yinede halimize sukur bizden daha kotuleride var diyorum.Allah isteyipte olmayan herkesi bebek sahibi yapsin insallah..Ben de bıktım gerçekten.. Mide rahatsız olunca insanın ruh hali de bozuk oluyor. Tatlar değişiyor, kokular değişiyor.. Ortam bi süre sonra sıkmaya başlıyor.. Dışarı çıkmak istesen keyifsizlik izin vermiyor.. Bu depresif ruh hali çok fena bir şey..
Küçük kuzum için yemek hazırlamam gerek hiiç cnm istemese deeNE yapim ki basitinden ve yararlı olanından? Bİ fikir verin bana. Evde de pek mlz kalmadı. Sebze yok.
Saat 6.30da eve girip yemek yapmak çoook zorrr...Akşam çocukla birlikte uyuyup sabah 7de kalktığım için daha önce yapma şansım da olmuyo
peki canım senin bebeğin hareket ediyor muydu ultrasonda gördünmü bunu ?
canım 12 gunden once yapma bence, tup bebekde bile transferden 12 gun sonra en erken test yapiyolar diye biliyorum. Son adet tarihini bilmiyorum ama kirmizilar gelmesse o zamana kadar ayin 20 si gibi yap.
ayyy nalmesss heyecanlandırdın benı sımdı .... Cıkmama durumu olurmukıııı .. Ben acıkcası reglımı beklemeyı dusunuyordum ama sen 19-20 sı cıkar deyınce yapsam mı acaba dıyorummmmYaaaa negatıfseeee
Benim karnım davul gibi şişiyor. Akşamları özellikle maden suyu içiyorum....Sizde öyle oluyormu akşam işten gelince çok acıkıyorum hızlı yiyiyorum onun için mi acaba ? Sonra mideme oturuyor ve uyuklamaya başlıyorum hiç halim yok bu aralar..... Kızımlada ilgilenemiyorum... Çocuk iyice anladı....
Ayniyim canim bendede keyifsizlik hat safhada.Ama yinede halimize sukur bizden daha kotuleride var diyorum.Allah isteyipte olmayan herkesi bebek sahibi yapsin insallah..
Ezogelin corba yap canim oda besleyici mercimek pirinc bulgur sogan hasliyosun hepsini sonra biraz yagla salca kavurup katarsin blendirdan gecirirsin hem pratik hem besleyici.sana yapip dondurucuya atilabilecek yemekler lazim aslinda pratik bi sekilde hazirlayabilecegin.sagolsun benin annem kayseriden gelirken manti falan yapti getirdi burdada top kofte vs yapti atti dolabima bende idare ediyorum onun sayesinde..
Merhabalar,
Bende 9 (8 haftalik ) hamileyim.2 haziranda idrar, kan testleri yaptiracagiz ve bebegimi tekrar gorecegiz isallah..Aranizda 2 veya 3 lu testi (down sendromu) yaptirmayi dusunen var mi?
Yaptirmayi istiyorum ancak biraz da korkuyorum..
Küçük kuzum için yemek hazırlamam gerek hiiç cnm istemese deeNE yapim ki basitinden ve yararlı olanından? Bİ fikir verin bana. Evde de pek mlz kalmadı. Sebze yok.
Saat 6.30da eve girip yemek yapmak çoook zorrr...Akşam çocukla birlikte uyuyup sabah 7de kalktığım için daha önce yapma şansım da olmuyo
son adet tarıhım 25.04 ıdı ... 7 mayısta ıgne oldu ... Evet senın dedıgın gıbı 20 sı gıbı oluyorrr tamam canım cok saolasınn haber ederım sana daaaa
Çok çok hareketli değildi ancak sanki başı oynuyordu...... Dr bir sonrakinde yüzer artık dedi:)))
ben ikinci bebeğim olmasına rağmen gayet zayıf hamile kaldım ve gram göbeğim yoktu..ilk doğumumda aldığım tüm kiloları ve hatta fazlasını vermiştim...buna rağmen bana da 'o göbek değil kilodur' diyolar, yuhh diyorum...yahu ben küt diye mi kilo aldım , hem de sadece göbekten
Merhabalar,
Bende 9 (8 haftalik ) hamileyim.2 haziranda idrar, kan testleri yaptiracagiz ve bebegimi tekrar gorecegiz isallah..Aranizda 2 veya 3 lu testi (down sendromu) yaptirmayi dusunen var mi?
Yaptirmayi istiyorum ancak biraz da korkuyorum..
banada doktor bu ayın sonunda gel 2 li test yapalım dedi ben yaptırcam bende çok korkuyorum
yaptıracağız mecbur, bende korkuyorum ama napalım yaptırmasak aklım orda kalacak, en iyisi öğrenmek bende 4 haziranda 2 li test için gideceğim inşallahh güzzel haberler veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?