- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
Bizimkide aynı ben oyun grubuna verdım çok eğlendı ama hastanelık oldu on gun yattı agır akcıger enf geçirdi aldım kreşten şimdi hiç verme yaz gelsin öyle ver şimdilik hastalık mevsimi benim gibi rezil olmaSlmlar bayanlar
Bende aralik annesiyim
Suan 2yas sendromu yasitoruz ev hanimiyim sebepli sebepsiz ofkeleniyor bagiriyor
Babasi ile sastik
Ozellikle uykuya yatiracagimizi anlayinca basliyor aglamaya aglama dediysemde gozunde yas yok sadece bagiriyor
Ne yapicaz nasil yapicaz sizler neler yapiyorsunuz
Havalarda soguk evde ettkinlik yapiyoruz ama cok uzun surmuyor tabi ki
Krese yada oyun grubu aratiriyorum simdilik
Sizler etkinlik neler yapiyorsunuz siksik yazsak buraya beraber assak 2 yas sendromunu
Bizimkide aynı ben oyun grubuna verdım çok eğlendı ama hastanelık oldu on gun yattı agır akcıger enf geçirdi aldım kreşten şimdi hiç verme yaz gelsin öyle ver şimdilik hastalık mevsimi benim gibi rezil olma
Slmlar bayanlar
Bende aralik annesiyim
Suan 2yas sendromu yasitoruz ev hanimiyim sebepli sebepsiz ofkeleniyor bagiriyor
Babasi ile sastik
Ozellikle uykuya yatiracagimizi anlayinca basliyor aglamaya aglama dediysemde gozunde yas yok sadece bagiriyor
Ne yapicaz nasil yapicaz sizler neler yapiyorsunuz
Havalarda soguk evde ettkinlik yapiyoruz ama cok uzun surmuyor tabi ki
Krese yada oyun grubu aratiriyorum simdilik
Sizler etkinlik neler yapiyorsunuz siksik yazsak buraya beraber assak 2 yas sendromunu
Yok aynı yaşıtlarına göre 750 gr zayıf dedi dr boyu iki cm uzunmuş ama iştahı yokGecmis olsun simdi iyidir insallah yemek yemesi duzeldimi sizinkinin...
Kac yasinda ki kizinizBen kizimi masal anlaticam diyorum cok seviyor dinlemeyi masal anlatirken sallayip uyuyo ayakta nerdeyse iki yildir sallanarak uyuyo
Emiyor mu halaYok aynı yaşıtlarına göre 750 gr zayıf dedi dr boyu iki cm uzunmuş ama iştahı yok
Yok emmeyı 15 aylıktık bıraktığımızdaEmiyor mu hala
Belki emdigi icin fazla yemik yemiyordur
Yok emmeyı 15 aylıktık bıraktığımızda[/QUO
Zamnla alir o zamanYok emmeyı 15 aylıktık bıraktığımızda
Cocuklar da degisyor artik birey olma yolundalar
Hepsi birbirinden farkli
Kilolari uyumalari yeme duzenleri
O yuzden uzulmeyin derim
Zamanla gecerKılo takıntım yoktu ama doktor zayıf deyınce üzüldüm işte vicdanda yaptım kreşe verdim ondan oldu diye
Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsizne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var
Tesekkur ederim beni anlamaniza sevindim.kan degerlerine baktircam insallah.siz ocean marka hangi balik yagini kullaniyosunuz cok cesidi var cunkiAllah yardimcin olsun yemeyen cocuk bintanede bende varda coook zor bol sabir benim kizimda oyle geldi bu yasina zorlamalarla uyutarak emzirme sonra emiyodu azda olsa ama yemek olayi hep zorla yedirdim cook zor ya sinirden karnima agrilar girerdi....biz hep ocean balik yagini kullandik fayda ediyo diyemem belki bi tik etkiler bizde oyle olurdu zorla yedirmelermim sonucu normal kilodaydi hep bi dr gotur istersen kansizlikta istahsizlik yapiyor hem kan ilacida istah aciyor....cok sabirli gunler
Tesekkur ederim beni anlamaniza sevindim.kan degerlerine baktircam insallah.siz ocean marka hangi balik yagini kullaniyosunuz cok cesidi var cunki
Tamam tesekkurlerMulti portakal canim
Bana Vita glukan başladı doktor oğlum biraz toparladı bide kansızlıkvar ferromıxın toz olanından gediği içtiğine katıyorumTamam tesekkurler
Tamam canim tesekkurler bi arastirayim bakalimBana Vita glukan başladı doktor oğlum biraz toparladı bide kansızlıkvar ferromıxın toz olanından gediği içtiğine katıyorum
Aynı anam benim çilem bitermi:) emmeyi bıraktık gene 40 kere ağlıyo uyanıyor gece, gündüzde yine huysuz arabayı hala sevmiyoruzKız@Nehir-derin2 napıyon nasıl gidiyor bebişler aynı hala huysuz mu kız
Maraton işe başlayınca başlıyor yani hem iş hem çocuk anam nasıl oldu bu çocuk böyle nasıl bir ruh halindeydiniz benim prenses aynı kıskanç oldu pek paylaşımcı değil ya oğretmeye çalışıyoruz yok bir bebek gelsin bize hemen hangi oyuncağı alacağını şaşırıyor eline vermemek için o değil başkasının olanını bile alıyor vermiyor Allahtan vurması falan yok yani onun dışında hala emiyor annem kıyamıyor bana kalsa kesmiştim çoktannn sıcacık kış günü içiyor çocuk bırak içsin böyle gece uyanmaz bazen çok nadir goktum ben diyor uyandırmasam bazen ama öğlene kadar yatıyor ben uyandırıyorum artık ev bom boş geliyor alışıl değilimAynı anam benim çilem bitermi:) emmeyi bıraktık gene 40 kere ağlıyo uyanıyor gece, gündüzde yine huysuz arabayı hala sevmiyoruzbana bildirim gelmedi yoksa hemen cevap yazardım sana senin Prenses ne yapıyor? Ben bazen çok bunalıyorum ya annem benim 3 bina aşağıma taşındı o büyük şanslm oldu hemen bırakıp kaçıyorum Ama artık işe başlayacağım doğum iznim bitti, 2 hafta kaldı ve ben bunalımlardayım