Tebrikler.. allah tamamına erdirsin..Bende geldim kızlar bir kız bebişimdahaoluyor
Sağol canım amin inşallah kasımda doğum içimde bir korku malum sezaryen benin epidural istemiyorum ilki geneldi şimdi hep uyanamama korkusu var çok korkuyorum ne yapacak bilmiyorumTebrikler.. allah tamamına erdirsin..
Allah bagislasin :) bende kasim olmustm aralikken ,hayirla saglikla alin kucaginiza kolayliklar dilerimAralık Annesi olarak yazdırmıştım kendimi ama , tabi sezeryan ve erken olunca kasımda aldılar beni. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. Bu sefer kesin Aralık
Çok teşekkürlerrrAllah bagislasin :) bende kasim olmustm aralikken ,hayirla saglikla alin kucaginiza kolayliklar dilerim
Ben buradayım :)Kızlar kimsecikler yok mu nerelerdesiniz
NasılsınBen buradayım :)
Aynı ben de. Ama ikinci hamilelik çok zor geçti. Herkes yaş ilerliyor, normal dedi. Senin hangisi daha zordu?Nasılsınben ikinciyi yaptım yapmam diyen ben sende durumlar ne
Benim ikiside zordu bulantıdan çok çektim ama ikinci ilke göre biraz daha rahattı, ama doğum sonram felaketti 3 ay yine kalkamadım ilkindede olmuştu kulak kristallerim oynamış yada kulak tansiyonu dediler araştırmadayım şuan normalde benim normal doğum yapmam basınc arttığından dolayı yasakmış normalde yapınca kalkamadım senin minik ne kadarlıkAynı ben de. Ama ikinci hamilelik çok zor geçti. Herkes yaş ilerliyor, normal dedi. Senin hangisi daha zordu?
Bulantiyi hiç sorma zaten. Bir yıl olmadı daha. Ben de hala tam duzelmedim. Ne zaman normale donecegim diye bekliyorumBenim ikiside zordu bulantıdan çok çektim ama ikinci ilke göre biraz daha rahattı, ama doğum sonram felaketti 3 ay yine kalkamadım ilkindede olmuştu kulak kristallerim oynamış yada kulak tansiyonu dediler araştırmadayım şuan normalde benim normal doğum yapmam basınc arttığından dolayı yasakmış normalde yapınca kalkamadım senin minik ne kadarlık
İki çocuklu hayat çok zor daha dönemeyiz heraldeBulantiyi hiç sorma zaten. Bir yıl olmadı daha. Ben de hala tam duzelmedim. Ne zaman normale donecegim diye bekliyorum
İki çocuklu hayat çok zor daha dönemeyiz heralde
Bizimkilerin arası da beş yaş :) iki çocuk için demedim de sagligima tamamen kavuşmaktan bahsettimEn güzelini arkadaşlar yaptı aslında peşpeşe benimkilerin arası tam 5 yaş bundada aralık annesiyimoynayamıyolar zaten fark çok ikiside ayrı yerden yoruyo