2014 Aralık Anneleri

Yok kız biz taşındık annem istanbul da biz Çerkezköy deyiz şuan annemdeyim 1 hafta burda kalcam eşim gececi bu hafta evde yalnız kalamıyorum alışamadım ya

Kızlar bende hamileyim tekrardan çok mutlu oldum ilk heyecan olur mu diye merak ediyordum oluyormuş gerçekten
Maşallah canım sevindim hatta sana sormak için girdim baktım senin adına sevindim benimki çok mızmız bıktırıyo canımdan sizin bebişler nasıl

İşte uykusu iyi maşallah emzirmeyi yeni kestim canım hareketli biraz koltukların başına oturuyor geri düşecek diye ödüm kopuyor yazı yazmaya bayılıyor kalem görmesin aman kıyametleri koparıyor bugün babası defter kalem vermiş koltuklarıma yazmış hep dışarı çıktığımızda kalem almadan dönmüyoruz

benimkide sulu boya hastası almayan varsa alsın valla kaç resim defteri bitirdik alıyo karalıyo tamam :) ama baya enerjisini atıyo tavsiye ederim

kızlaaar selamlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle dedim ama pardon çocuklarla büyüdü demi sıpalar. M minigim34 yeni bebişin hayırlı olsun bu arada, N Nehir-derin2 siz varsınız heralde bi sayfayı götüren demi, valla helal olsun.bende yazabildim şimdi, önceki sayfalara bakamadım çok .genelde nasılsınız .bizim en büyük sorunumuz arkadaşımız yok ya.valla burda oyum grunu va de olöadıgı için çyle şansımız olamıypr,komşulardada yok yaşıtımız.kuzen falan da yok zaten,siz nasıl yaptınız arkadaşı varmı.oyalamak oynatmak gittikçe zorlaşıyor bu canavalrları keşke herkesle yakın olaak valla otun geubu yapardık,çocuklara özel toplanırdık süper olurdu. T ththt demi tuğbaaaaa

Canım benim kızım her çocukla anlaşır saldırgan bir çocuk değildir eşimin kuzeninin var oda saldırgan bir çocuk ya ısırıyor ya tırmalıyor durup dururken bende fazla gitmiyorum çocuğu uyarmıyorlarda annemlere gelince işte teyzemin kızlar var onlarla oynuyor bizle oynuyor parka gidince orda oynuyor uyumlu bir çocuk Allahtan sağol canım bende sevindim hamileliğime istiyorduk hayırlısı olsun herşeyin senin bebiş nasıl

benim oğlum çok korkak ya parkta oynamasını bile beceremiyo öldürüyo beni ama arkadaşı yok oyun grubuna verdim ordada mikrop kapınca olmadı yazın tekrar vereceğim kısmet olursa sizler çocuğu ikilediniz ben daha tek :) uzun bi süre inş tek

kızlar sizin çocukların uykusu nasıl, gene uyumayan bir ben mi varım bizimki gece hala ağlıyor uyku terörü mü artık her neyse çözüm bulamadım bi türlü

kızlar sizin çocukların uykusu nasıl, gene uyumayan bir ben mi varım bizimki gece hala ağlıyor uyku terörü mü artık her neyse çözüm bulamadım bi türlü
Canım kıyamam valla sen çok çektin gündüz uyutmamayı dene benim kızım dun 11 de uyandı akşama kadar uyumadı akşam 9 buçukta kendi uyudu şimdi uyandı maşallah yok öyle gece uyanması falan

Canım kıyamam valla sen çok çektin gündüz uyutmamayı dene benim kızım dun 11 de uyandı akşama kadar uyumadı akşam 9 buçukta kendi uyudu şimdi uyandı maşallah yok öyle gece uyanması falan
maşallah senin kuzuya :) benim oğlumda öyle olsa 10 tane yapardım ya :) ne kadar zor bi çocuk anlatamam gece hala en az 5 6 kere kalkıyo

Benim kızımda bir donem öyleydi kalkıp bakmazdım sonra susar geri uyurdu öyle öyle alıştı şimdi maşallah büyük insan gibi uyuyor kalkıp bakma sesini çıkarma o devam eder uyumaya

Benim kızımda bir donem öyleydi kalkıp bakmazdım sonra susar geri uyurdu öyle öyle alıştı şimdi maşallah büyük insan gibi uyuyor kalkıp bakma sesini çıkarma o devam eder uyumaya
maşallah ya senin kız öyleydi :) ikincide öyle olsun inşallah benimkinin huyu kötü ya

canım nasılsın seni merak ettim baya büyümüş bebeğin cinsiyeti ne erkek olsun bundada hayırlısıyla :) beni soran olursa tabikide cesaretim yok :) T ththt nerelerde acaba, benim yeğenim var onun ikinci oğlanla ikisi bi araya gelince bakamıyorum aklıma o geliyo ama büyüttü maşallah ikisinde

H
hellooo ben geldim evet büyüttüm ama hala sıkıntıları bitmedi. Küçüğüm de 17 aylık oldu artık yürüyor anneeee anneeeee diye peşimde dolaşıyor kardeş kavgalarımız da başladı darısı isteyenlerin başına artık :)

Anam nası güzel büyümüş :) ama benimki çok değişik zor bi çocuk öyle devam ediyo

Selam kızlar benim ayaklarım çok şişdi acaba tehlikeli bi durumu mu normal karşılayanlar da var ama aşırı sisti bayram Arefe'si diye çalışmak zorundayım nasıl geçirebilirim tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim şimdiden tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…