Tek başıma çıkmam çok zor oluyor canım sadece annemlere yalnız gidip geliyorum çocuklarla onunda evi yakın olduğu için korkmadan gidip geliyorum. Ama parka falan bikaç kere gittim yalnız çok korktum. Küçüğü bebek arabasına koyuyorum ama büyük caddeye falan fırlar diye korkuyorum. Genelde eşimle çıkıyoruz işte. Sürekli kendimizi teselli ediyoruz az kaldı diye
paylaşım konusunda da bizim avantajımız oldu işte. Küçük doğduğundan beri sürekli paylaştırıyorum her şeyi ikisine. Dönem dönem çok zorlandığım zamanlar oldu kıskançlıklar yüzünden. En büyük problemim uyku oldu. Birini uyutuyorum diğeri ağlıyor onu da uyandırıyor falan tabii ben sinir krizleri
aslında büyük oğlumu kreşe yada oyun grubuna vermeyi çok istedim dışarı çok çıkamıyoruz diye ama kafama göre bi yer bulamadım kısmet bakalım :)
Amin canım inşallah ikinci çocuk da güzel bir duygu ve sahiden birbirinden ayırt edemiyorsun ikisini. Tek farkı şu var şimdilik büyük oğlum bıdır bıdır sürekli bişeyler söylediği için çok sevimli geliyor bize