2014 Aralık Anneleri

Kız senin yüzünden çocuktan soğudum istiyorum çocuk ama ya kızım gibi uysal olmazsa diye korkuyorum
Benim abimin oğlu var şimdi 6 yaşında ama bebekken çok sakindi annesiyle yatardı ama 9 buçuktan önce uyanmazdı öyle gece uyansada emip tekrar uyurdu şimdi yengem tekrar hamile bakalım bu nasıl olacak ben sana yazarım genelde kardeşler birbirine çekiyo ona göre karar vwrirsin:)

iyi aksamlar kızlar. uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan yazamıyordum. benim bir derdim var. off kızım çok amaçok yaramaz. evde yemek masasına,mutfak tezgahına tırmanıyor. ne yaptıysam vazgeciremiyorum kendisine bir zarar verecek diye cok korkuyorum dünde babasının kulaklığını prize sokarken takaladım. allahta elektrik çarpmadı ben bu çocukla nasıl baş edicem

Bizimki de koltuğa çıkıyor üstünde yürüyor koltuğun başına oturuyor sırtı boşta kalıyor arkaya gitse gitti işte babası hemen korkutmadan yavaşça yanına gidip oturuyor sırtını tutuyor yaptığımız pek yaramazlık yok bunun dışında çamaşır makinemi açar kapatır artık böyle gider keşif zamanları

benim kızım cok yaramaz. ablası çok uslu bi bebekdi şimdide öyle. esimde biraz büyüsün spora yazdıracağını söylüyor. bu yaramazdan iyi bir karateci olur diyor:)

Kızlar oğlum sanki sol ayağını içe doğru basıyo ayakkabıda farkettim sizce ne yapmalıyım

Huhuuuuu selam kızlaaar naber nasılsınız bakalım. yavrular büyüdü iyice demi, daha az girebilyoruz artık.minik afacanlar valla canavar oldular artık tam. sabinnaz canım seninkinden bitane de bende var. sonunda dişini kırdı geçen gün,hemde öndeki dişi ya.valla çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok malesef.hoplama zıplama koşma hertürlü sakat hareket var. dikkat etmek lazım ama oldumu da oluyo işte. hepiniz iyisinizdir inşallah :)))
Kızlar oğlum sanki sol ayağını içe doğru basıyo ayakkabıda farkettim sizce ne yapmalıyım
Selam nehircim naber:) sola basıyo demişin de , sirekli mi acaba yoksa bi anlık mı denk geldi.bazen bende öyle bastıgını görüyorumda. Eğer sürekliyse dr a götür muhakkak, ona uygun ayakkabı veriyolar diye biliyorum. Arkadaş gitmişti de ondan. İnşallah ciddi bişey değildir

Merhaba. Benim kızım iki ayağını da içe basıyordu. Ortopedi uzmanına götürdük. Röntgen istedi. Düztabanlık varmıs kızımda. Tabanı iç kısımdan destekleyen özel ayakkabı verdi. Ondan yaptırdık. Kızıma o ayakkabıları giydiriyoruz. Ayrıca kuma çime bastırın oralarda yürütün iyi gelir dedi. Bir de parmak ucunda yürütün dedi. Bunları deneyebilirsiniz. Tabii bir doktora göstermenizde yarar var.

Teşekkür ederim salı günü randevu aldık yeni bi ayakkabı aldım onda farkwttim aslında belkide benim kuruntum ama içim rahat etsin

Kız sen nerelerdesin oğlumu salı götürcem yazarım gelince tosba nasıl kırdı dişini ya çok yaramazlar benimki hala mızmız hala uyumuyo yemiyo sadece emiyo yetti artık ramazandan sonra bırakcaz inş

Kızlar oğlum cumartesi gününden beri hasta bademcikleri şişmiş ateşi var ve çok mızmız artık emmeyi kendi bıraktı istemiyo ben gene sağıp veriyorm ağzı yaraydı ememedi bıraktı inş bu gece nasıl geçecek bakalım gece sürekli emmek istiyodu

geçmiş olsun canım. benim kizimda bir haftadir ateşi inip çıkıyor. alt köpek dişleri ikisi birden çıkıyor. yemek yiyemiyor. yanağına dokundurmuyor.

geçmiş olsun canım. benim kizimda bir haftadir ateşi inip çıkıyor. alt köpek dişleri ikisi birden çıkıyor. yemek yiyemiyor. yanağına dokundurmuyor.
Galiba benimkindede diş sıkıntısı varcanın çok huysuz eli ağzında geziyo ama doktora götürdüm boğaz enf varmış antibiyotik içtik şükür şimdi iyi

Kızlar naber nasılsınız benim kızımda yeni bir huy edindi şu son bir kaç gündür gece çok içli içli alıyor hıçkıra hıçkıra kucağımızda uyuyor yatırıyoruz gozunu açıp bakıyor tekrar uyuyor yanında goremeyince çok ağlıyor ortamızda yatıyor bir kaç gündür hiç uyanmıyor yanımızda babasının dibinde yatıyor sıpa bana hiç yaklaşmaz neden böyle yapıyor korkuyor mu acaba gece diyorum gündüz uyansa kalkar gelir yanımıza ama yok gece çok ağlıyor

Canım benimkide öyle galiba en arka azı dişleri çıkıyo benimki benide uyutmuyo

nehircim nasilsın? türkiyedeki olaylardan okadar üzüntü duyuyorumki. sizde ankaradasinız. eşin polisdi qaliba.durumunuz iyimi?
Ay canım çok saol Allahın izniyle darbe püskürtüldü eşimde şimdi geldi ama herkes meydanlarda zafer kutlaması yapıyolar şükürler olsun Allah ülkemizi düşmanlardan korusun ince düşüncelerin için teşekkür ederim

sizin için çok sevindim. Inşallah birdaha böyle birşey yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…